İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Doblo'nun suyunu boşaltmışlar yeni su doldurmuşlar araba Fatih'ten köye geri döndü sabah baktık su deposu bomboştu

beklenen sonuç, önce devirdaime bakardım

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

beklenen sonuç, önce devirdaime bakardım

Devir daim bölgesinde su çok fazla. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Devir daim bölgesinde su çok fazla. 

bu da şaşırtmadı müspet ilim bilimden ayrılmamalı. tespiti olunca çözümü basittir, her şey bitince de kalorfier radyatörü genelde su koyverecek, konu her demelik su dolumnda neden antifriz koymadı ustaya gelecek, müşteriye her defasında antifiriz ödedeten ustanın tükkanı kapandığı için sonucunu şimdiden yazalım 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Sivas gibi bir yerde antifiriz olmadan nasıl bu günlere gelmiş o da ayrı soru . 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ersen Tapan yazdı:

alu oksit var su da, antifrizden daha iyidir donmaz, yangına püskürt anında söndürür aslında çok değerli bir su içeriği 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

bu da şaşırtmadı müspet ilim bilimden ayrılmamalı. tespiti olunca çözümü basittir, her şey bitince de kalorfier radyatörü genelde su koyverecek, konu her demelik su dolumnda neden antifriz koymadı ustaya gelecek, müşteriye her defasında antifiriz ödedeten ustanın tükkanı kapandığı için sonucunu şimdiden yazalım 

Ersen Tapan yazdı:

Aynen bende öyle düşünüyorum. Ama işte elim alçı olunca bensiz kaçmış gitmiş ustaya. Yarın ola hayrola

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

su kaçıran yere alçı sıva çekersin diye ürkmüşlerdir 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

su kaçıran yere alçı sıva çekersin diye ürkmüşlerdir 

çifte minareye üçüncü minareyi yaptım ben.

IMG_1552.jpeg

sizin için patlıcanda seçtim…

73FD189D-C889-42A3-B486-90AA1A243C13.jpeg

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

emoji olur bunlardan :alçılıkol: 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...