Çağlar Bayur Çarşamba 13:24 Paylaş Çarşamba 13:24 Ali Darbaz yazdı: Citroende hız sabitlemede var. gerçek haypırcı u cc düğmesini söker atar. tüketim düşmanı Yorum bağlantısı
Tevfik Işık Çarşamba 19:36 Paylaş Çarşamba 19:36 (düzenlendi) 1.5~ 2 lt yağ ücretini maliyetlere eklemeyi unutmayın. Çarşamba 19:38 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 09:23 Yazar Paylaş Perşembe 09:23 Sivas iptal elimi alçıya alınacak Tendon kapardım. Birazdan ortopedi ameliyatına gireceğim. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Perşembe 11:53 Paylaş Perşembe 11:53 Geçmiş olsun Çalışmana da engel olur mu? 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Perşembe 16:08 Paylaş Perşembe 16:08 Geçmiş olsun. Elde tendon nasıl kopar? Bir yaşıma daha girdim. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir Perşembe 16:22 Paylaş Perşembe 16:22 Çağrı Alaf yazdı: Geçmiş olsun. Elde tendon nasıl kopar? Bir yaşıma daha girdim. Ufak bir kesiye bakar lokalizasyona denk gelmesi yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf Perşembe 16:23 Paylaş Perşembe 16:23 Koray Demir yazdı: Ufak bir kesiye bakar lokalizasyona denk gelmesi yeterli. Hımm demek kesi ile. Ben de bacak gibi zora geldi sıyırdı sandım bir an. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 18:13 Yazar Paylaş Perşembe 18:13 Citroën ile yarın doktora gitsem yolda polis çevirirse bana ceza yazar mı Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Perşembe 18:38 Paylaş Perşembe 18:38 Geçmiş olsun Ali Bey. Evde FS oynatır mı? 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Perşembe 18:50 Paylaş Perşembe 18:50 Çağrı Alaf yazdı: Geçmiş olsun. Elde tendon nasıl kopar? Bir yaşıma daha girdim. Bir arkadaşım parmağıyla üstünü çekiştirirken kopardı. Ters bir hareketle gerilime bakıyor ne yazıkki 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 03:48 Yazar Paylaş Dün saat 03:48 Şansıma kardeşim izinli ondan destek isteyeceğim O da Acemi şoför bakalım beni hastaneye götürebilecek mi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş Dün saat 04:19 Paylaş Dün saat 04:19 (düzenlendi) Çok geçmiş olsun abi, görünen sağ el c3 ile temkinli şekilde gidilir Dün saat 04:19 tarihinde Görkem Karakaş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts