Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Tamer Topaç yazdı: Captiva mı, hem de 150' lik? evet aisin şanzımanlı kamyon motorlu Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: evet aisin şanzımanlı kamyon motorlu arabalar çok yakıyor diye ağlıyon sonra da captiva gibi araca yazıyon captiva 150 lik ile hipermiling yapamazsın orası açık ve net 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Ali Gülmez yazdı: arabalar çok yakıyor diye ağlıyon sonra da captiva gibi araca yazıyon captiva 150 lik ile hipermiling yapamazsın orası açık ve net euro 4 motor. aisin şanzımanı çiçek gibi . 7 litre yaktırırdım. Hanım Xtrail beğenmiş seneye alalım diyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: euro 4 motor. aisin şanzımanı çiçek gibi . 7 litre yaktırırdım. Hanım Xtrail beğenmiş seneye alalım diyor. yaktıramazsınnnnnnnn Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Teknisyenlikten Ayda 2 katı paraya Audi q8 makam şöförü olurmuydunuz. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: euro 4 motor. aisin şanzımanı çiçek gibi . 7 litre yaktırırdım. Hanım Xtrail beğenmiş seneye alalım diyor. D4HB Santa al. Dua edersin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Tamer Topaç yazdı: D4HB Santa al. Dua edersin. Seneye bakcaz. Bende 1600 motor xtraile pek ısınmıyorum Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Abi napıyonuz gözünüzü seveyim 10-12-15 litrelere gözünü kararttın mı? Ayrıca 7 lt yakamazsın. kabini falan sökmen lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Bu saaten sonra 10 litreye kabülüm. Eskiden maaşıma göre aylık yakıt aldığım litre %40 artmış. C3 ile 1 senede 4000 km yapmışam. Egeam var zaten. 10 yılın ardından hanıma anneler günü hediyesi aldım . durumumu düzelttim düze çıktım. artık keyif zamanı. 9 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 saat önce Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Şimdi amerika düşünsün Bence biz düşünürüz. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: 5 bile yakar, bence alsın dün 2011 model c3 aircross 1.6 dizel 90 hp ortalama olarak 2.8 yaktığını iddia eden arkadaşım oldu boğazını sıkmamak için zor tuttum kendimi bunu diyen adam mühendis 8 saat önce tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Önder Özcan yazdı: 2011 c3 aircross mu? evet Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Gülmez yazdı: dün 2011 model c3 aircross 1.6 dizel 90 hp ortalama olarak 2.8 yaktığını iddia eden arkadaşım oldu boğazını sıkmamak için zor tuttum kendimi bunu diyen adam mühendis Bolu dağından aşağı inerken daha az bile yakabilir, başka türlü çok zor @Ali Darbazbile o kadar yaktıramaz gerçi captivaya 7 yaktıracağını düşünen bunu da başarabilir. Geçen bir arkadaşımı captvadan vaz geçirip DS5 aldırdım bana dua ediyor. Sakarya dan Antalya ya 4,3-4,5 lt/100 km ile gitti. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Bolu dağından aşağı inerken daha az bile yakabilir, başka türlü çok zor @Ali Darbazbile o kadar yaktıramaz gerçi captivaya 7 yaktıracağını düşünen bunu da başarabilir. Geçen bir arkadaşımı captvadan vaz geçirip DS5 aldırdım bana dua ediyor. Sakarya dan Antalya ya 4,3-4,5 lt/100 km ile gitti. metin hocam aynı motorun 112 e-hdi olanı var bende 2.8 yaktığını söyleyen adamla aynı yolun bir kısmını kullanıyoruz benim aracım 6 lt yakıyor eski aracımın ekranında 3.5 lt yazıyordu ama depo ölçümünde 4.8 çıkıyordu Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Gülmez yazdı: metin hocam aynı motorun 112 e-hdi olanı var bende 2.8 yaktığını söyleyen adamla aynı yolun bir kısmını kullanıyoruz benim aracım 6 lt yakıyor eski aracımın ekranında 3.5 lt yazıyordu ama depo ölçümünde 4.8 çıkıyordu Bu kadar fark olmaması lazım.Anormal bir durum var. Yalım falan mı var acaba. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Evren Erakçora yazdı: Bu kadar fark olmaması lazım.Anormal bir durum var. Yalım falan mı var acaba. yazılım yapan firmalar göstergede çıkan değerin sapmasını değiştiriyor sorun orada Yazılımlı araç zaten az yakmaz da az yakıyor göstermek için ayarları bozuyorlar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Ahanda 3 dene arabam oldu. Bundan 10 sene önce hiç arabam yoktu. Borç içinde ev kredisi öderken birde düğün yaptık. Şimdi 3 araba nasip oldu. Vay be Ali Darbaz. Hipermili sadece araba eskimesin diye yapıyom artık. Babam cruze bana bıraktı, yedek anhtarını verdi. Önüme park ederse sabah onu uyandırmamam için. 6 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 6 saat önce Paylaş 6 saat önce 3 arabanın toplam fiyatı ile ancak 1 adet tesla model y alınabiliyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: 3 arabanın toplam fiyatı ile ancak 1 adet tesla model y alınabiliyor Öncelikler farklı. Cruze alındı borcu bitince Memlekete ev yaptık. Şifa niyetine gitmeyi düşünüyorum. Tesla değil ama İstanbul Sivas arası 10-15 seferi var. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Konunun başlığı değiştirilse iyi olacak sanki. Konuda her şeyden bahsediliyor, en azından başlık verimli olur Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Konunun başlığı değiştirilse iyi olacak sanki. Konuda her şeyden bahsediliyor, en azından başlık verimli olur genel goygoy yapalım Yorum bağlantısı
Recommended Posts