Koray Demir 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Gönlü geçmez halen çekiniyor bence. Şehiriçi kısa mesafeden başlanmalı ekmek almaya gidip gelmek gibi mesela. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 saat önce Paylaş 14 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kazadan sonra 6 saat direksiyon eğitimi aldı. Son 3 saatini Citroen ile aldı. Sonra yaparsın edersin dedik ama sonunda gönlü geçti. Tatile uzun yola çıkarsa , uzun yolda vermeyi teklif ettim. Kabul etmedi, gönlü geçti. audi alsaydın böyle olmazdı 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kazadan sonra 6 saat direksiyon eğitimi aldı. Son 3 saatini Citroen ile aldı. Sonra yaparsın edersin dedik ama sonunda gönlü geçti. Tatile uzun yola çıkarsa , uzun yolda vermeyi teklif ettim. Kabul etmedi, gönlü geçti. tesla seni bagajının alt kısmına sığdırıp üstüne de 50 litre dolap sığdırır Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: tesla seni bagajının alt kısmına sığdırıp üstüne de 50 litre dolap sığdırır Showroom daki arabayı darmadağın etmişlerdi. Bagajını, pandizotları ben toplarım düzelttim. Fit ettkten sonra koltukları katladım. İçine uzanmayı denedim. Koltuğu yatınca yukarı kavisli tam düz olmuyor. İçine showroom da uzanmak çok ilginç görüntü olacağı için gözle ölçtüm.İki kişi sığmaz. Eşim ikeada mobilya bakarken arabanın içinde her şeyi ile oynadım. 2.3 milyon çok para. 13 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu arabada böyle. Sensörsüz gaz pedalında limitör aktif edilemiyor. rusya forumlarında bu konu dile getiren 12 kullanıcı yorumu var. Limitör tam olarak ne işe yarıyor? Metin Uzunoğlu yazdı: Mondeo manuel aynen öyle gazı kökleyince sınırlayıcıdan çıkıyor. Ben sınırlayıcıyı açıyorum abi, rampa inerken araba pek umursamıyor limitlediğim sürati geçiyor, limitörün amacı ne ki? Tansu Kalafatoğlu yazdı: kibritin gaz pedalının altında kick down tarzı bi düğme var. Gerçi şanzıman yok. Ama yine de tam gazdan sonrasında o top gibi şeye de basıp biraz daha ittirince çok acayip şeyler oluyor bu sırrı söylememiştim hiç. Gizli özellik Sende gaz pedalı var mı ki? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Murat Sahın yazdı: Limitör tam olarak ne işe yarıyor? Ben sınırlayıcıyı açıyorum abi, rampa inerken araba pek umursamıyor limitlediğim sürati geçiyor, limitörün amacı ne ki? Sende gaz pedalı var mı ki? Mesela 90 km hızı geçme diyorsun. Gaza sonuna kadar bas geçmez. Ama gaz pedalında kickdown basınca limitör iptal oluyor. Bu arabanın iki tip gaz pedalı var. Kickdown olmayan pedalda hız limitleyici aktif olmuyor. Benim arabada kickdown özellikli pedal olduğunu gecen haftasonu tespit ettim. Zaten kickdown özellikli idi sıkıntı parca kodu tutuyormu. Parça kodu destekliyor. Ama limitleyici çalıştıramadım. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Mesela 90 km hızı geçme diyorsun. Gaza sonuna kadar bas geçmez. Ama gaz pedalında kickdown basınca limitör iptal oluyor. Bu arabanın iki tip gaz pedalı var. Kickdown olmayan pedalda hız limitleyici aktif olmuyor. Benim arabada kickdown özellikli pedal olduğunu gecen haftasonu tespit ettim. Zaten kickdown özellikli idi sıkıntı parca kodu tutuyormu. Parça kodu destekliyor. Ama limitleyici çalıştıramadım. Peki 90'a açtın limitleyiciyi, çok dik bir rampa iniyorsun. Sonuç olarak 90'ı geçiyor mu gaza basmazsan? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Murat Sahın yazdı: Peki 90'a açtın limitleyiciyi, çok dik bir rampa iniyorsun. Sonuç olarak 90'ı geçiyor mu gaza basmazsan? Adaptif özelliği olanlar geçmiyor, diğerleri geçiyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Murat Sahın yazdı: Peki 90'a açtın limitleyiciyi, çok dik bir rampa iniyorsun. Sonuç olarak 90'ı geçiyor mu gaza basmazsan? 90 km hızı geçer bu sefer uyarı verir. Ekranda limitleme istem dışı aşıldığı için limit yanıp söner uyarı verir. Bu sadece yüksek eğimli yolda olur. Mesela şekerpınar tem bağlantı yolu gibi. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Murat Sahın yazdı: Peki 90'a açtın limitleyiciyi, çok dik bir rampa iniyorsun. Sonuç olarak 90'ı geçiyor mu gaza basmazsan? İnişte hızı koruyan araç sayısı çok az. Galiba benim bildiğim sadece Servet'im Mazda CX3'te vardı. Şaftta roterdar vardı. Ama elektrikliler korur, kesin bilgi Denemedim ama kesin korur, B modu aktif edip, hızı sınırlamak yeterli. Selçuk Bakış yazdı: Adaptif özelliği olanlar geçmiyor, diğerleri geçiyor. Tabi. o korur.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Mesela 90 km hızı geçme diyorsun. Gaza sonuna kadar bas geçmez. Ama gaz pedalında kickdown basınca limitör iptal oluyor. Bu arabanın iki tip gaz pedalı var. Kickdown olmayan pedalda hız limitleyici aktif olmuyor. Benim arabada kickdown özellikli pedal olduğunu gecen haftasonu tespit ettim. Zaten kickdown özellikli idi sıkıntı parca kodu tutuyormu. Parça kodu destekliyor. Ama limitleyici çalıştıramadım. limitör var ise, gaz pedalına tam basınca sınırlanan hız iptal olur. her markada. diğer çalışma şekilleri bir arızadır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İnişte hızı koruyan araç sayısı çok az. Galiba benim bildiğim sadece Servet'im Mazda CX3'te vardı. Şaftta roterdar vardı. Ama elektrikliler korur, kesin bilgi Denemedim ama kesin korur, B modu aktif edip, hızı sınırlamak yeterli. Tabi. o korur.. Nissan xtaril hız sabitleyici cvt şanzımanı motor freni uyguluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Nissan xtaril hız sabitleyici cvt şanzımanı motor freni uyguluyor. Her motorun uyguladığından fazla mı.. Ben de Qashqai ile giderken 3 vites düşürüyorum. tutabildiği kadar tutuyor. Aynı şanzıman Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 saat önce Yazar Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Her motorun uyguladığından fazla mı.. Ben de Qashqai ile giderken 3 vites düşürüyorum. tutabildiği kadar tutuyor. Aynı şanzıman Benim kullandığım 1.6 dizel cvt şanzıman 2016 modeldi. Hızı 90 sabitlediğimde rampa aşağı motorun devri artar araba tutabildiği kadar motor freni uygulardı. Tabi motorun ve şanzımanın uyguladığı kadar. 90 ile giderken 80 km ye indirdim sabitleyici. Çok bağırta bağırta motor freni uygulamıştı. 10 yıl oldu. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali Darbaz yazdı: Benim kullandığım 1.6 dizel cvt şanzıman 2016 modeldi. Hızı 90 sabitlediğimde rampa aşağı motorun devri artar araba tutabildiği kadar motor freni uygulardı. Tabi motorun ve şanzımanın uyguladığı kadar. 90 ile giderken 80 km ye indirdim sabitleyici. Çok bağırta bağırta motor freni uygulamıştı. 10 yıl oldu. Yapar ama, bir yere kadar yapar işte.. Fren yapmadıktan sonra istenen sonucu her şartta veremez. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: İnişte hızı koruyan araç sayısı çok az. Galiba benim bildiğim sadece Servet'im Mazda CX3'te vardı. Şaftta roterdar vardı. Ama elektrikliler korur, kesin bilgi Denemedim ama kesin korur, B modu aktif edip, hızı sınırlamak yeterli. cx3 egzosdan voyager şafttandı sabitleme. Pilli korur ve çok dik ise şarj tepe noktaya ulaşıp motoru kendi içinde şöntler motor sürücü ile. Isı olayına bakarak salmaya da başlayabilir. Denemek gerek tam şarjla. Güzel olur deneysel 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Triger değişim zamanı gelmiş miydi senin araçta? Yoksa belirli bir ömrü mü yok? Önemli bir husus. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 saat önce Yazar Paylaş 7 saat önce Koray Demir yazdı: Triger değişim zamanı gelmiş miydi senin araçta? Yoksa belirli bir ömrü mü yok? Önemli bir husus. Triger zincirli. Ses yapana kadar devam. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 4 saat önce Paylaş 4 saat önce ACC olan VW de hızı koruyor çok kesin bilgi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce @Koray Demir 300 bin kmde ve 1000 km de 1 litre yağ yakan ep6c motorun hali. Zincir ilk defa değişiyor. https://www.drive2.ru/l/705711918635031489/ Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Murat Sahın yazdı: Peki 90'a açtın limitleyiciyi, çok dik bir rampa iniyorsun. Sonuç olarak 90'ı geçiyor mu gaza basmazsan? Benim araç limitleyicide de sabitleyicide de hızı sabit tutmak için kendi fren yapıyor Yorum bağlantısı
Selçuk Keleş 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Clio küçükmüş. Görüntü yanıltıyor. Clio'nun bagajı Golf ile aynı. Kalanını hiç anlatmıycam bile. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Benim araç limitleyicide de sabitleyicide de hızı sabit tutmak için kendi fren yapıyor Senin arabada limitleyici ne geziyor ? Fren yaptığını nereden anlıyorsun ? Bende deneyim akşam Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: limitör var ise, gaz pedalına tam basınca sınırlanan hız iptal olur. her markada. diğer çalışma şekilleri bir arızadır. Abi megan 2 de de 4 de de limitör açıksa tam gaz gidiyorum ve geçmiyor o hızı. Kapatıyor kelebeği. Fakat pedaldaki o son kademe var tık diye ona basarsan yani baskıyı arttırıp o zaman çıkıyor limitörden. Hatta bayadır hız sabitleyici kullanmayıp limitörü açıp pedalı yaslıyorum yere daha rahat oluyor 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Honda gibi desene en az 500 bin km yapar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts