Ali Darbaz 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Coşku Mert yazdı: iyi iyi böyle devam eskişehre laguna ile gelecenmi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce Coşku Mert yazdı: uzaktan izliycem Arabamı uzun yolda sınamak için gidiyorum. Hiç uzun yola çıkamadım. KArımla kızımla yolda kalma korkusu yaşamamak için içimdeki uzun yol korkusunun kilidini kırmam lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Geçen hafta sonu yaptığım garip teslerden biri. Motorun soğuk başlangıç ile çalışma sesinin rölantideki değişimi idi. Önceden bir gün beklettim arabayı gölgede 28 derece dış sıcaklıkda çalıştırdım. Isındıkca çıkan ses değişimlerinşde anlamak için video kaydı alıyorum. Bir diğer amacım su pompasının devreye girme süresini , devreye girdiğindeki ses değşimini analiz etmek. İlk 1 dk oldu, su pompası dönmüyor. 5 dk oldu yok dönmüyor. 10 dk oldu borular ısındı. Ama yok elektrikli gergi su pompasını çalıştırmıyor. 11 dk oldu artık tırstım. Biliyorumki kalorifer acarsam su pompası mecburen dönecek. Klima düğmesine basıp sıcaklığı high yapınca , su pompası gergi elemanı gerildi ve pompa çalışmaya başladı. Yaz sıcağında 12 dakika rölantide çalışıpda devir daim açmayacak kadar motor ısınmıyorsa , o motorda heating loss, azdır motor verimlidir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts