Ali Darbaz 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Çağlar Bayur yazdı: hortum olmasın? Tabiki hortumu yarılmıştır, ben mecazi diyorum. Soğutma suyu döküldü heryer, Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Rusyada işi Subab lastiği değişimi için gezici servis yapmışlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Ali Darbaz yazdı: mecazi diyorum. gelir rusun biri burayı translete ile okutur, gider rus forumuna radyatör patlamıştır teşhisi yapar maazallah, gagıldan gelen rus dostlarımız için:::: radyatör patlamaz, hortum patlar. patlayacaksa Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 04:30 Yazar Paylaş Dün saat 04:30 (düzenlendi) Daha rahat römork çekmek için motorunu ep6cdt ile değiştirip aisin şanzıman takan adam.. https://www.drive2.ru/l/708247392448677640/ Dün saat 04:33 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 15:26 Paylaş Dün saat 15:26 Ali Darbaz yazdı: ep6cdt o ne turbo mu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 19:35 Yazar Paylaş Dün saat 19:35 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: o ne turbo mu Prince motorun 1,6 litre turbo 156 hp olan motoru. Ds3 ve Citroen C4 gibi modellerde kullanılıyor. Citroen c3 vti motorun turbolu hali , motor kaputuna sığıyor, Dün saat 19:35 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce motoru tesisatı beyni ucuza bulmuş herhalde, faturalı mal mı? bunlara ithalat ambargosu yok muydu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: motoru tesisatı beyni ucuza bulmuş herhalde, faturalı mal mı? bunlara ithalat ambargosu yok muydu? citroen c4 den çıkma almış aslında yazıyordu forumlarında., gece gece eşimi kız arkadaşları ile alem yaptıkları bostancıdaki gece meyhanesinden almaya gittim. Araba 15 gündür yatıyordu. Çok yıkık bir kalkışın ardından toparlanması 3 km sürdü. Kurtlarını döktükçe kendine geldi. Orta ekran bile açılmıyordu sonradan açıldı. Akü 12.2 volt gösteriyordu. Diyorum keşke sivasa bunla gitseydim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts