İçeriğe Yönlendir

Hangi Servise Gitmeliyim?


Hamza Bayram

Recommended Posts

Hamza Bayram

Bir konuda yardımınızı isteyeceğim. Aracım 2011 focus 1.6 tdci titanium 201 bin km de. 

 

Motordan uğultu sesi geliyor. 3 yere götürdüm aracı. İlk götürdüğüm yer triger dedi. Ben de trigeri değiştireli daha 20.000 km bile olmadı dedim. İkinci yere götürdüm sesin devir dayim den geldiğini söyledi ve devir dayim değişirken trigeri de değiştirmek gerekir dedi. Üçüncü götürdüğüm yer hem triger hem devir dayim degişecek ekstra olarakta v kayışı onlara göre güçsüz kalır onuda değiştirelim dedi. 

 

Ben ikinci götürdüğüm yere götürüp üç parçayıda değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü toplam 1.200 TL işçilik istedi. Herhalde köylümüz olduğu için işçiliği düşük istedi. Diğer yerler en az 3.000 TL işçilik istedi. Sizce ne yapayım?

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

3. yerden uzak durun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin
Hamza Bayram yazdı:

ekstra olarakta v kayışı onlara göre güçsüz kalır onuda değiştirelim dedi. 


Bu arkadaşa kreatif usta ödülü verelim. 

  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Süleyman Can

Ben 4. ye giderdim. 

  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Serkan Gülderen

2011 1.6 tdcı focusda uğultu sesiyle bir dönem uğraştım bende. triger-devirdaim-rulman değişiminden bir yıl sonra triger bölgesinden araç rolantide iken horultu şeklinde bir ses geliyordu. devirdaim bozuldu dedik tek o değişti tekrar bi hafta sonra aynı ses. sakaryada başka bir usta sadece sesi dinleyerek "triger markan dayco mu" diye sorduğunda olayın dayco nun mumlu serilerinde bu sesi yaptığı sadece triger değişince kesileceğini söylemişti dediği gibi gates marka triger ile değişim yapıldı ses kesildi 3 yıldır biniyorum. 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...