Çağlar Bayur Dün saat 18:30 Paylaş Dün saat 18:30 Ali Darbaz yazdı: bir daha alçıyı parçalamam için üzerine bazı motifler işledi. fotodaki alçı değil yalnız, atel o siyah bantlı sargı olsa açılmaz kesmeden Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 19:39 Paylaş Dün saat 19:39 Ali Darbaz yazdı: Doktorlar benim elime göre spesifik bir alçı uyduramıyorlar hep dağılıyor Demekki sabit duramıyorsun ya da Amerikan alçı dedikleri kaliteli cins var onlardan yaptırman lazım. Oldukça sert malzemedir alçı testeresi keser normalde. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Kızla mezramızın bağlı olduğu köy muhtarlığına geldik. Muhtarın Wi-Fiına bağlanıp video oyun MP3 indiriyoruz Squid Game’in son sezonunu indiriyorum ki dağ evinde izliyim. Kızım da sevdiği YouTubeların videolarını indiriyor tabletine böyle geçinip gidiyoruz işte. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Tlc ye başvurmayı düşündün mü hiç? tlc ne ki? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Beklerken bedava kahve vs vardır. Tv kanalı. 8 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Beklerken bedava kahve vs vardır. 8800 tl iki ucak bileti aldım. Pinti sayılmam. Geldiğimden beri babamın arabasına 2000 tl, amcamın doblosuna 450 tl, dağdaki evin mutfak masrafları için 3000 tl harcadım. biz buraya muhtarı internetine yoklukdan değil çekmiyor gsm o yuzden geldim. Mezradaki eve Adsl bağlatamadım, santraldeki kablolar çürümüş. Zamansız gelişimden dolayı gsm repeater tedarik edemedim. Ben pinti falan değilim son derece korkunç para harcarım. Cebimde para durmaz. 13 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Geçen kışı ya da önceki kışı elektrik az gelsin diye 13 derece evde battaniye altında geçiren kimdi? Bu arada olup olmaman tabi beni ilgilendirmez yani öyle aklıma geldi öneri yaptım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Geçen kışı ya da önceki kışı elektrik az gelsin diye 13 derece evde battaniye altında geçiren kimdi? Evin geliri üç katına çıktı öyle şeyler yapmaya gerek yok artık. Hükümet sağ olsun kredi enflasyon tarafından eridi. Ve param var yiyebiliyorum. Eskiden maaşımın yüzde doksanını kredilere veriyordum 13 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Evin geliri üç katına çıktı öyle şeyler yapmaya gerek yok artık. Hükümet sağ olsun kredi enflasyon tarafından eridi. Ve param var yiyebiliyorum. Eskiden maaşımın yüzde doksanını kredilere veriyordum Sen yine güvenme 3 katına çıkmasına. Ortak bişey alırsınız sivasa ödenek gerekir binaya kat çıkar falan. Gördük hep okuduk istemesekte... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce İlkay Başaran yazdı: Sen yine güvenme 3 katına çıkmasına. Ortak bişey alırsınız sivasa ödenek gerekir binaya kat çıkar falan. Gördük hep okuduk istemesekte... @Tansu Kalafatoğlu bana engel olmazsa balkonu simülasyon odasına çevirecektim 45 bin liralık bilgisayar seti yaptım. 15.000 liralı uçuş kola aldım. Elinde kaldık çözüm arıyorum Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Muhtarlığın çerçeveler iyi gibi. Çift cam mı o? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu da şaşırtmadı müspet ilim bilimden ayrılmamalı. tespiti olunca çözümü basittir, her şey bitince de kalorfier radyatörü genelde su koyverecek, Ben biliyorum bu tabloyu Yaşadım. Önce yeni antifriz koyulacak.. Sonra bir yerden su kaçırmaya başlayacak.. Onu onarınca kalorifer tıkanacak. Kalorifer petepğini temizlemek için bağlantıyı sökmeye çalışırken oradaki T şeklindeki bağlantı kırılacak.. Onu değiştirmek için uğraşırken diğer tarafı da kırılacak.. O da onarıldıktan sonra motor bloğundaki bağlantı noktalarından su kaçırmaya başlayacak. Çözüm; tüm su tesisatı değişecek.. 1 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: @Tansu Kalafatoğlu bana engel olmazsa balkonu simülasyon odasına çevirecektim 45 bin liralık bilgisayar seti yaptım. 15.000 liralı uçuş kola aldım. Elinde kaldık çözüm arıyorum vatandaş da geliyor, soruyor. Sana söylediklerimi ona da söylüyorum. Haaaa hmmm tamam yaa o zaman falan diyorlar. 2 hafta sonra onun binasının önünden geçerken bakıyorum, balkonu kapatmış Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali hoş geldin gidişin kısa sürdü o kadar cümleden sonra gelmezsin zannettin hatta İlkay ile iddiaya girdik gelir gelmez diye 1 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Fatih Keskin yazdı: Ali hoş geldin gidişin kısa sürdü o kadar cümleden sonra gelmezsin zannettin hatta İlkay ile iddiaya girdik gelir gelmez diye Gidemez burdan mümkün değil. Bir sürü kaydı günlüğü var burada. Ücretsiz Belleği olan tüm sistemleri kullanıyor 😀 11 saat önce tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Fatih Keskin yazdı: Ali hoş geldin gidişin kısa sürdü o kadar cümleden sonra gelmezsin zannettin hatta İlkay ile iddiaya girdik gelir gelmez diye Ben 17 dakika falan gelmez bak gör demiştim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Cebimde para durmaz. işte yatrımları artırmanın ibr numaralı kuralı nakiti hiç sevmem Ali Darbaz yazdı: maaşımın yüzde doksanını kredilere veriyordum kalkınmanın kitabını yazmışsın, kerdisiz büyüme olmaz Mehmet Ozyurek yazdı: Ben biliyorum bu tabloyu Yaşadım. Önce yeni antifriz koyulacak.. Sonra bir yerden su kaçırmaya başlayacak.. Onu onarınca kalorifer tıkanacak. Kalorifer petepğini temizlemek için bağlantıyı sökmeye çalışırken oradaki T şeklindeki bağlantı kırılacak.. Onu değiştirmek için uğraşırken diğer tarafı da kırılacak.. O da onarıldıktan sonra motor bloğundaki bağlantı noktalarından su kaçırmaya başlayacak. Çözüm; tüm su tesisatı değişecek.. kitaba bunu da koy bi yerelere yazarken güzel anlatmışsın lem 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: işte yatrımları artırmanın ibr numaralı kuralı nakiti hiç sevmem kalkınmanın kitabını yazmışsın, kerdisiz büyüme olmaz kitaba bunu da koy bi yerelere yazarken güzel anlatmışsın lem Arabaya antifriz koyduk. Hafike gönderdik 25 km. Hafikten döndü 50 km yol yaptı. Şimdi dereboyu’na inip kaputu açmam ve su seviyesini ölçmem lazım. Eriniyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce 25 üstüne bir 100 km daha lazım, en az 40 defa fan çaıp kapama süreci orada yaklaşık buna denk gelir , ortam güzel motorlar sever buraları Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 25 üstüne bir 100 km daha lazım, en az 40 defa fan çaıp kapama süreci orada yaklaşık buna denk gelir , ortam güzel motorlar sever buraları elim sakat olmasa İstanbula götür teklifi geldide, uçak biletlerimi almış bulundum. İki kişi için toplam 1400 tl vermesem kabul ederdim. Yolda kalsak güzel macera olurdu. Arabanın içindede kene bulduk. Tam bir macera Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yolda kalsak güzel macera olurdu. kalanalara sor bakalım güzel mi değil mi diye... 100 km çekici 10bin TL Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Arabaya 160k TL vermişler satmamışız Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce tercih meselesi, veren iyi teklif vermiş. 100-150 harcansa 350 tavan fiyattan hesaplasak normal yani Yorum bağlantısı
Recommended Posts