Çağlar Bayur Pazartesi 12:15 Paylaş Pazartesi 12:15 bol araziye uzun geziler yakışır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 16:09 Yazar Paylaş Pazartesi 16:09 Çağlar Bayur yazdı: bol araziye uzun geziler yakışır Yürüyemiyoruz yağmur yağdı hava gün boyu 10 12 derece . Mont ile oturuyorum evde soba yanıyor 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 17:59 Paylaş Pazartesi 17:59 tam mandalina kivi greyfurt yetiltirip ihraç edilecek arazi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Salı 07:50 Paylaş Salı 07:50 Araziniz çok güzelmiş.. Gerçek akça armudu mu o.. Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 08:15 Paylaş Salı 08:15 Ali Darbaz yazdı: Yürüyemiyoruz yağmur yağdı hava gün boyu 10 12 derece . Mont ile oturuyorum evde soba yanıyor Ayip ama. Illa kufur mu edelim... 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Salı 08:24 Paylaş Salı 08:24 Mertol Kip yazdı: Ayip ama. Illa kufur mu edelim... Buralara sıcak diyorduk asıl sıcağı siz cekiyormussunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 09:05 Yazar Paylaş Salı 09:05 Mertol Kip yazdı: Ayip ama. Illa kufur mu edelim... Allahtan Kliman var. 1 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Salı 10:33 Paylaş Salı 10:33 Mehmet Yeter yazdı: Buralara sıcak diyorduk asıl sıcağı siz cekiyormussunuz. Manyak ya, Adana sandı kendini. Ali Darbaz yazdı: Allahtan Kliman var. Canı çıkıyor kaç gündür garibanın. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 11:06 Yazar Paylaş Salı 11:06 1 haziranda katbettiğim Anneannemin evine geldik. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Salı 12:54 Paylaş Salı 12:54 Konuyu arabam değilde Ali Darbaz'ın günlüğü olarak degistirmeli 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Salı 13:42 Paylaş Salı 13:42 Fikri Keleş yazdı: Konuyu arabam değilde Ali Darbaz'ın günlüğü olarak degistirmeli Ali Darbaz Crazy Life iyi gider Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 06:59 Yazar Paylaş Çarşamba 06:59 Alçıyı çıkardım merhemi sürdüm parmaklarımın hepsini sıktığımda omuzdan bileğime kadar tüm kaslarım ağrıyor Yorum bağlantısı
Koray Demir Çarşamba 07:14 Paylaş Çarşamba 07:14 Egzersiz lazım. Doktor tavsiyesinde el topları var onlardan al. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Çarşamba 11:01 Paylaş Çarşamba 11:01 Ali Darbaz yazdı: Alçıyı çıkardım merhemi sürdüm parmaklarımın hepsini sıktığımda omuzdan bileğime kadar tüm kaslarım ağrıyor Çıkarma kararını doktor verdiyse sorun yok. Ama aksi durum varsa ihaleyi büyütürsünüz şu zamana kadar çekilen çile de boşa gider. 4 haftadan fazla alçıda veya askıda kalan kaslar için rutin bir şey. 6 hafta omuz askıda kaldı, 2 ay fizik tedaviye gittim. Bırakın hareket ettirmeyi düşüncesi bile ağrı için yetiyordu. Daha öncesinde kol kırığında daha kolay olmuştu, fizik tedavisiz evde belirli hareketlerle atlatmıştım. Fizik tedavi için doktor önerisi alın, yani doktor evet gerekiyor veya hayır evde zaman içinde toparlar desin. Rutin olarak kullanmaya çalışın, basit işlerde kullanın 1 hafta içinde fark görmeye başlarsınız Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 11:24 Yazar Paylaş Çarşamba 11:24 Ü.Emre Kartal yazdı: Çıkarma kararını doktor verdiyse sorun yok. Ama aksi durum varsa ihaleyi büyütürsünüz şu zamana kadar çekilen çile de boşa gider. 4 haftadan fazla alçıda veya askıda kalan kaslar için rutin bir şey. 6 hafta omuz askıda kaldı, 2 ay fizik tedaviye gittim. Bırakın hareket ettirmeyi düşüncesi bile ağrı için yetiyordu. Daha öncesinde kol kırığında daha kolay olmuştu, fizik tedavisiz evde belirli hareketlerle atlatmıştım. Fizik tedavi için doktor önerisi alın, yani doktor evet gerekiyor veya hayır evde zaman içinde toparlar desin. Rutin olarak kullanmaya çalışın, basit işlerde kullanın 1 hafta içinde fark görmeye başlarsınız Doktor doktor pazartesi normale dönersin dedi ondan istinaden Bir merhem verdi. Alçıyı 2 gün sonra çıkar dedi. Ben kolum çok kaşındığı için bugün çıkardım yani bir gün erken çıkardık. Bundan sonra yavaş yavaş eli kullanmaya çalışacağız. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 13:41 Yazar Paylaş Çarşamba 13:41 (düzenlendi) Günde 12 saat Kore dizisi izleyerek organik köy ürünleri ile beslenip kilo alıyorum. Yapacak hiçbir şey kalmadı sıkıntıdan patlıyorum Çarşamba 13:43 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 20:07 Paylaş Çarşamba 20:07 Ali Darbaz yazdı: Günde 12 saat Kore dizisi izleyerek italyanca öğrensen buna harcadığın zaman içinde_ Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 04:54 Yazar Paylaş Perşembe 04:54 Çağlar Bayur yazdı: italyanca öğrensen buna harcadığın zaman içinde_ Abi benim kurulu düzenim var italya ile işim olmaz. Durumu olmayan gitsin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 07:34 Yazar Paylaş Dün saat 07:34 Kırsalda en egzersiz için bula bula bunu buldum Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Dün saat 09:15 Paylaş Dün saat 09:15 Ali Darbaz yazdı: Kırsalda en egzersiz için bula bula bunu buldum Orta sertlikte hamur yoğur poşetin içine koy onunla çalıştır elini. Yorum bağlantısı
Recommended Posts