İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Adamlar eve fiber çekmiş kimsenin haberi yok. Apartman yöneticisi olan babam Sivasta. Vekil bile haberi yok.

apartman yöneticisi ile fiber alt yapının alaksı nedir? mahalleyi satın almadıysanız tabi

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

apartman yöneticisi ile fiber alt yapının alaksı nedir? mahalleyi satın almadıysanız tabi

Ya abi kaldırımlarımı kaldırıp duvarımızı delip içeri tesisat kablosu çekmişler. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Ya abi kaldırımlarımı kaldırıp duvarımızı delip içeri tesisat kablosu çekmişler. 

eee? kat malikleri kanunu sende geçerli değil mi? yönetici sorumlulukları yazıyor orada?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

İstanbul'da Gök gürültülü sağanak yağış başladı. Araba kirli idi yıkanmış olcak. Çok fazla Şimşek çakıyor uyutmuyor.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Sabah lastiğim inik 300 metre sürdüm. Lastik inik olduğunu geç farkettim. Yeni lastik inmiş. Yenisini aldım ama bana yarık olduğunu gösterdiler. 

Bilemedim  lastikmi defoluydu ben inik sürüncemi yarıldı. Neyse sağlık olsun.  Sabah sabah 2800 TL 6 ay taksit. 

IMG_2680~2.jpg

IMG_2681~2.jpg

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Başka marka aldın galiba,  düşük hava ile gidersen bozulur normal.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Evren Erakçora yazdı:

Başka marka aldın galiba,  düşük hava ile gidersen bozulur normal.

Yok aynı marka lastik aldım. Lassa revora . 

Orman yolundan sahile gittiğim bir yolculuğum vardı. Orda oldu sanırım. 

Mükadderat derindir, öngörülemez. 

IMG_20250802_134039-EDIT.jpg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Lastik yarışması olduğu için sabah yapamadığım yürüyüşü akşam saatine bıraktım. Kızı da getirdim scooter'a biniyor. 

IMG_20250809_165332.jpg

IMG_20250809_165348.jpg

IMG_20250809_165356.jpg

IMG_20250809_165442.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu parça çok zor bir yerde ve yarın sabahtan sökmeyi deneyeceğim. Tüm hava kutusunun sökülmesi gerekiyor. Hava kutusununda bazı vida yuvaları yalama olmuş. onuda aradan çıkarmaya karar verdim. Yarın ola hayrola. 

a241469s-960.jpg

b1bg0kvd.jpg

b1eg0bud.jpg

b1hg0v3d.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Koray Demir yazdı:

Çalışıyorsa kurcalama derim. 

Araştırma yaptım, bu parçanın yenisi çıkmış. Resimde solda gözüken eski parça, sağda gözüken revizyonlu parça.  Temizlemek kurtarıyor ama 2 3 ay sonra tekrarlar diyor. Bu parça 2500 devirde varyatöre yağ basıp egzantrik zamanlamasını değiştiriyor. benimkisi normalden daha yavaş çalıştığı için uyarı veriyor. Parcanın arızası normalden geç tepki vermesi. Silmek yerine parça alacağım. Yalnız fiyatıda 5000 tl cik. 

oiAAAgI79uA-1920.jpg.46698aa21242774535cc37d6d15c2014.jpgimage.png.509e57b9aae69cd2103e22d508ef3c42.png 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

@Çağlar Bayur Pazar pazar bu şeyi söküp aşağidaki videodaki videodaki gibi temizlemeklemi uğraşıyım, yoksa sabah kalkıp Caddebostanda yağ yakma koşusunamı katılayım. Fikrini merak ettim. Arabayı obd ile ölçtüm. Emme egzantrik fazı düzgün çalışıyor gibi duruyor. Egzantirk açıları gaza basınca referans değerler görülüyor. Sadece ilk marşda rölantide arızaya düşüyor. Sen ne dersen onu yapcam. Ali salla koşuya git mi yoksa ali boşver entel dantel işleri iki dakka sök temizlersin mi?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

katılayım.

belediye kafesinde keyif yap sahilde 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...