Metin Akbal 2 Aralık 2024 Paylaş 2 Aralık 2024 Metin Uzunoğlu yazdı: @Ali Darbazıda unutma ama ..... Bu espiri şu an forumda nirvana diyorum 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 08:31 Yazar Paylaş Cumartesi 08:31 bu arabayla sokak cadde bakkal çakkal iş göreyim deyince can yakıyır. 9-10 litreyi görünce bana bir şeyler oluyor. Çevre yollarında sakin sakin gidince 5-5,5 civarı su serpiyor ama 2025 yılı teknolojisiyle amacı şehir içi olan arabanın bu kadar yakması garip. 20 sene önce de bu tüketimler vardı zaten. Yorum bağlantısı
Emin Önal Cumartesi 10:37 Paylaş Cumartesi 10:37 (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: 9-10 litreyi görünce bana bir şeyler oluyor. Cumartesi 10:38 tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi 5 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 15:10 Paylaş Cumartesi 15:10 Tansu Kalafatoğlu yazdı: bu arabayla sokak cadde bakkal çakkal iş göreyim deyince can yakıyır. 9-10 litreyi görünce bana bir şeyler oluyor. Çevre yollarında sakin sakin gidince 5-5,5 civarı su serpiyor ama 2025 yılı teknolojisiyle amacı şehir içi olan arabanın bu kadar yakması garip. 20 sene önce de bu tüketimler vardı zaten. Polo alalım o az yakıyor Birsey sorcam %5 eğimli rampada 160 la giderken içerideki ses kaç db Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 15:25 Yazar Paylaş Cumartesi 15:25 Metin Akbal yazdı: Polo alalım o az yakıyor Birsey sorcam %5 eğimli rampada 160 la giderken içerideki ses kaç db 160 mı? O ne ses hızı falan mı? Yok ben bilmiyor kısmı 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Benim araba, otoban 7 de Çekmeköy tünelinine olan rampayı saate 150 km hızla zor tırmanıyor. 19 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Ali Darbaz yazdı: Çekmeköy tünelinine olan rampayı orada rampa mı var? 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Çağlar Bayur yazdı: orada rampa mı var? Kırmızı ile hissetmedin değil mi abi? 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 saat önce Paylaş 17 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Kırmızı ile hissetmedin değil mi abi? varsa vardır ben hisetmedim 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Çağlar Bayur yazdı: orada rampa mı var? Ben son nesil gerçek arabaları kullandığımızı düşünüyorum.Yeni teknolojik arabaları sahiplerimi kullanıyor arabalarmı kendini kullanıyor aklımda soru işaretleri var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts