Çağlar Bayur Dün saat 12:40 Paylaş Dün saat 12:40 emekli olarak arsa arazi işleri de kovalanabilir ben olsam öyle yapardım, 35bin araçlık filoyu devredir arsa işine girenler 1 yılda 15 yılı geri kazandı mesela Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce İlginç bir şeyler göstermek istiyorum Sırasıyla i10, cruze ve c3 motorlarının kapaktan götüntüsü atacağım. Sizce hangidi egzantrikte az yağ ile buluşuyor. Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Amaç nedir? Ben ilginç bir durum göremedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Koray Demir yazdı: Amaç nedir? Ben ilginç bir durum göremedim. c3 yağ sıçraymıyor Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Bence kafaya takmaya değecek bir mesele yok. Yine sen bilirsin tabi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: c3 yağ sıçraymıyor ergenlik dönemine mi denk geliyor? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 32 dakika önce Yazar Paylaş 32 dakika önce Yeni proje yükleniyor Arabaya yeni bir özelik kazandıracağız. Ahanda ip ucu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Ali Darbaz yazdı: c3 yağ sıçraymıyor iyi bir şey mi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 dakika önce Yazar Paylaş 7 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: iyi bir şey mi Bence hayır. Yağın nerden geldiğini göremedim. o yağ oraya nasıl çıkıyor merak ettim. sonra öğrendimki bir tane subab var zincir tarafında ordan geliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts