Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Git basimizxan, oglene dogru at, canimiz cekiyor Tatilde o kadar çok para yedik ki kartta limit kalmadı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Mertol Kip yazdı: Git basimizxan, oglene dogru at, canimiz cekiyor yol çok güzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Pedala 4000 çekti çıkmacı. Üstelik 2017 model. Ben sıfırını internetten 5500 tl fiyattan alıyordum.. 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Bunun amacı nedir? Üst modele ait sensörlü gaz pedalı. limitör aktif etmek için gerekli. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ne gerek var. Siz limitör oluverin gitsin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 49 dakika önce Yazar Paylaş 49 dakika önce (düzenlendi) Arabanın döşemeyi söktüm ve gaz pedalını kodunu bin bir güçlükle elde ettim. Arabanın mevcut gaz pedalı, satın almak istediğim kickdownlu limitörlü pedalın ta kendisi. Sanırım kodlamayı yapan arkadaş kodlayamadı , sorunu incelemek lazım. Pedal masrafından kurtulduk. 20 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts