Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce 1.2 püretech. adamlar 4k çekmiş. Yağ pompası süzgeci tıkalı, Elektrovalfler tıkalı. Benim elektro valfinde bir tanesi karbon birikimi olabilir düşüncesine sahibim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: elektro valfinde bir tanesi karbon birikimi olabilir düşüncesine bu elektrovalfften yağ mı geçiyor hava mı? Yorum bağlantısı
Önder Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu elektrovalfften yağ mı geçiyor hava mı? Size ne lazım? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Önder Özcan yazdı: Size ne lazım? naneli limonata , nane taze olacak, bol buz, çalkalanmayacak karıştırılacak teşekkürler Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Valf zamanlamasını bugün tekrar test etmek istedim. Bu valfin Bu Emme egzantrik faz ayarlayıcının motor ısınırken durumu. Valf sürekli aç kapa yapıyor. buda rölanti devrinde 10 15 devirlik dalgalanmalara sebep oluyor. Buda egzos zamanlaması. Emme egzantriği zamanlaması çok dalgalı bunun olsa olsa bir kirlilik sorunu veya faz ayarlayıcı sorunu olduğunu düşünüyorum. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Bir başka araç kullanıcısndan edindiğim emme egzantrik valfi verileri. 10w40 motor yağı ile elde edilen verilerdir. Buda egzos egzantrik faz ayarı verisi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts