Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Hafta sonları Caddebostan sahilinde yürüyüşümüzü yapıp evden getirdiğimiz termos çayımız içeceğimiz Caddebostan starter pack aldık. Katlanır masamızda kahve bardakları koymak için uygun yerlerimiz var. Tek Çocuklu İstanbul aile babası için devasa yer sunan bagajı sayesinde Citroën c3 orta direk ailenin gözbebeği. 13 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Bu kamp sandalyesi yerine diğerinden alırsanız daha iyi olur gibi. Diğeri daha az yer kaplıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Bu kamp sandalyesi yerine diğerinden alırsanız daha iyi olur gibi. Diğeri daha az yer kaplıyor. Onlar çabuk kırıldı bide bunu deneyelim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Bu kamp sandalyesi yerine diğerinden alırsanız daha iyi olur gibi. Diğeri daha az yer kaplıyor. Omurgayı pert etmek için birebir onlar. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Sürekli kullanma şansı bulmuyorum ama oturuş pozisyonu olarak rahat geliyordu. Ama bu durum ilginç geldi. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hafta sonları Caddebostan sahilinde yürüyüşümüzü yapıp evden getirdiğimiz termos çayımız içeceğimiz Caddebostan starter pack aldık. Katlanır masamızda kahve bardakları koymak için uygun yerlerimiz var. 😳Hafta sonları Caddebostan sahili? Evden kaç km.🤔 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Adnan Çakır yazdı: 😳Hafta sonları Caddebostan sahili? Evden kaç km.🤔 Arabayla 32 dakika abi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Yapay zekaya yaptırdığım , yol eğimlerini ve yol ücretinide hesaba katarak İstanbul anakara arası yakıt tüketimi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 53 dakika önce Paylaş 53 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Vallahi ben koymadım Radyatörün musluğu tamir ederken ustalara koymuş bidondan eksilen antifriz oranını ölçerek bu rakamı çıkardın Bence böyle mükemmel bir olayı burada geçiştirmemelisin. Bir konu açıp 100 sayfa anlatım isteriz sanal zekadan da teyitlerle tabi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Yapay zeka yakında kendini kapayacak 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts