Ali Darbaz 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Neredeyse 5 yıldır direksiyon başına geçmemiş son derece Acemi kardeşim 90 kilometre direksiyon kullandırdım hastaneye pansumana gittik Acemi bir insan olarak Citroen C3 kullanmayı başardı Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Ali Darbaz yazdı: Neredeyse 5 yıldır direksiyon başına geçmemiş son derece Acemi kardeşim 90 kilometre direksiyon kullandırdım hastaneye pansumana gittik Acemi bir insan olarak Citroen C3 kullanmayı başardı Genişlet C4 olsaydı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Önder Özcan yazdı: C4 olsaydı? Genişlet Patlardık Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Ali Gülmez yazdı: ali olay nasıl anlatsana merak ettim Genişlet Elimi kolumu sallaya sallaya gezerken, alüminyum tezgahın kenarına sapladı. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Önder Özcan yazdı: C4 olsaydı? Genişlet Millet dağılırdı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Önder Özcan yazdı: C4 olsaydı? Genişlet Kan revani 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Tek elle Sivas’a gidebilir miyim. Sıkıntı olur mu Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Otomatik viteste sürmede sıkıntı olmaz, yolda olası başka problemler çıkarsa uğraştırabilir Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 13 Haziran Paylaş 13 Haziran Ali Darbaz yazdı: Polis kızmaz mı Genişlet Kızar mı bilmem ama ceza yazabilir. Direksiyonu bırakıp sağa yönelmeniz lazım ki sol elle vites değiştirin. Haliyle sol taraftaki görüşte gidecek ve direksiyonu da bırakacaksınız. Ceza olmasa bile riskli ve yorucu bir iş olur. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Haziran Yazar Paylaş 13 Haziran Ü.Emre Kartal yazdı: Kızar mı bilmem ama ceza yazabilir. Direksiyonu bırakıp sağa yönelmeniz lazım ki sol elle vites değiştirin. Haliyle sol taraftaki görüşte gidecek ve direksiyonu da bırakacaksınız. Ceza olmasa bile riskli ve yorucu bir iş olur. Genişlet Araba otomatik. Sanırım gidemeyeceğim. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Ali Darbaz yazdı: Araba otomatik. Sanırım gidemeyeceğim. Genişlet Araba otomatik, o yüzden gidebilirsin, zaten yavaş sürdüğün için polisin ruhu duymaz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Haziran Yazar Paylaş 14 Haziran Selçuk Bakış yazdı: Araba otomatik, o yüzden gidebilirsin, zaten yavaş sürdüğün için polisin ruhu duymaz. Genişlet ehliyete 6 ay alırlar gibi cezalar okudum tırstım. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 14 Haziran Paylaş 14 Haziran Ali riske gerek yok. Polisin yazacağı cezadan önce senin ve kızının güvenliği var. Tek kolla İstanbul- Sivas - İstanbul yapmak pek mantıklı ve güvenli gelmedi bana. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Haziran Paylaş 15 Haziran Selçuk Bakış yazdı: zaten yavaş sürdüğün için Genişlet kim? mangal yapmaya gidiyoruz virajlı yolda 15 araba yakalayamdık uzadı gitii ALi 1 2 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 15 Haziran Paylaş 15 Haziran Çağlar Bayur yazdı: kim? mangal yapmaya gidiyoruz virajlı yolda 15 araba yakalayamdık uzadı gitii ALi Genişlet Uzun Yolda eds var, istese de süremez 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts