Ali Darbaz Dün saat 09:59 Yazar Paylaş Dün saat 09:59 Neredeyse 5 yıldır direksiyon başına geçmemiş son derece Acemi kardeşim 90 kilometre direksiyon kullandırdım hastaneye pansumana gittik Acemi bir insan olarak Citroen C3 kullanmayı başardı Yorum bağlantısı
Önder Özcan Dün saat 10:58 Paylaş Dün saat 10:58 Ali Darbaz yazdı: Neredeyse 5 yıldır direksiyon başına geçmemiş son derece Acemi kardeşim 90 kilometre direksiyon kullandırdım hastaneye pansumana gittik Acemi bir insan olarak Citroen C3 kullanmayı başardı C4 olsaydı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Önder Özcan yazdı: C4 olsaydı? Patlardık Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Ali Gülmez yazdı: ali olay nasıl anlatsana merak ettim Elimi kolumu sallaya sallaya gezerken, alüminyum tezgahın kenarına sapladı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce göze gelmişsin, çok izlenme sayısından Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Önder Özcan yazdı: C4 olsaydı? Millet dağılırdı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Önder Özcan yazdı: C4 olsaydı? Kan revani 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 saat önce Paylaş 19 saat önce O tendon kesilmiş o zaman kopmamış yani? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Tek elle Sivas’a gidebilir miyim. Sıkıntı olur mu Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Otomatik viteste sürmede sıkıntı olmaz, yolda olası başka problemler çıkarsa uğraştırabilir Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: Polis kızmaz mı Kızar mı bilmem ama ceza yazabilir. Direksiyonu bırakıp sağa yönelmeniz lazım ki sol elle vites değiştirin. Haliyle sol taraftaki görüşte gidecek ve direksiyonu da bırakacaksınız. Ceza olmasa bile riskli ve yorucu bir iş olur. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Kızar mı bilmem ama ceza yazabilir. Direksiyonu bırakıp sağa yönelmeniz lazım ki sol elle vites değiştirin. Haliyle sol taraftaki görüşte gidecek ve direksiyonu da bırakacaksınız. Ceza olmasa bile riskli ve yorucu bir iş olur. Araba otomatik. Sanırım gidemeyeceğim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts