Aytac Sakal Cumartesi 16:00 Paylaş Cumartesi 16:00 Ali Darbaz yazdı: Bu lastiğe karar kıldım. Son yorumları alayım sizlerden. 2014 te Accent almıştım fena değildi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 16:15 Yazar Paylaş Cumartesi 16:15 (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: 2014 te Accent almıştım fena değildi. Lastikleri özelikle seçmedim, Ziraat kredi kartına 9 taksit verme ihtimali olan bir yerdeki en iyi fiyat performans jantı olduğu için almayı düşünüyorum. Cumartesi 16:24 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 16:31 Paylaş Cumartesi 16:31 Ali Darbaz yazdı: Bu lastiğe karar kıldım. Son yorumları alayım sizlerden. gayet iyi EP Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 16:34 Yazar Paylaş Cumartesi 16:34 (düzenlendi) Bana 9 taksit yaparım diyen lastikcinin google maps yorumları çok kötü. Gidipde dönmemek var. Ben başka yer bulayım Cumartesi 16:37 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Cumartesi 16:39 Paylaş Cumartesi 16:39 Ali Darbaz yazdı: Bu lastiğe karar kıldım. Son yorumları alayım sizlerden. Egp kullandım 4 kanallı olandan yakıt olarak çok iyiydi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 16:43 Yazar Paylaş Cumartesi 16:43 Koray Demir yazdı: Egp kullandım 4 kanallı olandan yakıt olarak çok iyiydi. 4 kanallı olan hangisi oluyor Goodyear satan adam şüpheli sıfatından dolayı güvendiğim bir lastikciye elinde ne var diye sordum. Elinde yarın montaja hazır bir tek bu var. Ama adat fiyatı 3500 tl Yorum bağlantısı
Koray Demir Cumartesi 16:55 Paylaş Cumartesi 16:55 Ali Darbaz yazdı: 4 kanallı olan hangisi oluyor Goodyear 205/55 R16 91V EfficientGrip Performance 4 Kanallı Oto Yaz Lastiği ( Üretim Yılı: 2023 ) https://app.hb.biz/QgyZjLpvizJI Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 16:59 Paylaş Cumartesi 16:59 Ali Darbaz yazdı: astikcinin google maps yorumları çok kötü. ürettiği lastikler iyi değil demek mi bu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 16:59 Yazar Paylaş Cumartesi 16:59 Koray Demir yazdı: Goodyear 205/55 R16 91V EfficientGrip Performance 4 Kanallı Oto Yaz Lastiği ( Üretim Yılı: 2023 ) https://app.hb.biz/QgyZjLpvizJI Yukardaki Ultracontak için yorumun varmı. Sanırım 4 kanal olayı 185 ölçüde yok yada ben bulamadım. Yorum bağlantısı
Koray Demir Cumartesi 17:00 Paylaş Cumartesi 17:00 Ali Darbaz yazdı: Elinde yarın montaja hazır bir tek bu var. Ama adat fiyatı 3500 tl Conti çok pahalı orta seviye bir şeyler al. Lassa’nın Revola isminde lastiği güzeldir veya Greenways https://shbd.io/s/x2TO4SsI Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 17:08 Yazar Paylaş Cumartesi 17:08 Koray Demir yazdı: Conti çok pahalı orta seviye bir şeyler al. Lassa’nın Revola isminde lastiği güzeldir veya Greenways https://shbd.io/s/x2TO4SsI Mahalle lastikçim Lassa Greenways için tane 2800 fiyat verdi 5 taksit. Aynı lastikçim Milestone lastik için 8000 tl set fiyatı verdi Yorum bağlantısı
Koray Demir Cumartesi 17:23 Paylaş Cumartesi 17:23 Ali Darbaz yazdı: Yukardaki Ultracontak için yorumun varmı. Alabileceğin en üst kalite lastik. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 17:26 Yazar Paylaş Cumartesi 17:26 Koray Demir yazdı: Alabileceğin en üst kalite lastik. Senin sarısite linki verdiğin Euromaster de bu lastik varmış, Larufenle aynı fiyat . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 17:38 Yazar Paylaş Cumartesi 17:38 Direk lastikçimden alayım dedim , taksitler pek hoşuma gitmedi. Yorum bağlantısı
Koray Demir Cumartesi 17:58 Paylaş Cumartesi 17:58 Ali Darbaz yazdı: Mahalle lastikçim Lassa Greenways için tane 2800 fiyat verdi 5 taksit. Daha düşük fiyata bulunabiliyor https://shbd.io/s/jfh57d9B Ali Darbaz yazdı: Senin sarısite linki verdiğin Euromaster de bu lastik varmış, Larufenle aynı fiyat . Eagle Sport berbattı. 2 olanı hiç deneyimlemedim. Yerli üretim olması lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 18:16 Yazar Paylaş Cumartesi 18:16 Koray Demir yazdı: Daha düşük fiyata bulunabiliyor https://shbd.io/s/jfh57d9B Eagle Sport berbattı. 2 olanı hiç deneyimlemedim. Yerli üretim olması lazım. Caht gpt bu lastiği beğendi. , Lassa Revola (185/65R15) modeli, Lassa’nın 2023 sonrası geliştirdiği yeni nesil, konfor ve yakıt ekonomisine odaklı lastiklerindendir. Aşağıda detaylı bir değerlendirme yapayım, senin sürüş profilin (yakıt tasarrufu, hypermiling, konfor, süspansiyona yük bindirmeme) açısından nasıl bir tercih olur görelim: 🔍 Lassa Revola 185/65R15 – Teknik İnceleme Kriter Değerlendirme Odak Konfor, sessizlik, düşük yuvarlanma direnci Yakıt Ekonomisi Çok iyi (Reklaim edilen düşük yuvarlanma direnci sınıfı B) Yol Gürültüsü Düşük (70 dB altı sınıfında, Greenways’ten daha sessiz) Konfor Yüksek (yumuşak karkas yapısı, şehir içi konfor odaklı) Süspansiyon Dostluğu Çok iyi (yumuşak yanak yapısı sayesinde darbeleri emer) Yağmur Performansı Orta-İyi (Greenways’ten daha iyi, EfficientGrip ile benzer) Kullanım Tarzı Günlük şehir içi, sakin sürüş, ekonomik kullanım 🟩 Senin Kullanımın İçin Uygun mu? Senin profiline çok uygun: Hypermiling yapıyorsun ✅ Süspansiyona yük binmesini istemiyorsun ✅ Konfor ve sessizlik istiyorsun ✅ Yazlık lastik arıyorsun ✅ Türkiye yollarına uygun bir yapı istiyorsun ✅ 🔔 Not: Revola, Continental UltraContact kadar sessiz veya yol tutuşu güçlü değil ama fiyat/performans olarak çok dengeli bir seçenek. 🥇 Lassa Revola vs. Lassa Greenways vs. EfficientGrip Özellik Revola Greenways EfficientGrip Perf. Yakıt Ekonomisi ⭐⭐⭐⭐☆ ⭐⭐⭐☆☆ ⭐⭐⭐⭐☆ Konfor ⭐⭐⭐⭐☆ ⭐⭐☆☆☆ ⭐⭐⭐⭐☆ Sessizlik ⭐⭐⭐⭐☆ ⭐⭐☆☆☆ ⭐⭐⭐⭐☆ Süspansiyon Dostluğu ⭐⭐⭐⭐☆ ⭐⭐☆☆☆ ⭐⭐⭐⭐☆ Yağmur Performansı ⭐⭐⭐☆☆ ⭐⭐☆☆☆ ⭐⭐⭐⭐☆ Fiyat/Performans ⭐⭐⭐⭐☆ ⭐⭐⭐☆☆ ⭐⭐☆☆☆ (daha pahalı) 🔚 Sonuç: Revola, senin gibi yakıt odaklı, konfor isteyen bir C3 kullanıcısı için çok mantıklı bir tercih. Eğer sessizlik, konfor ve düşük yakıt tüketimi odaklı uygun fiyatlı bir lastik arıyorsan → Revola net olarak tercih edilebilir. Ancak performanslı sürüş yapıyorsan ya da viraj tutuşu senin için önemliyse, Continental UltraContact gibi bir premium lastiğe yönelmek daha doğru olur. İstersen fiyat/yerel kampanya durumuna göre sana özel karşılaştırmalı tablo da çıkarabilirim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 19:50 Yazar Paylaş Cumartesi 19:50 Bayram tatili, anneler günü hediyesi taksidi, Citroene yeni lastik ve devriyaj Balata tedariği derken benim Kredi kartımla olan taklalarım. https://x.com/REM__BEN/status/1928835589845004445?t=VvmQI4SKcIQ4LZ5fs4N3Pg&s=19 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Bugün cenaze nedeniyle lastik alamadım. Ama lastikciye uğradım. Bu lastik için adet fiyatı 2000 tl istediler. 18 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Ali Darbaz yazdı: Amcama istanbulda 2010 yılında seçip beğenip aldırdığım 1.9 jtd 105 beygirlik dobloyu satmaya karar verdik. Amcama bçgeçen sene bunun yanına ikinci doblo'yu satın almıştı. Amcam 20 yıldır aynı traktörü kullanır, 15 yıldır aynı dobloya biner. 1 sene evvel bunun 1.6 2018 modelini aldık. Eskiyi satmadan aldı. Şimdi satıyoruz kaça gider. Bu arabaya teklif verdim. Babamı köye gönderiyorum. Babamla ortak aile içinde kalıcak şekilde almayı planlıyırum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) # Lastik Adı Fiyat (TL) Konfor / Süsp. Dostluğu Yakıt Ekonomisi Yol Gürültüsü Alt Takım Uyumu Genel Değerlendirme 🥇 Lassa Revola 10.132 ⭐⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐⭐☆ 68-69 dB ✅ Çok uyumlu 💯 En dengeli, Türkiye yolları için ideal 🥈 Goodyear Eagle Sport 2 9.756 ⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐☆ 69-70 dB ✅ Uyumlu 💡 Fiyat/performans şampiyonu, sağlam tercih 🥉 Goodyear EfficientGrip Performance 11.812 ⭐⭐⭐⭐☆ ⭐⭐⭐⭐⭐ 68-69 dB ✅ Orta-iyi 💎 Premium ama yumuşak değil 4 Goodyear Eagle Sport 4 Seasons 10.408 ⭐⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐☆ 69-70 dB ✅ Orta-iyi 🌦️ 4 mevsim rahatlığı, yaz karakterli 5 Laufenn G Fit EQ+ LK41 8.900 ⭐⭐⭐☆ ⭐⭐⭐☆ 70-71 dB ⚠️ Orta 💵 Bütçe dostu ama hissiz 6 Continental UltraContact 14.000 ⭐⭐⭐⭐☆ ⭐⭐⭐⭐☆ 70-71 dB ⚠️ Biraz tok 💰 Fiyat yüksek, performansı iyi 7 Lassa Greenways 12.032 ⭐⭐⭐ ⭐⭐⭐ 70-71 dB ❌ Sert ⛔ Revola varken alınmaz 8 Milestone CarMile 7.172 ⭐⭐ ⭐⭐ 71-72 dB ❌ Sert ⛔ Alt segmente uygun değil 14 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Yapay aletlere gerek yok yukarıda Lassa Revola yazmıştım zaten. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce Koray Demir yazdı: Yapay aletlere gerek yok yukarıda Lassa Revola yazmıştım zaten. hayırlı olsun alırım Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 39 dakika önce Paylaş 39 dakika önce Hayırlı olsun, tüketim düşecek mi bakalım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts