Ali Darbaz Dün saat 16:47 Yazar Paylaş Dün saat 16:47 (düzenlendi) Hafta sonları Caddebostan sahilinde yürüyüşümüzü yapıp evden getirdiğimiz termos çayımız içeceğimiz Caddebostan starter pack aldık. Katlanır masamızda kahve bardakları koymak için uygun yerlerimiz var. Tek Çocuklu İstanbul aile babası için devasa yer sunan bagajı sayesinde Citroën c3 orta direk ailenin gözbebeği. Dün saat 16:48 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 17:10 Paylaş Dün saat 17:10 Bu kamp sandalyesi yerine diğerinden alırsanız daha iyi olur gibi. Diğeri daha az yer kaplıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 18:33 Yazar Paylaş Dün saat 18:33 Mehmet Yeter yazdı: Bu kamp sandalyesi yerine diğerinden alırsanız daha iyi olur gibi. Diğeri daha az yer kaplıyor. Onlar çabuk kırıldı bide bunu deneyelim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 18:35 Paylaş Dün saat 18:35 Mehmet Yeter yazdı: Bu kamp sandalyesi yerine diğerinden alırsanız daha iyi olur gibi. Diğeri daha az yer kaplıyor. Omurgayı pert etmek için birebir onlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 19:24 Paylaş Dün saat 19:24 Sürekli kullanma şansı bulmuyorum ama oturuş pozisyonu olarak rahat geliyordu. Ama bu durum ilginç geldi. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Dün saat 19:31 Paylaş Dün saat 19:31 Ali Darbaz yazdı: Hafta sonları Caddebostan sahilinde yürüyüşümüzü yapıp evden getirdiğimiz termos çayımız içeceğimiz Caddebostan starter pack aldık. Katlanır masamızda kahve bardakları koymak için uygun yerlerimiz var. 😳Hafta sonları Caddebostan sahili? Evden kaç km.🤔 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 19:48 Yazar Paylaş Dün saat 19:48 Adnan Çakır yazdı: 😳Hafta sonları Caddebostan sahili? Evden kaç km.🤔 Arabayla 32 dakika abi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 19:56 Yazar Paylaş Dün saat 19:56 Yapay zekaya yaptırdığım , yol eğimlerini ve yol ücretinide hesaba katarak İstanbul anakara arası yakıt tüketimi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: Vallahi ben koymadım Radyatörün musluğu tamir ederken ustalara koymuş bidondan eksilen antifriz oranını ölçerek bu rakamı çıkardın Bence böyle mükemmel bir olayı burada geçiştirmemelisin. Bir konu açıp 100 sayfa anlatım isteriz sanal zekadan da teyitlerle tabi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Yapay zeka yakında kendini kapayacak 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Pendik’e kadar rahat geldik Pendik sahilde yürüyüş yapacağım Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Bu gün cumartesi, rahat gelmeyi engelleyecek ne olabilir ki bu saatte? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Önder Özcan yazdı: Bu gün cumartesi, rahat gelmeyi engelleyecek ne olabilir ki bu saatte? Pendik pazarı trafik yaratıyor erken geldim Trafik olmasın diye Tüketim hep şehir içi bir de bunu Uzun Yolda denemek lazım Öğleden sonra şirket mangalı var ciks giyindim. Hanım pazarda ben sahilde yürüyüşte. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Pendik pazarı trafin akışını etkiler. Ayrıca trafik ve sabırsız sürücüler yüzünden kazalar yaşayabiliyor dikkat etmek lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Pendik pazarı trafin akışını etkiler. Ayrıca trafik ve sabırsız sürücüler yüzünden kazalar yaşayabiliyor dikkat etmek lazım. Ayaküstü pazara gireyim dedim beğendiğim iki tane Şapka bir tane güneş gözlüğü için 1000 TL ödedim çıktım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) 13 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Pendik pazarının kıyafet bölümüne giderdik cocuklara uygun bir şeyler alalım diye zamanında ama uygun filan kalmamış gördüğüm kadarıyla. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) İki tane şundan aldık 1000 tl gitti . İki arabanın kamera kapasitesini artırcam 12 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Ağva civarında bir Motorcu dergâhına geldim Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Son 2 saattir ne yaptığını yazmamış. İyidir umarım 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Pazardan gözlük mü alınır. Sağlam gözü bozar onlar. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Pazardan gözlük mü alınır. Sağlam gözü bozar onlar. Sorsan 5 ev 2 araba 1600 dekar arsa var ama gözlük pazardan. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sorsan 5 ev 2 araba 1600 dekar arsa var ama gözlük pazardan. Bi dk yoksa zengin olmanın yolunu bulmak üzereyim 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts