Ali Darbaz Dün saat 10:06 Yazar Paylaş Dün saat 10:06 (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Opel 1.4 lerde vardı sürekli arıza veriyordu. Tam otomatiklere göre vasat. Ama en azından tasarruflu. Geri geri yokuş çıkma videosu var mı? Benim arabada Hill Holder yokki. El frenini ne zaman indirirsem o zaman çıkıyor. Gayetde pürüzsüz. Dün saat 10:07 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:44 Yazar Paylaş Dün saat 10:44 1000 km'de 1 litre yağ yakan Toros ile 10000 km Rusya seyehati adamın videosuna başladım. Bagajında 10 litre yağ ile Türkiye'den çıktı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:25 Yazar Paylaş Dün saat 11:25 Arabanın lastikleri 37 psi hava çıktı. Hepsini 31 psi indirdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 11:50 Paylaş Dün saat 11:50 Hazır gitmişken motoru sudan ucuza değiştirip gelse güzel olur. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 15:29 Yazar Paylaş Dün saat 15:29 Mehmet Yeter yazdı: Hazır gitmişken motoru sudan ucuza değiştirip gelse güzel olur. Üç saattir izliyom . Adam durdukca 500 500 yağ ekliyor. Moskova'ya kala kala 1000 km yolu kaldı. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 15:57 Paylaş Dün saat 15:57 Ali Darbaz yazdı: Üç saattir izliyom . Adam durdukca 500 500 yağ ekliyor. Moskova'ya kala kala 1000 km yolu kaldı. Aslında tam tersine fransadaki üretim tesisine yolculuk yapardım. Oradakilere birim fiyat üzerinden aynı miktara siz ferrari alırken biz toros alıyoruz diyebilmeliydik. Kıymetinizi bilin kıskanmayın filan derdik. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:01 Yazar Paylaş Dün saat 16:01 Mehmet Yeter yazdı: Aslında tam tersine fransadaki üretim tesisine yolculuk yapardım. Oradakilere birim fiyat üzerinden aynı miktara siz ferrari alırken biz toros alıyoruz diyebilmeliydik. Kıymetinizi bilin kıskanmayın filan derdik. Genel kültür oluyor. Adam Toros full depo benzinle 667 km yol gitti. 7 litre ortalama yapıyor. LPG ile 400 km yol gidebiliyor. Ayrıca Rus gaz pompaları çok yüksek basınclı normalde 32 litre gaz alan tank 38 litre gaz basıyor. Çok ilginç video tadımlık. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 16:06 Paylaş Dün saat 16:06 Ali Darbaz yazdı: Genel kültür oluyor. Adam Toros full depo benzinle 667 km yol gitti. 7 litre ortalama yapıyor. LPG ile 400 km yol gidebiliyor. Ayrıca Rus gaz pompaları çok yüksek basınclı normalde 32 litre gaz alan tank 38 litre gaz basıyor. Çok ilginç video tadımlık. Araba ucuz benzine doyacak. Artık basabildiği kadar basar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:08 Yazar Paylaş Dün saat 16:08 Adam 4 günde geldi, 3300 km yolda 4800 liralık yakıta para ödedi. 50 litr benzin 202 litre gaz almış. 2 litrede yağ koydu arabaya. Yani Rusya'ya C3 ile gidilir bence. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Temiz oksijen de cabası olur. O coğrafya da. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) 22 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Benim istanbul'um datça'ya 5 basar 22 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Bügün hanımla kızı kadiköye bıraktım geri eve geldim. 193 TL oldu. Sonra onları alıp Kuzguncuk götürdüm. Ordanda eve getirdim onunda maliyeti sadece 165 TL. Öğle yemeği için AVM gittim geldim of oda 40 TL. Bu kadar az yakan arabaya insan neden LPG takarki. 19 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Zaten lpg takarsan sorunların çığ gibi katlanır. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Koray Demir yazdı: Zaten lpg takarsan sorunların çığ gibi katlanır. bugün bundan aramaya çıkıcaz Kız ile. Bakalım C3 bu görevide başarabilecek mi? 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Farklı bir yaşam tarzınız var. C3 her görevi layıkıyla yapar. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: 1000 km'de 1 litre yağ yakan Toros ile 10000 km Rusya seyehati adamın videosuna başladım. Bagajında 10 litre yağ ile Türkiye'den çıktı. 52.dakikada gece ve yağmur var. Adamın sileceği düzgün silmiyorm hadi onu geçtim. Camdaki buğuyu silmiyor. Klima da olmayınca kaçınılmaz son. Eskiden yazları yağmurlu havada yolculuk gerçekten çok tehlikeliydi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Koray Demir yazdı: Farklı bir yaşam tarzınız var. C3 her görevi layıkıyla yapar. well done! 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) C3'ün yağ kanallarında birikmiş motor yağı artıklar akıp filtrede toplansın diye otobana gidip hız sabitleyicisini açtım. Vitesi manueli aldım hızı 110 kilometreye bağladım. Rampa yukarı upuzun bir kesim var orada 3 4 5 3 4 5 vitesleri düşürüp arttırdım araba 6.000 devir gördüğü oldu. 4 viteste araba 4100 devir çeviriyor 110 kilometre hızla giderken. Arabada yükte olduğu için rampa çıktığı için motor yağı sıcaklığı da 110 dereceyi buldu . Bu işin faydasını anında gördüm , arabanın normalden çok daha hızlı devirleniyor . Hamlamış birini egzersiz yaptırmış gibi oldu. Araba otobandan tekrar düşük süratli yola inince gaza verdiği tepki çok daha seri idi. Bu araba yatmaya kesinlikle sevmiyor. Eşek gibi çalıştıracaksın. Motor zaten yüksek devirde sürülmesi için yapılmış. Bunu düşük devirde kullanınca hamlıyor. Efektif piston hızı 12 metre saniye üzerinden hesanlandığında 4000 devir olduğu ortaya çıkıyor. 4000 devire çıkardığı motor sesi insanı teşvik ediyor. 5 vitesten kickdown bastığımda araba iki vites düşüp 3 viteste 6.200 devre kadar vites değiştirmeden 110 kilometre hıza kadar ulaştı. 6200 devirde ancak 4'e geçti. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Eski yarışçılar şöyle der: Gaz güldürür, fren öldürür. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Koray Demir yazdı: Eski yarışçılar şöyle der: Gaz güldürür, fren öldürür. Şimdi çikilopları yedik yağ yakma zamanı. Sağ olsun arabamda bana bu konuda destek oluyor o da benle beraber yağ yakıyor. Bunlar hep işaret Allahın gönderdiği işaretler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Koray Demir yazdı: Eski yarışçılar şöyle der: Gaz güldürür, fren öldürür. Araba lokum gibi oldu . Böyle yağ basıncı ile çalışan arabaları ara ara gazlamak lazımmış. Arabayı 40 dakika parkda beklettim. Halen aynı şekilde fişek gibi devirleniyor. Lokum gibi oldu araba. Ama şimdi kontağı katatım eve park ettim 1 hafta yatsın gene hamlayacaktır bu araba. Yorum bağlantısı
Recommended Posts