Ali Darbaz Dün saat 10:59 Yazar Paylaş Dün saat 10:59 Pendik Sahilde bakım yapıyoruz... Polen filtreli ters takılmıştı , bunca zaman sonra çıkartıp ters çevirmek olmaz idi. Ben de sadece 250 lira vererek sözde karbonlu filtre aldım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:05 Yazar Paylaş Dün saat 11:05 Şunu takacak bir elektrikci bulursam süper olacak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 12:16 Yazar Paylaş Dün saat 12:16 Bakın ne buldum.. daha 56000 kmde B16xer motor Delta 2 platformu sedan buldum.. Yorum bağlantısı
Koray Demir Dün saat 12:27 Paylaş Dün saat 12:27 Ali Darbaz yazdı: Şirket arabasını bu kadar küstahça kullanırsam var olan hakkımı da kaybederim. Zaten ücretsiz kullanım hakkı 400 km’den 200 km’ye düşürüldü. Yönetim işi sıkı takip ediyor. Araçların hepsinde sürücünün uygunsuz süreçleri takip eden avise ait sensörlü takip cihazı var. Yüksek hız yaptım yolları bile raporluyor. Araçların kaskoları Rent a car kaskosu. Araç içinde bulunan ikinci şahıslara destek vermiyor. Mesai saati dışında kullanımlarda idari işlere bilgi gidiyor. Hız Sınırı olan yollar da hızı aşarsamsam idari işlere dökümante ediliyor. Çok isabetli ve yerinde bir uygulama olmuş. Sizin yönetimi takdir ettim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 12:50 Paylaş Dün saat 12:50 177 sayfa olmuş yeni bi konuyu hakediyorsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 13:01 Yazar Paylaş Dün saat 13:01 Mehmet Göktürk yazdı: 177 sayfa olmuş yeni bi konuyu hakediyorsun Şu araba satılırmı ya. Datluluğa bak... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 13:13 Yazar Paylaş Dün saat 13:13 (düzenlendi) Citroen ec3 inceledim. 1.570 fiyat verdiler full paket için. Beni aşar. Benim c3 yaşı dan dolayı takasa almıyorlar. Böylece c3 hayatına bizde devam eder. Dün saat 13:15 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 13:19 Yazar Paylaş Dün saat 13:19 Buda bugünün tüketim verisi olsun. Üstün egs5 şanzımanın, ep3c motorla dansı bize 4.6 litre /100 km tüketim olarak yansıyor. Neredeyse bir egea 1.3 multijet. Klimada açık. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 19:13 Yazar Paylaş Dün saat 19:13 Bir rus tarafından yazılan makaleyi referans alarak şanzıman beynine bu güzel soğutma grubunu takmayı deneyecem. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:01 Paylaş Dün saat 20:01 Ali Darbaz yazdı: şanzıman beynine şanz beyninin soğutucu plakası mı var? Ali Darbaz yazdı: 4.6 litre /100 km tüketim olarak yansıyor. hangi dağdan iniş 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 20:20 Paylaş Dün saat 20:20 Çağlar Bayur yazdı: şanz beyninin soğutucu plakası mı var? hangi dağdan iniş 70 le düz yolda giderken sıfırla bak abi 1 km sonra 4.6 oluyor : ))))) 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: 70 le düz yolda giderken sıfırla bak abi 1 km sonra 4.6 oluyor : ))))) 33 km yol yapmışım. İstanbulda 33 km rampamı var. Ortalama hızda 56 kmh 23 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: şanz beyninin soğutucu plakası mı var? hangi dağdan iniş Fanı sökerek şanzıman beynine pasif soğutma fikri gelişi. Okuduğum bir çok Rus makalesi, şanzıman beyni ısındıkca çalışma voltajının artığı ve debriyaj aktüatörünü doğru besleyemediği için kumanda etmekte zorlandığı yazılıyor. Bunun belirtileri içinde debriyaj aktuatörü patinaja sebeb olması, hızlı bırakması gibi bazı belirtileri bende yaşıyorum. Trafikte araç fazla durkalk yaparsa ısınma kaçınılmaz. Beyni soğutmak için bir çok rus ecü üzerne fan bağlamakta dahil bir çok yöntemi kullanmış. Ben ise soğutucu blok koymayı daha yerinde buldum. Debriyaj aktüatörünü ve ecu üzerindeki ısıyı dağıtmak için bu bloklardanda kullanabilirim.. 23 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ali Darbaz yazdı: Fanı sökerek şanzıman beynine pasif soğutma fikri gelişi ben sana fan vereyim sen bakır soğutmalı parçayı bana ver hiç değilse o na yazık olmasın Ali Darbaz yazdı: Rus makalesi, makelenin yazıldığı ortamın dış hava sıcaklığı kaç acep 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: ben sana fan vereyim sen bakır soğutmalı parçayı bana ver hiç değilse o na yazık olmasın makelenin yazıldığı ortamın dış hava sıcaklığı kaç acep Moskovada sıcaklık 40 dereceyi buluyormuş. Soğutucu olarak şirkette atıl bulabilirsem bu çok çok daha güzel oturur. https://www.ebay.com/itm/305633446130 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ali Darbaz yazdı: Moskovada sıcaklık 40 dereceyi buluyormuş. Soğutucu olarak şirkette atıl bulabilirsem bu çok çok daha güzel oturur. https://www.ebay.com/itm/305633446130 bunlar salyangoz baca olmadan sinek bile ürkütmez Ali Darbaz yazdı: Moskovada sıcaklık 40 dereceyi buluyormuş. Yaz boyunca ortalama 5-7 gün +30 °C ve daha yüksek geçer. 130 yıllık dizi gözlemde en yüksek hava sıcaklığı 2010 yılında +38,2 °C kaynaklrını kontrol et. 40 ı gören rus direkt ölür, ingilterede 28 C de hastaneye kalkar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bunlar salyangoz baca olmadan sinek bile ürkütmez Yaz boyunca ortalama 5-7 gün +30 °C ve daha yüksek geçer. 130 yıllık dizi gözlemde en yüksek hava sıcaklığı 2010 yılında +38,2 °C kaynaklrını kontrol et. 40 ı gören rus direkt ölür, ingilterede 28 C de hastaneye kalkar Adam amt beyni moskova trafiğinde 70 dereceye çıkıyormuş. Durduğu yerde motor rölantide ise 100 derece oluyormuş. Kapalı otoparkta 2 sensör bağlayıp ısı ölçmüşler. Dakikalar içinde 14 dereceden 56 dereceye çıkıyor amt beyni. Üzerine atx kasa fanı takınca 65 dereceyi geçmiyormuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce geçsin ne oluyormuş geçince? yumurta mı bu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: geçsin ne oluyormuş geçince? yumurta mı bu Abi trafiğe girince yavaş yavaş ısınmaya başlıyor. Önce gıcırdıyor. Sonra laçkalaşıyor. Laçkalaştığında çok tuhaf çalışıyor. Yumuşak yerine sert kavrıyor . Patinaj felan çekersin. Manuale alıp devam etmek daha iyi hissetiriyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Abi trafiğe girince yavaş yavaş ısınmaya başlıyor. Önce gıcırdıyor. Sonra laçkalaşıyor. Laçkalaştığında çok tuhaf çalışıyor. Yumuşak yerine sert kavrıyor . Patinaj felan çekersin. Manuale alıp devam etmek daha iyi hissetiriyor. arızalı ise bilemem 50 60 C sıcaklığın metal metale lafı olmaz Ali Darbaz yazdı: Patinaj felan çekersin. kaç beygirlik bir araba bu? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şanz beyninin soğutucu plakası mı var? hangi dağdan iniş Mini'lerde ilave fan dahi var şanzıman gövdesinde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Servet Aydın yazdı: Mini'lerde ilave fan dahi var şanzıman gövdesinde var da, bölle kasa fanı deel Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Araba için formule ettiğim zeytin yağlı Datça baharstlarıyla harmanlanmış katkı maddesi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Eğer araban otobota dönüşüyorsa oturur beraber ekmek banar yersiniz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts