Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mertol Kip yazdı: Git basimizxan, oglene dogru at, canimiz cekiyor Tatilde o kadar çok para yedik ki kartta limit kalmadı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mertol Kip yazdı: Git basimizxan, oglene dogru at, canimiz cekiyor yol çok güzeldi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce (düzenlendi) Pedala 4000 çekti çıkmacı. Üstelik 2017 model. Ben sıfırını internetten 5500 tl fiyattan alıyordum.. 12 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Bunun amacı nedir? Üst modele ait sensörlü gaz pedalı. limitör aktif etmek için gerekli. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ne gerek var. Siz limitör oluverin gitsin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce (düzenlendi) Arabanın döşemeyi söktüm ve gaz pedalını kodunu bin bir güçlükle elde ettim. Arabanın mevcut gaz pedalı, satın almak istediğim kickdownlu limitörlü pedalın ta kendisi. Sanırım kodlamayı yapan arkadaş kodlayamadı , sorunu incelemek lazım. Pedal masrafından kurtulduk. 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: limitör aktif etmek için neyin lmitini aktif edecek? Ali Darbaz yazdı: kickdownlu limitörlü kickdown ve limitötr? birşeyler ters gidiyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Fenerbahçe orduevi önü Dalyan sahili Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: neyin lmitini aktif edecek? kickdown ve limitötr? birşeyler ters gidiyor abi hız sınırlayıcıyı acil durumda devre dışı bırakmak için kickdown basarsın, araç limitörden çıkar hızlanır. Normal manual arabalarda kickdown gaz pedalı yok. Ama bende var. 6 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Tesisata kablo çekmek gerekiyor sanırım. https://www.drive2.ru/l/510656631722213928/ Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Bugün yürüyüş üstüne yürüyüş yapıyoruz maşallah Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Manuel araçta bas debriyaja düşür vitesi ışınla mr. spak arabayı. Bu arada bizim araçta hız sabitleyici var. Satılık cemax. Ful artı ful. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: abi hız sınırlayıcıyı acil durumda devre dışı bırakmak için kickdown basarsın, araç limitörden çıkar hızlanır. Normal manual arabalarda kickdown gaz pedalı yok. Ama bende var. yani manuel araçta hız limiti açılmış ise çıkmak gaz pedalına tam basıınca imkansız diosun? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: yani manuel araçta hız limiti açılmış ise çıkmak gaz pedalına tam basıınca imkansız diosun? Çağlar abi iddiasına girmen lazım. yaptığım şeyi unutmuşum. 5 saat önce tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Bu arabada böyle. Sensörsüz gaz pedalında limitör aktif edilemiyor. rusya forumlarında bu konu dile getiren 12 kullanıcı yorumu var. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Çağlar Bayur yazdı: yani manuel araçta hız limiti açılmış ise çıkmak gaz pedalına tam basıınca imkansız diosun? Mondeo manuel aynen öyle gazı kökleyince sınırlayıcıdan çıkıyor. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Tam gaz verince devreden çıkmalı zaten acil durumda riskli olur. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Metin Uzunoğlu yazdı: Mondeo manuel aynen öyle gazı kökleyince sınırlayıcıdan çıkıyor. Metin hocam bizim cemaxta gaza bastığınızda belli bir hıza kadar hız sabitleyici açık kalıyor. Ayağınızı gazdan çekince ayarlı hıza gelince oradan devam ediyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: rusya forumlarında bu konu dile getiren 12 kullanıcı yorumu var. oo iknayız taaam, gagışdan gelenlere not: yok tabii böyle bir eksiklik Evren Erakçora yazdı: Tam gaz verince devreden çıkmalı zaten acil durumda riskli olur. çıkar zaten, üretici: AAa manuel ise tam gaz yapsa da cezasını çeksin, madem hız limiti ayarlamış gidemesin tıkansın falan demez. CC için de aynı şey geçerli , pedal fonksiyonları. 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: oo iknayız taaam, gagışdan gelenlere not: yok tabii böyle bir eksiklik çıkar zaten, üretici: AAa manuel ise tam gaz yapsa da cezasını çeksin, madem hız limiti ayarlamış gidemesin tıkansın falan demez. CC için de aynı şey geçerli , pedal fonksiyonları. Citroen parça kataloğunda, hız sabitleyici donanımı olan arabayla, donanımı olmayan Arabanın gaz pedalları farklı. Sadece ve sadece hız sabitleyicisi olmayan ama otomatik modellerde de aynı gaz pedalı kullanılmakta. İş bu sebeble hali hazırda hız sabitleme çalışmakta. Fakat hız sınırlayıcı çalışmamakta. Yakıt enjektörlerin en giden veri bağı sıkıntı var. Benimle aynı sıkıntıyı çeken kullanıcı tek bir kablo çekerek sorunu çözmüş. Sıkıntım ep3c + bmp5 kombinasyonu olması. Ep6c + al4 kombin olsaydı sıkıntı yaşanmazdı. Şanzıman yarı otomatik olduğu için veri bağında eksiklik var. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Fakat hız sınırlayıcı çalışmamakta. araçta hız sınırlayıcı tuşu va rmı? veya menüden ise seçenek var mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: araçta hız sınırlayıcı tuşu va rmı? veya menüden ise seçenek var mı? Tabi. Her şeyi girebiliyorum. Ekranda limitlenecek hızı ayarlıyorum. “On” aktif edemiyorum. Yaptığım ayar “pause” modunda kalıyor. bu arabada frene bastığında hız sabitleyici Pause moduna girer. Fakat limitörde gaz pedalına dibine kadar basıp kickdown yaparsan pause moduna girmekte. Ecu beynine pause sinyali hiç gitmiyor anahtarlanmıyor. O yüzden hiç aktif olmuyor. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: araçta hız sınırlayıcı tuşu va rmı? veya menüden ise seçenek var mı? kibritin gaz pedalının altında kick down tarzı bi düğme var. Gerçi şanzıman yok. Ama yine de tam gazdan sonrasında o top gibi şeye de basıp biraz daha ittirince çok acayip şeyler oluyor bu sırrı söylememiştim hiç. Gizli özellik 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts