Çağlar Bayur Dün saat 12:40 Paylaş Dün saat 12:40 emekli olarak arsa arazi işleri de kovalanabilir ben olsam öyle yapardım, 35bin araçlık filoyu devredir arsa işine girenler 1 yılda 15 yılı geri kazandı mesela Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce İlginç bir şeyler göstermek istiyorum Sırasıyla i10, cruze ve c3 motorlarının kapaktan götüntüsü atacağım. Sizce hangidi egzantrikte az yağ ile buluşuyor. Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Amaç nedir? Ben ilginç bir durum göremedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Koray Demir yazdı: Amaç nedir? Ben ilginç bir durum göremedim. c3 yağ sıçraymıyor Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bence kafaya takmaya değecek bir mesele yok. Yine sen bilirsin tabi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: c3 yağ sıçraymıyor ergenlik dönemine mi denk geliyor? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Yeni proje yükleniyor Arabaya yeni bir özelik kazandıracağız. Ahanda ip ucu. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: c3 yağ sıçraymıyor iyi bir şey mi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: iyi bir şey mi Bence hayır. Yağın nerden geldiğini göremedim. o yağ oraya nasıl çıkıyor merak ettim. sonra öğrendimki bir tane subab var zincir tarafında ordan geliyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce mini mini delilkler olmasın her kep altında Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: mini mini delilkler olmasın her kep altında Keplerin altında mini mini delikler var, ama böyle tazikli sıcramasını beklerdim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Keplerin altında mini mini delikler var, ama böyle tazikli sıcramasını beklerdim. az yağ mı var motorda? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: az yağ mı var motorda? full hatta bir miktar fazla olabilir. Yağ basınçı normal gösteriyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yağ hattında kurum olmasın? Yağ, yağ filtresi, engin flush ürünüm hazır. 5000 km dolunca yağ değişimi yapıcaz. kulbitör kapağını söktük etrafda kurum yok gibiydi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: kulbitör kapağını söktük etrafda kurum yok gibiydi. normal zaten yağda kurum olmaz, aküde antifriz olmadığı gibi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: normal zaten yağda kurum olmaz, aküde antifriz olmadığı gibi yağ çamuru diyim ne diyim bilemedim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: yağ çamuru diyim ne diyim bilemedim. 16v değil mi motor? külbütör yok ise çamur da olmaz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Burası iki numaralı silindirde üst kapaktaki en çukur yer. Hiç çamur tortu pislik yok. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Burdaki veriye göre 110 derece yağ sıcaklığında rölantide dakikada minimum 6 litre yağ basması lazım Çağlar Bayur yazdı: 16v değil mi motor? külbütör yok ise çamur da olmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts