Ali Darbaz Pazartesi 06:09 Yazar Paylaş Pazartesi 06:09 Bu lastikler çok güzel gidiyor yol sesi düşük arabanın yolda kaydığını hissediyorum sanki daha önce araba zorlanıyormuş onu fark ettim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 07:35 Yazar Paylaş Pazartesi 07:35 Ümit Türk yazdı: Yani ? Lastik mi aldın ? eksik kapak giderildi. Yedekde aldım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 11:24 Paylaş Pazartesi 11:24 Bu lastikten bayramdan sonra ben de alacağım. Tecrübeleriniz benim için kıymetli. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 11:37 Yazar Paylaş Pazartesi 11:37 (düzenlendi) Mehmet Yeter yazdı: Bu lastikten bayramdan sonra ben de alacağım. Tecrübeleriniz benim için kıymetli. Valla 150 km kadar hız yaptım, petlasa göre fazlasıyla sesiz., araba yağ gibi akıyor. vites geçişlerindeki vuruntuyu bile bir nebze olsun azaltı. Ben Arabanın debriyaj değişimi için Ziraat kredi kartımı boşaltmıştım. tüm borcunu kapatmıştım. Şimdi debriyaj değişimi için 10 bin tl eksik oluştu. Lastik sorunu olmasaydı bugün yarın debriyaja girişecektim. Bu arada ben Debriyaj vites değişimi sırasındaki baskı balata sarsıntısını azaltmak için bir kaç yöntem geliştirdim. Vites değiştirileceği zaman gaza biraz daha fazla basıp titreşimin süresini yarı yarıya azaltabildim. buda beni epey idare eder. Bir kargom daha vardı ama yetişmedi gelseydi onuda takardık. Pazartesi 11:37 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce (düzenlendi) Yeni lastikle Yakıt tüktimi 10 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Artı beş beygir hayırlı olsun. Eski sahipleri bagaj kapağında ufak yamukluklar yapmış. Onları örtbas ediyorum. Galerici hilesi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts