Ali Darbaz Cuma 11:26 Yazar Paylaş Cuma 11:26 Ersen Tapan yazdı: Orta sertlikte hamur yoğur poşetin içine koy onunla çalıştır elini. İlkay Başaran yazdı: Unu muhtardan al masraf olmasın Tüh lahmacun yapıyorduk. Hiç aklıma gelmedi . Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 11:34 Paylaş Cuma 11:34 Bizim buralarda yediğin içtiğin paylaşılmaz. Fotoğraf olarak paylaşılmaz yani. Örf adet sanırım ya da yazılı olmayan kurallar. 1 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cuma 13:02 Paylaş Cuma 13:02 İlkay Başaran yazdı: Bizim buralarda yediğin içtiğin paylaşılmaz. Fotoğraf olarak paylaşılmaz yani. Örf adet sanırım ya da yazılı olmayan kurallar. Olan var olmayan var dimi. Adam yiyemiyordur ama canı çekiyordur aklı gidiyordur. Bu yüzden sosyal medyada paylaşanlara sinir oluyorum. Bir tek siz mi yiyorsunuz abi. Ne için şov yapıyorlarsa. Gösteriş meraklı bir milletimiz var. Darbazın resimden bağımsız yazdım. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 13:04 Yazar Paylaş Cuma 13:04 Çiftlikteki son günüm Son günümden birkaç resim çekmek istedim. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 13:08 Paylaş Cuma 13:08 Ümit Türk yazdı: Olan var olmayan var dimi. Adam yiyemiyordur ama canı çekiyordur aklı gidiyordur. Bu yüzden sosyal medyada paylaşanlara sinir oluyorum. Bir tek siz mi yiyorsunuz abi. Ne için şov yapıyorlarsa. Gösteriş meraklı bir milletimiz var. Darbazın resimden bağımsız yazdım. Evet aynen durum bu. Yediğin paylaşılır fotoğrafı değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 13:20 Paylaş Cuma 13:20 Çiftlik çok guzelmis. Tam kafa dinlemelik yer. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 06:55 Yazar Paylaş Cumartesi 06:55 Mehmet Yeter yazdı: Çiftlik çok guzelmis. Tam kafa dinlemelik yer. Çiftlikte internet yok bulabildiğin Max'ın hız 250 kb. Giyindik kuşandık bavulları hazırladık çıkmadan önceki son durum 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 08:34 Yazar Paylaş Cumartesi 08:34 @Selçuk Bakış Sivas Saman AVM de bulduğum ürün... Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış Cumartesi 11:57 Paylaş Cumartesi 11:57 Ali Darbaz yazdı: @Selçuk Bakış Sivas Saman AVM de bulduğum ürün... Ölçmeye bence çokta gerek yok, doldurunca ölçüp unutuyoruz biz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Arabaya kavuştuk şimdi yıkıyoruz 20 gündür yatıyor. Her tarafı örümcek ağı sarmış. Arabayı yıkamacıya getirdim. Gidebilirsem şirket aracını almaya gideceğim bu arabayı bir halledelim. 18 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Araba yıkanırken ,1200 TL 6 aylık MTV ödemesi yapıldı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Full depo 2200 TL doldu. Ekranda menzil 55 km diyordu. Bu haliyle 43 litre benzin aldı. Depo fullenince menzil 740 km oldu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce Koray Demir yazdı: Satalım? 600.000 TL verene atarım yoksa kurtarmıyor Yorum bağlantısı
Ümit Türk 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: 600.000 TL verene atarım yoksa kurtarmıyor Anında satarım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 saat önce Yazar Paylaş 15 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Anında satarım. Ne oldu piyasasını yükseldi. Sahibinden böyle çıkıyor. 15 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: 600.000 TL verene atarım yoksa kurtarmıyor İlana koy bakalım ne teklif gelecek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce Koray Demir yazdı: İlana koy bakalım ne teklif gelecek. Beleş ilan süresi dolmadı. Satmak için çok erken. forum alırsa alır elin adamları ile uğraşamam. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Koray Demir yazdı: İlana koy bakalım ne teklif gelecek. 450 ederi 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Beleş ilan süresi dolmadı. Satmak için çok erken. forum alırsa alır elin adamları ile uğraşamam. Forumdan talipli çıkar mı bilemedim. Çünkü sürekli yağ çubuğu, radyatör, debriyaj vs sorunlara dair envai çeşit paylaşımlar yapmıştın. Empati yapalım sen olsan 600 verip alır mıydın? Bence 500-550 bandı en ideal satış rakamlarıdır. Elin adamı ile uğraşmayacaksın ki gelir araca bakar beğenirse alır. Tabi noterde güvenli ödeme sistemiyle. Para noterden geçecek senin hesabına. En nihayetinde 600’e alıcı olursa tadından yenmez. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Koray Demir yazdı: Forumdan talipli çıkar mı bilemedim. Çünkü sürekli yağ çubuğu, radyatör, debriyaj vs sorunlara dair envai çeşit paylaşımlar yapmıştın. Empati yapalım sen olsan 600 verip alır mıydın? Bence 500-550 bandı en ideal satış rakamlarıdır. Elin adamı ile uğraşmayacaksın ki gelir araca bakar beğenirse alır. Tabi noterde güvenli ödeme sistemiyle. Para noterden geçecek senin hesabına. En nihayetinde 600’e alıcı olursa tadından yenmez. Ali Gülmez yazdı: 450 ederi Kredi faizleri çok yüksek. Saydam yerine bişey koyamam. O yüzden satma taraftarı değilim. Ancak ve ancak beni tatmin edecek bir ayrılış payı alabilirsem satmanın bir manası olur. Hazır araba borcu yok harcı yok. Satsam üstüne koyacak param yok. 350 bin taksit bitene kadar araba satmaya pek gönlüm yok. Ancak ve ancak beni ayırmaya ikna edecek bir para elime gecerse satarım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Caddebostan sahilinde Arabayı park etmek için isparkta sıra beklerken motosiklet kazası oldu Allah'tan hafif atlatıldı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Yürüyüşe geldim hava 38 derece. Açtım koltuğu bekliyorum. Havalar kararınca bostancıya kadar yürüyecem. Karaciğet yağlanması ve şeker hastalığı için yaptığım uğraşlar sonunda 84.7 kiloya düştüm. Yorum bağlantısı
Recommended Posts