Ali Darbaz Perşembe 09:24 Yazar Paylaş Perşembe 09:24 Coşku Mert yazdı: iyi iyi böyle devam eskişehre laguna ile gelecenmi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 10:06 Yazar Paylaş Perşembe 10:06 Coşku Mert yazdı: uzaktan izliycem Arabamı uzun yolda sınamak için gidiyorum. Hiç uzun yola çıkamadım. KArımla kızımla yolda kalma korkusu yaşamamak için içimdeki uzun yol korkusunun kilidini kırmam lazım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 21:02 Yazar Paylaş Perşembe 21:02 Geçen hafta sonu yaptığım garip teslerden biri. Motorun soğuk başlangıç ile çalışma sesinin rölantideki değişimi idi. Önceden bir gün beklettim arabayı gölgede 28 derece dış sıcaklıkda çalıştırdım. Isındıkca çıkan ses değişimlerinşde anlamak için video kaydı alıyorum. Bir diğer amacım su pompasının devreye girme süresini , devreye girdiğindeki ses değşimini analiz etmek. İlk 1 dk oldu, su pompası dönmüyor. 5 dk oldu yok dönmüyor. 10 dk oldu borular ısındı. Ama yok elektrikli gergi su pompasını çalıştırmıyor. 11 dk oldu artık tırstım. Biliyorumki kalorifer acarsam su pompası mecburen dönecek. Klima düğmesine basıp sıcaklığı high yapınca , su pompası gergi elemanı gerildi ve pompa çalışmaya başladı. Yaz sıcağında 12 dakika rölantide çalışıpda devir daim açmayacak kadar motor ısınmıyorsa , o motorda heating loss, azdır motor verimlidir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 12:43 Yazar Paylaş Dün saat 12:43 Bi gezdik bi gezdik anlatamam resimler yeter. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:42 Yazar Paylaş Dün saat 14:42 (düzenlendi) Arabanın otoban hızlarında sabit sürerken alternatör enerji üretimi 13,6 volt 35 amper civarında. Bunun %18 kadarı akü şarj için kullanıyor. Dün saat 14:42 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:48 Yazar Paylaş Dün saat 14:48 Yağ ve su harareti. Emme valfi zamanlaması. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:58 Yazar Paylaş Dün saat 14:58 Hız sabitleyici ve Gaz pedalına göre valvetronik çalışma Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Citroen tam oldu. Gidemeyeceği yer yok. Yeni hobi olarak gittiğim her etkinliğin şapkasını toplamaya başladım. Son 450 km yolun yanan yağ yaklaşık 0.1 litre gibi bişey. 23 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Koray Demir yazdı: Yıllık kaç bin km yapıyorsun? kendi arabamla 5000 kadar. Şirket arabamı 30.000 kadar Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Clio küçükmüş. Gözün gördüğü yanılmazdı zaten de özellikle baktım. Senin gibi analizciye yakışmadı abi senin araban otopark demirine yaslı zaten Yorum bağlantısı
Koray Demir 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: kendi arabamla 5000 kadar. Şirket arabamı 30.000 kadar 5k yapan küllüyen bütçeye zarar. Full time şirket spec kullanmalı dünyanın en ekonomik araçları cebe dokunmuyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Görkem Karakaş yazdı: Gözün gördüğü yanılmazdı zaten de özellikle baktım. Senin gibi analizciye yakışmadı abi senin araban otopark demirine yaslı zaten Yeni şirket aracı geldiğinde bakarız yan yana koruz . Tavan yüksekliği herhalde bana küçük gösteriyor Koray Demir yazdı: 5k yapan küllüyen bütçeye zarar. Full time şirket spec kullanmalı dünyanın en ekonomik araçları cebe dokunmuyor. Konu başlığını kaçırdın sanırım. Citroën C3 karımın 14 Şubat hediyesi. 14 Şubat hediyesi olarak ona bu arabayı aldım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Ya arkadaş millet tesla içinde nasıl kamp yapıyor. Ben buraya sığmamki. Bakmasak showroomda hep teslada yatar uyurum diye hayel kurardım. Yok asla ben buna sığmam... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce kamp bir yaşam tarzıdır, kamp yapılmaz, kamp yaşanır Yorum bağlantısı
Koray Demir 50 dakika önce Paylaş 50 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Konu başlığını kaçırdın sanırım. Citroën C3 karımın 14 Şubat hediyesi. 14 Şubat hediyesi olarak ona bu arabayı aldım. Kaçırırmıyım. Tazminat ile yatırım amacıyla da almıştın. Hatta kazadan sonra süremiyor galiba. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 dakika önce Yazar Paylaş 9 dakika önce Koray Demir yazdı: Kaçırırmıyım. Tazminat ile yatırım amacıyla da almıştın. Hatta kazadan sonra süremiyor galiba. Kazadan sonra 6 saat direksiyon eğitimi aldı. Son 3 saatini Citroen ile aldı. Sonra yaparsın edersin dedik ama sonunda gönlü geçti. Tatile uzun yola çıkarsa , uzun yolda vermeyi teklif ettim. Kabul etmedi, gönlü geçti. Yorum bağlantısı
Recommended Posts