Ali Darbaz Dün saat 14:59 Yazar Paylaş Dün saat 14:59 Çocuk kontenjanından en ön koltuğa oturduk. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:26 Paylaş Dün saat 16:26 kişi başına 100 km de ki tüketimi kaç Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 17:50 Yazar Paylaş Dün saat 17:50 Servet Aydın yazdı: Türkiye’de ilk hava yastığı değişen benim araba. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 18:26 Paylaş Dün saat 18:26 Dünyanın en büyük geri çağırma furyası. 125 milyon deniyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 18:30 Paylaş Dün saat 18:30 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünyanın en büyük geri çağırma furyası. 125 milyon deniyor 125 milyon tane citröen arabamı satmış. Yanisadece c3 ve ds3 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan Dün saat 18:31 Paylaş Dün saat 18:31 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Dünyanın en büyük geri çağırma furyası. 125 milyon deniyor Fransizlar sasirtmiyor Yorum bağlantısı
Ali Gök Dün saat 18:31 Paylaş Dün saat 18:31 (düzenlendi) Ali abi çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah Dün saat 18:31 tarihinde Ali Gök tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 18:42 Paylaş Dün saat 18:42 Ali Gök yazdı: 125 milyon tane citröen arabamı satmış. Yanisadece c3 ve ds3 mercedes ferrari toyota honda ford ve daha nicesi. Yastıkları yapan şirket 2017’de battı ama çok fazla araç etkilendi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce iyileşme ivmesi yüksek olur oksijen bol, maykıl jeksın oksijen çadırında uyurdu Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Soğuk Çermik yapılmış, bu gece çok rahat uyursun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Selçuk Bakış yazdı: Soğuk Çermik yapılmış, bu gece çok rahat uyursun Hazırlıksız Yakalandık ben türbeye Gideceğiz dediler bana soğuk Çermik olduğunu bilmiyordum bilseydim hazırlıklı giderdim cıp cıp dalardım havuzları Hanımı telefonla türbeye bağladım duasını etti WhatsApp görüntülü konuşma ile türbe ile baş başa bıraktım kendilerini bilmiyorum bu şekilde dua kabul olur mu göreceğiz 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Bizim şu satılık doblo'yu adam Ekmek İçin iyi bir Doblo ustasına ihtiyacım var motor 1.9 litre 105 beygir çok fazla yağ kaçağı var antifrizi çok bulanık araç Bu yüzden satılmıyor gelen cayıyor. Ben bu arabayı adam etmeden gitmem buradan Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Motor soğutma sıvısı berbat durumda sistem temizliği şart. Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 saat önce Paylaş 2 saat önce sogutma sivisi degilde balçik demek lazim ona. elini nereye atsan elinde kalir moduna gecmis artik Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 29 dakika önce Paylaş 29 dakika önce Sanayi de bir çok usta ilgilenir bununla, Fiat özel servisi olsun yeter Yorum bağlantısı
Recommended Posts