Mertol Kip 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İlkay Başaran yazdı: Bence evdekileri kurtarsın Allah. Baksana ya radyatör ya gazpedalı... Ben kişiye değil evlilik kurumunun temeline karşıyım. Yoksa eğer Ali evlenirken de arabada olduğu gibi ıncık cıncığına kadar incelediyse zaten yenge melek gibi insandır muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yeni revora lastikler ile tüketim 7 litre altına düştü bu arabaya 7 litre fazla değil mi ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: bu arabaya 7 litre fazla değil mi ? 0.9 symbol 6.9 litre yakıyordu. Cruze ise 7.33 litre . Otomatik klima olduğu için citronen klimayı hiç kapatmam. 8 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ümit Türk yazdı: bu arabaya 7 litre fazla değil mi ? şehir içinde kullanılan b-c segment araçlar 8-12 litre yakar. 7 olması bu aracın daha çok çevre yolu arabası olduğunu gösteriyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: şehir içinde kullanılan b-c segment araçlar 8-12 litre yakar. 7 olması bu aracın daha çok çevre yolu arabası olduğunu gösteriyor 7 litre benzin yarım litre yağ yakıp 30 kuruşluk antifriz eksiltiyor. Bence iyi değerler. 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: 7 litre benzin yarım litre yağ yakıp 30 kuruşluk antifriz eksiltiyor. Bence iyi değerler. Antifirz eksiltmiyor. Radyatörü onardık. Son arızasından bu yana 4700 km oldu. 1 gram su eksiltmiyor. Kendim fazlasını boşalttım. Onuda burda raporladım. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Tansu Kalafatoğlu yazdı: şehir içinde kullanılan b-c segment araçlar 8-12 litre yakar. 7 olması bu aracın daha çok çevre yolu arabası olduğunu gösteriyor Bu araba dizel değil miydi ? Kaçırdım sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Ümit Türk yazdı: Bu araba dizel değil miydi ? Kaçırdım sanırım. Benzinli. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benzinli. Okey şimdi anladım. C3 dizellerin az yaktığını duymuştum. Bir an aklım ona gitti. Fusion şehir içi 5 litre yakıyor. Çiçek çiçek. 1.4 TDCI candır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts