Ali Darbaz Dün saat 14:53 Yazar Paylaş Dün saat 14:53 Clio IV ile C3 Dimension karşılaştırması.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 15:05 Yazar Paylaş Dün saat 15:05 (düzenlendi) Buda sürücü açısı Dün saat 15:06 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 15:12 Yazar Paylaş Dün saat 15:12 Motor kaputu , arka alan ve bagaj Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 15:18 Yazar Paylaş Dün saat 15:18 (düzenlendi) Yerden yükseklik Tavan yüksekliği Dün saat 15:19 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 15:24 Yazar Paylaş Dün saat 15:24 Kapı kolları yüksekliği ve dikiz aynası boyutları Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:24 Paylaş Dün saat 15:24 segmentin yeni standartlarını clio da görebiliyoruz Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 15:33 Yazar Paylaş Dün saat 15:33 Arka koltuktan seyredenin göreceği Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Hasan Karabekiroglu yazdı: Kilyo, ceüç ü geçer.. alevli über 1.33 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 10 saat önce Paylaş 10 saat önce C3 kadar çirkin bir araç yok bence. Clio daha güzel duruyor ergonomik. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Yeni saha arabam otomatik Clio olursa Citroen C3 630.000 TL’den satarım. Alan çıkmasa da modifiye ederiz. Aklımda 15 inç Ford tur neo Courier teneke janti var mis gibi olur vallahi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: . Aklımda 15 inç Ford tur neo Courier teneke janti var mis gibi olur vallahi aklından çıkar göbeği oturmaz. 108 bijonu gören geliyor yahu. zaten et si de uymaz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: aklından çıkar göbeği oturmaz. 108 bijonu gören geliyor yahu. zaten et si de uymaz Bu C üçün değeri o kadar saçma bir oran ki hoşuma giden jant bulamıyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu C üçün değeri o kadar saçma bir oran ki hoşuma giden jant bulamıyorum tüm jantçılarda sebildir fransız aksesuar jantı, rus sitelerinde bulamazsın ama ekranı kapatıp sahaya inmen lazım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Bu arada Clio IV Otokoç Küçükyalıdan aldırdım. Avis filodan çıkma . 100000 km doldurmuş. Yeni evlenen yeğenime babası bizim apartmandan daire aldı. Bizim kuzende düğünden gelen takılarla altına bu clio IV aldık. Araç 0.9 turbo ve manual şanzıman. Boş paket. 690 bin tl gibi bir fiyata aldıydık . Şu anda sanırım 750 bin civarında fiyatı var. Renault Symbol 0.9 turbo ve Renault Clio IV 0.9 turbo ve 1.5 dci dct motor kullandım . Hatta Clio IV ile Marmarise tatile gittim. Tüm bu yolculuklardan sonra Citroen C3 1.4 VTİ satın aldım. Segmentini belirlediği felan fasa fiso. Etkisi bana geçmemiş. Eski şirket aracım full paket Renault Clio IV 1.5 EDC Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Bu arabayı Tatile giderken kullanmayı çok istiyorum. Ama bir çok etken nedeniyle riske giremiyorum. Epi topu 1 hafta tatilim var. Araç yolda kalır mı? Otele para ödenmiş. Yolda kalırsam otele giremezsem otel paramı iade eder mi. Otobanlar ücretli, yakıt maliyetli. C3 ile gidersem hepsi benim keseden. 3000-4000 tl cebten gidiyor. O parayı turistik mekanda harcasak daha faydalı olmaz mı. Egea ile tüm bu sıkıntılar eleniyor. İşte bu tür riskler ve maddi gerceklerden dolayı C3 ile tatile gitmiyorum. Siz olsanız gidermisiniz. 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts