Tevfik Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Citroen ec3 inceledim. 1.570 fiyat verdiler full paket için. Beni aşar. Benim c3 yaşı dan dolayı takasa almıyorlar. Böylece c3 hayatına bizde devam eder. Bunu da biliyorduk. Siz değil 1m500 küsüre araba, 2000₺ ye bisiklet alamazsınız bu kafayla... 5 saat önce tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Otomstik şanzıman debriyaj Aktüatörünü muayene ederken küçük bir destek aldım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Öncesi ve sonrası 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Temizlik için APC (all purpose cleaner), susuz ortam için IPA (izopropil alkol) veya benzin öneririm bunlar yoksa gazyağı da iş görür. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 32 dakika önce Paylaş 32 dakika önce şantiyeye girmiş bu araba, arsa işi mi var Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 dakika önce Yazar Paylaş 27 dakika önce Koray Demir yazdı: Temizlik için APC (all purpose cleaner), susuz ortam için IPA (izopropil alkol) veya benzin öneririm bunlar yoksa gazyağı da iş görür. Pazar gününe denk gelince açık dükkan bulamadım. Şanzıman beyni ve Şanzıman aktüatörü resimde görülüyor. Şanzıman beynine müdahil olamıyorum yeri çok sakat. Ancak şanzıman aktuatörünü soğutacak 1 tane ram suğutucusu yapıştırabilirim. Test sürüşü yaptım. Klima açmadan uzun süre aktuatör maksimum verimle çalıştı. Akabinde dur kalk trafiğe girince performansın %80ne düştü. Klima açtığımda devreye radyatör fanı girince hava akışı doğrudan aktuatörün temizlediğim yüzeyine vuruyor. Arabada çalışan gizli bir fan var ve onu halen bulamadım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 dakika önce Yazar Paylaş 5 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: şantiyeye girmiş bu araba, arsa işi mi var Yok şantiyeye felan girdiği yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts