Mertol Kip Pazartesi 04:55 Paylaş Pazartesi 04:55 İlkay Başaran yazdı: Bence evdekileri kurtarsın Allah. Baksana ya radyatör ya gazpedalı... Ben kişiye değil evlilik kurumunun temeline karşıyım. Yoksa eğer Ali evlenirken de arabada olduğu gibi ıncık cıncığına kadar incelediyse zaten yenge melek gibi insandır muhtemelen. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 07:25 Paylaş Pazartesi 07:25 Ali Darbaz yazdı: Yeni revora lastikler ile tüketim 7 litre altına düştü bu arabaya 7 litre fazla değil mi ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 07:28 Yazar Paylaş Pazartesi 07:28 (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: bu arabaya 7 litre fazla değil mi ? 0.9 symbol 6.9 litre yakıyordu. Cruze ise 7.33 litre . Otomatik klima olduğu için citronen klimayı hiç kapatmam. Pazartesi 07:28 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 07:32 Paylaş Pazartesi 07:32 Ümit Türk yazdı: bu arabaya 7 litre fazla değil mi ? şehir içinde kullanılan b-c segment araçlar 8-12 litre yakar. 7 olması bu aracın daha çok çevre yolu arabası olduğunu gösteriyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 07:34 Paylaş Pazartesi 07:34 Tansu Kalafatoğlu yazdı: şehir içinde kullanılan b-c segment araçlar 8-12 litre yakar. 7 olması bu aracın daha çok çevre yolu arabası olduğunu gösteriyor 7 litre benzin yarım litre yağ yakıp 30 kuruşluk antifriz eksiltiyor. Bence iyi değerler. 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 07:36 Yazar Paylaş Pazartesi 07:36 İlkay Başaran yazdı: 7 litre benzin yarım litre yağ yakıp 30 kuruşluk antifriz eksiltiyor. Bence iyi değerler. Antifirz eksiltmiyor. Radyatörü onardık. Son arızasından bu yana 4700 km oldu. 1 gram su eksiltmiyor. Kendim fazlasını boşalttım. Onuda burda raporladım. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 07:49 Paylaş Pazartesi 07:49 Tansu Kalafatoğlu yazdı: şehir içinde kullanılan b-c segment araçlar 8-12 litre yakar. 7 olması bu aracın daha çok çevre yolu arabası olduğunu gösteriyor Bu araba dizel değil miydi ? Kaçırdım sanırım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 08:01 Yazar Paylaş Pazartesi 08:01 Ümit Türk yazdı: Bu araba dizel değil miydi ? Kaçırdım sanırım. Benzinli. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Pazartesi 08:45 Paylaş Pazartesi 08:45 Ali Darbaz yazdı: Benzinli. Okey şimdi anladım. C3 dizellerin az yaktığını duymuştum. Bir an aklım ona gitti. Fusion şehir içi 5 litre yakıyor. Çiçek çiçek. 1.4 TDCI candır. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 20:48 Yazar Paylaş Pazartesi 20:48 Honda benim bir yıllık yakıt ve bakım masrafım kadar parayı tek bakımda almış. https://x.com/haakaankrks/status/1960074110597292280?t=GjgyAEarkFOUtMOLvAGaNw&s=19 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 saat önce Yazar Paylaş 14 saat önce (düzenlendi) Bana annem bebe iken bu herif dinletiyordu. Bizim zamanımızda yaz geldi arı vız, kırmızı balık kapitalist balıkcı hasan yoktu. Bu yüzden böyle olduk. https://music.youtube.com/watch?v=ecvu4KFDSvY&si=aJB32VvSBFNW5e6d 14 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce breyk dens sayesinde birleşmiş eyaletleri uyuttular yoksa millet per peişan yeniden iç savaşa girecekti, şimdi de aynı şeyler... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Şu iki ürün arasında kaldım. Birini kapı direğine takabilirim. Çokda güzel konumu oluyor. Diğeri ise çok fazla fonksiyonu var ama koyacak yer konusunda aklıma bir yer gelmiyor. https://www.n11.com/urun/araba-hud-ekrani-obdgps-akilli-gosterge-yuksek-cozunurluklu-hiz-gostergesi-araba-tani-araci-obd-ar-otomotiv-teshis-araclariotomotiv-teshis-araclari-63207376?magaza=mufunye&utm_source=rtg_criteo&utm_medium=cpc&utm_campaign=lower_funnel_non_customers&utm_id=123518&cto_pld=05TAKkApAAB49b476trvWw https://www.hepsiburada.com/f15-hud-obd-gelismis-fonksiyonlu-arac-veri-ekrani-head-up-display-p-HBCV00008I0UGS?magaza=Relaxus Türkiye Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Hepsiburada daki daha işlevsel duruyor. Ben de düşünebilirim. Özellikle uzun seyahatlerde yapılan yolu ve harcanan yakıtı hesaplayabiliyorsa güzel olur. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Hepsiburada daki daha işlevsel duruyor. Ben de düşünebilirim. Özellikle uzun seyahatlerde yapılan yolu ve harcanan yakıtı hesaplayabiliyorsa güzel olur. Yağ ve hararet görmek için alıyorum. Arabada bu iki hararet göstergesi yok. Hız devir tüketim hali hazırda var. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Burda videosu var. Cam vantuzlu var mış. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Kısa olmuş video. Daha detaylı bir video olsa güzel olur. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Buda cam direğine takılan Mehmet Yeter yazdı: Kısa olmuş video. Daha detaylı bir video olsa güzel olur. Bu F-15 ürünün orjinal videosu. Ben burda yağ ve su sıcaklıklarını olduğunu teyit ettim. Ayrıca yanda LED devir saati olduğunu gördüm. https://youtu.be/uy9vssNAbik?si=rh4zS8H5FNwmm9lu 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Bu F-15 değil. Hepsiburada üzerinde satılanın alt kenardan sağ kena çıkan LED devir saati var. Yorum bağlantısı
Recommended Posts