Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Tek seferde 75-100k promosyon veren firmaları biliyorum. keşke orada çalışsak gerek yok özenmeye, ev araba varsa hiç sahip olamayan diğer insanların olduğu bu dünyada halimize şükretmeliyiz. sağlığımı kaybettim şeker hastasıyım artık kafam sadece sağlığa kavuşmama odaklanıyor. 10 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: gerek yok özenmeye, ev araba varsa hiç sahip olamayan diğer insanların olduğu bu dünyada halimize şükretmeliyiz. sağlığımı kaybettim şeker hastasıyım artık kafam sadece sağlığa kavuşmama odaklanıyor. kafayı bununla bozarsan hastalık daha çok ilerler. dikkat edip yüksek moralli hayat sürdürmeye devamm. psikoloğa giden 6 kişiye ayrı ayrı olmak üzere demişler ki size bir tane kapsül ilaç vereceğiz tüm sorunlarınız halolacak ve psikolojiniz düzelecek demişler. hepsi içiyor ve belli bir süre sonra iyileşiyorlar. ama ilaç gerçek ilaç değil ve sadece içinde su var. yani burada aslında herşey beyinde ve düşünmekle bitiyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ümit Türk yazdı: kafayı bununla bozarsan hastalık daha çok ilerler. dikkat edip yüksek moralli hayat sürdürmeye devamm. psikoloğa giden 6 kişiye ayrı ayrı olmak üzere demişler ki size bir tane kapsül ilaç vereceğiz tüm sorunlarınız halolacak ve psikolojiniz düzelecek demişler. hepsi içiyor ve belli bir süre sonra iyileşiyorlar. ama ilaç gerçek ilaç değil ve sadece içinde su var. yani burada aslında herşey beyinde ve düşünmekle bitiyor. Plasebo etkisi diyoruz biz buna 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Ümit Türk yazdı: kafayı bununla bozarsan hastalık daha çok ilerler. dikkat edip yüksek moralli hayat sürdürmeye devamm. psikoloğa giden 6 kişiye ayrı ayrı olmak üzere demişler ki size bir tane kapsül ilaç vereceğiz tüm sorunlarınız halolacak ve psikolojiniz düzelecek demişler. hepsi içiyor ve belli bir süre sonra iyileşiyorlar. ama ilaç gerçek ilaç değil ve sadece içinde su var. yani burada aslında herşey beyinde ve düşünmekle bitiyor. Ben kafayı yazılıma taktım. Arka planda bir işler ceviriyorumda sesimi çıkartmıyorum buralarda. Ecu yazmayı öğrenmeye çalışıyorum. Kendime harika bir yan iş buldum. PSA tayfası beni anarak " İyiki Ali bey varmış" diyecekler. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Bunu buraya atayım.Gaz pedalının konumu ve motor sıcaklığına göre termostadın açılma ilkesi. Termostat 90 derece sıcaklıkta rölantide %42 oranında kapalı , 100 derecede %8 oranında kapalı , Gaza basınca Buda Fanın devreye girdiği sıcaklıklar. 105 derecede sadece %30 oranında çalışıyor. Tam kapasite çalışması için 113 derecede olması lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Tek bir yıpranma ibaresi yok maşallah sapa sağlam Yorum bağlantısı
Recommended Posts