Sani Gerşon 11 Mayıs 2024 Paylaş 11 Mayıs 2024 Erdem Doğan yazdı: Gaz basma isi miktara göre oldugundan, 10 euro ile 120 euro arasinda fark ediyor. Sen olsan ne yapardin Haziran'a kadar zaten gaz kalmayacak Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 11 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2024 Sani Gerşon yazdı: Haziran'a kadar zaten gaz kalmayacak Basinc azalinca kacak duruyodur belki? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2024 Paylaş 11 Mayıs 2024 Erdem Doğan yazdı: Basinc azalinca kacak duruyodur belki? Erdem'cim çok iyi niyetli gördüm seni Sıvı olsa dediğin belki doğru olurdu da, gaz ya hani bu Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 11 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 11 Mayıs 2024 Sani Gerşon yazdı: Erdem'cim çok iyi niyetli gördüm seni Sıvı olsa dediğin belki doğru olurdu da, gaz ya hani bu Kacak oldugunda gazin hepsi bosaliyor olsa, 10-120 euro arasi bir fiyat vermezlerdi o zaman. Fix olabilirdi degil mi? Birde vakum testi yaptik, asiri bir kacak olsa makine gaz basmazdi. Yine de emin olamadim, birazdan gidip sibop a basacagim bakalim gaz var mi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 11 Mayıs 2024 Paylaş 11 Mayıs 2024 Erdem Doğan yazdı: Kacak oldugunda gazin hepsi bosaliyor olsa, 10-120 euro arasi bir fiyat vermezlerdi o zaman. Fix olabilirdi degil mi? Birde vakum testi yaptik, asiri bir kacak olsa makine gaz basmazdi. Yine de emin olamadim, birazdan gidip sibop a basacagim bakalim gaz var mi İlla ki oring'lerden hepimizin aracından zamanla kaçıyor. Gramaja göre fiyat vermeleri gayet normal. Ama seninki bayağı kaçıyor anladığım kadarıyla. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 16 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2024 Sani Gerşon yazdı: İlla ki oring'lerden hepimizin aracından zamanla kaçıyor. Gramaja göre fiyat vermeleri gayet normal. Ama seninki bayağı kaçıyor anladığım kadarıyla. Evet bayagi kaciyormus gaz ın g si yok sistemde 😂 2 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 16 Mayıs 2024 Yazar Paylaş 16 Mayıs 2024 Bu arada airbag degisiminden sonra direksiyon ile göbek arasinda renk farki olmustu. Bazi bölgelerinde de asinma vardi. Deri tamir seti siparis ettim. Sirasiyla 2000 zimpara, temizlik losyonu, 2-3 kat boya ve mühür olarak uyguladim. İlk günki gibi olmasa da önceki halinden eser yok. 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Mayıs 2024 Paylaş 16 Mayıs 2024 Erdem Doğan yazdı: Deri tamir seti siparis ettim. Direksiyonu değiştirirsin hatta yetmez, arabayı çöpe atıp yenisini alırsın diye hayal etmiştim. Şimdi anladım, Almanya bizi kıskanıyor. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 27 Nisan Yazar Paylaş 27 Nisan Bu mühendislik harikasinin silecek su motor sigortasi nerede bilen var mi acaba? Kitapcikta yok, internetteki semaya gore bilgi yok. Sanirim ortak ama hangisi ile? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 27 Nisan Paylaş 27 Nisan Erdem hocam chatgpt den bir desene belki yol gosterebilir. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 27 Nisan Yazar Paylaş 27 Nisan Mehmet Yeter yazdı: Erdem hocam chatgpt den bir desene belki yol gosterebilir. Bi kac farkli numara soyledi ama dogru degil. Buldugu semalar farkli. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Soldaki Yeşil rölenin altındaki ters 30 yazan sigortaymış.. Ben de bunların yalancısıyım https://sigorta-kutusu.com/sigortalar-n-ve-r-lelerin-emas-mercedes-benz-classe-c-w204-2008-2014/ 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Cem abi tesekkur ederim, linki acamadim ama 2008-2014 arasi modeller icin galiba. Bizimki 2007. Seceneklerde var mi? Sigorta kutulari aynimidir? Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Foto paylaşayım bence aynı olabilir (w204 diye arattım) şekli aynı görünüyor. "Bu yazıda, 2007’den 2014’e kadar üretilen üçüncü nesil Mercedes-Benz C-Class’ı (W204) ele alıyoruz. Burada Mercedes-Benz C180, C200, C220, C250, C300, C350’nin sigorta kutularının şemalarını bulacaksınız. , C63 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 ve 2014, araç içindeki sigorta panellerinin yeri hakkında bilgi alın ve her bir sigorta (sigorta düzeni) ve rölenin atamasını öğrenin." 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs 10 numaralı sigorta, 30A olan Paylaştığın foto'da En sol alttan 10. olan. Ön silecek için, unutmayalım. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Tekrar tesekkur ederim ama Silecek Motoru yaziyor sanki. Silecekler calisiyor, su atmiyor sistem Yorum bağlantısı
Cem Işık 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Mercedesciler gelsin de bulurlar, biz yıldız mı gördük de sigortasını bilelim ? :P 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Cem Işık yazdı: Mercedesciler gelsin de bulurlar, biz yıldız mı gördük de sigortasını bilelim ? :P Önder Abi' yi mi çağırsak acaba . 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Önder abi gelirse silecek suyu beyni değişir 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 22 Mayıs Yazar Paylaş 22 Mayıs Fatih Keskin yazdı: benim ki 2010 eski nesiller de yokmuş ne yokmus sigorta mi? beyin mi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts