Ali Darbaz Pazar 21:20 Yazar Paylaş Pazar 21:20 Notumuzu alalım ve inceleyelim. https://frenchcarforum.co.uk/forum/viewtopic.php?t=61749 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:06 Yazar Paylaş Dün saat 10:06 (düzenlendi) Bu benim başıma geldi. Hızı 80 85 km sabitleyince hararet 85 dereceye düşüyordu. Ruslar keşfetmiş. https://www.drive2.ru/l/604057670600629000/ Dün saat 10:07 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 10:23 Paylaş Dün saat 10:23 Bence sen karaciğeri falan bırak psikiyatriye bi randevu al. Bu nedir Allah aşkına hayattan zevk alamaz insan. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:35 Yazar Paylaş Dün saat 10:35 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Bence sen karaciğeri falan bırak psikiyatriye bi randevu al. Bu nedir Allah aşkına hayattan zevk alamaz insan. Diyete devam ediyom, hanım sümotimi ne ondan hazırladı öğle yemeği için. Kilo 85 altına inmiyor. O kadar lokantanın dükkanı pas Port zincirinin arasından geçip bir şey yememek çok insanın canını sıkıyor Dün saat 10:38 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:14 Paylaş Dün saat 11:14 Ali Darbaz yazdı: bir şey yememek çok insanın canını sıkıyor stresin tıbbi tahlil olmaz lakin her türlü tahlildeki sonuçtan daha vahim sağlık sorunlarına yol açar, tereyağına ekmek banmadan omlet yenmeyen kahvlatı olmaz olsun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:41 Yazar Paylaş Dün saat 11:41 Çağlar Bayur yazdı: stresin tıbbi tahlil olmaz lakin her türlü tahlildeki sonuçtan daha vahim sağlık sorunlarına yol açar, tereyağına ekmek banmadan omlet yenmeyen kahvlatı olmaz olsun. Arabaya yeni debriyaj seti ve debriyaj değişimi için ayırdığım paraya Skechers‘dan iki tane ortopedik yürüyüş ayakkabısı aldım. Debriyaj işini iki ay erteleyeceğim. Önce sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:49 Paylaş Dün saat 11:49 Ali Darbaz yazdı: Önce sağlık. pasaportta vize olsa holladaya gidiş dönüş bileti dahil aynı alışverişi yapardın, sağlığ a da katkısı daha bol olabilirdi mesela 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:52 Yazar Paylaş Dün saat 11:52 Çağlar Bayur yazdı: pasaportta vize olsa holladaya gidiş dönüş bileti dahil aynı alışverişi yapardın, sağlığ a da katkısı daha bol olabilirdi mesela abi outlet mağzadan 8000 tly aldım. Çokta hollandalık iş değil. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: abi outlet mağzadan 8000 tly aldım. Çokta hollandalık iş değil. bakış açısına bağlı, 1 aylık tren bileti 6000TL 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Darbaz yazdı: abi outlet mağzadan 8000 tly aldım. Çokta hollandalık iş değil. Columbia ayakkabı hollandada 77 euro 13000 tl. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Amcama istanbulda 2010 yılında seçip beğenip aldırdığım 1.9 jtd 105 beygirlik dobloyu satmaya karar verdik. Amcama bçgeçen sene bunun yanına ikinci doblo'yu satın almıştı. Amcam 20 yıldır aynı traktörü kullanır, 15 yıldır aynı dobloya biner. 1 sene evvel bunun 1.6 2018 modelini aldık. Eskiyi satmadan aldı. Şimdi satıyoruz kaça gider. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: Arabaya yeni debriyaj seti ve debriyaj değişimi için ayırdığım paraya Skechers‘dan iki tane ortopedik yürüyüş ayakkabısı aldım. Debriyaj işini iki ay erteleyeceğim. Önce sağlık. viaport adamın başına bela. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 350? 350 çok değilmi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Ümit Türk yazdı: viaport adamın başına bela. Meydan avm, ikea, Bu Yaka, Viaport dörtlüsüne bu ay içinde 50 bin tl para kaptırdım. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Meydan avm, ikea, Bu Yaka, Viaport dörtlüsüne bu ay içinde 50 bin tl para kaptırdım. efenim dolarla mı maaş alıyorsunuz. ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Ümit Türk yazdı: efenim dolarlamı maaş alıyorsunuz. Yok banka maaş promosyonlarını aldık 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yok banka maaş promosyonlarını aldık hayrını görünüz. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 350? Önce bi piyasasına baksaydın abi. Çok vermişsin 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Ümit Türk yazdı: hayrını görünüz. normal şartlarda Nisan Mayıs aylarında seninde en az 15 ençok 50 bin promosyon alman gerekiyordu. Daha alamadınız mı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Oğuzkan Işık yazdı: Önce bi piyasasına baksaydın abi. Çok vermişsin hemen satayım. Keşke benim alacak param olsa. Alırdım arkaya arabaları 4 lemiş olurdum. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: normal şartlarda Nisan Mayıs aylarında seninde en az 15 ençok 50 bin promosyon alman gerekiyordu. Daha alamadınız mı ne 50 si ya keşke gelse. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ümit Türk yazdı: ne 50 si ya keşke gelse. Maaş promosyonu üç yılda alanlara 50.000 maaş promosyonu her yıl alanlara 15.000 TL veriyorlar. Yap Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Dün arabanın termostat açılma değerlerini ve sürüş modlarına göre soğutma sistemin çalışma ilkelerini yurt dışı kaynaklardan edindim. O yuzden soğutma sistemi kaynaklı konuyu ayrı bir başlıkda PSA yaptığı yazılım update sonucu sonunda yaşananları açıklayacağım. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Maaş promosyonu üç yılda alanlara 50.000 maaş promosyonu her yıl alanlara 15.000 TL veriyorlar. Yap Tek seferde 75-100k promosyon veren firmaları biliyorum. keşke orada çalışsak Yorum bağlantısı
Recommended Posts