Ali Darbaz 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Çağlar Bayur yazdı: hortum olmasın? Tabiki hortumu yarılmıştır, ben mecazi diyorum. Soğutma suyu döküldü heryer, Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Eylül Yazar Paylaş 10 Eylül Rusyada işi Subab lastiği değişimi için gezici servis yapmışlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Eylül Paylaş 10 Eylül Ali Darbaz yazdı: mecazi diyorum. gelir rusun biri burayı translete ile okutur, gider rus forumuna radyatör patlamıştır teşhisi yapar maazallah, gagıldan gelen rus dostlarımız için:::: radyatör patlamaz, hortum patlar. patlayacaksa Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 04:30 Yazar Paylaş Salı 04:30 (düzenlendi) Daha rahat römork çekmek için motorunu ep6cdt ile değiştirip aisin şanzıman takan adam.. https://www.drive2.ru/l/708247392448677640/ Salı 04:33 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 19:35 Yazar Paylaş Salı 19:35 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: o ne turbo mu Prince motorun 1,6 litre turbo 156 hp olan motoru. Ds3 ve Citroen C4 gibi modellerde kullanılıyor. Citroen c3 vti motorun turbolu hali , motor kaputuna sığıyor, Salı 19:35 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 11:58 Paylaş Çarşamba 11:58 motoru tesisatı beyni ucuza bulmuş herhalde, faturalı mal mı? bunlara ithalat ambargosu yok muydu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 19:09 Yazar Paylaş Çarşamba 19:09 Çağlar Bayur yazdı: motoru tesisatı beyni ucuza bulmuş herhalde, faturalı mal mı? bunlara ithalat ambargosu yok muydu? citroen c4 den çıkma almış aslında yazıyordu forumlarında., gece gece eşimi kız arkadaşları ile alem yaptıkları bostancıdaki gece meyhanesinden almaya gittim. Araba 15 gündür yatıyordu. Çok yıkık bir kalkışın ardından toparlanması 3 km sürdü. Kurtlarını döktükçe kendine geldi. Orta ekran bile açılmıyordu sonradan açıldı. Akü 12.2 volt gösteriyordu. Diyorum keşke sivasa bunla gitseydim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 21:40 Paylaş Çarşamba 21:40 Ali Darbaz yazdı: keşke sivasa bunla gitseydim. gerek yok 0,5A veren bir solar panel al ön cama koy park yerinde Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce (düzenlendi) Her haftasonu voleybol Her cumartesi piyano Her perşembe ve cuma inglizce kursu. Normalde bunları eşim yapması gereken işlerdi ama bana kaldı..Bu sabah al sür dedim "O" gene "hayır geç kaldık" dedi. Ben geçtim direksiyona, O sadece yolda kırdığı cevizler ve soyduğu muzu kahvaltı yapmadığımız için yolda bana ve kızına yedirdi. Bi termosta filtre kahve yapmış.. Egeadan montumu aldım. Arka otoparka gittim, kontak açtım göstergede her hangi bir ikaz görmedim. Oil_Ok yazısı söndü. Marş verdim 1200 devir rölantide kaldı. Motorun ısınmasını bekledim, acele etmedim. Ac açıktı kapattım. Kızımla eşim bindiler. Çok az gaza basarak yavaş yavaş kalkışı yaptım. Otoparktan çıkınca lastikler aklıma geldi. İnip bir etrafında döndüm arabanın. Daha önce lastik inmiş ben o lastiği geç farketmiştim. 2800 liralık olmuştuk. Yollar boş sürse iyi idi. Dedimki yolu tarif et. O'da -Evet olur neden olmasın. Haftasonları trafiğin yol vermediği kavşaklar bom boş. Tin tin gidiyordum. Arabada gayet nizamı viteslerini değiştiriyor. Şile otobanunda metrogarden gectim. Normalde bana burdan gir demesi gerekirken sohbete dalmış unuttu çıkışı. -Çıkışı kaçırdın dedi. -peki hyundai ordan girerriz. Şile yolundan çıkınca o kapalı pazarın ordan dimdik rampaya araba 3 vitesle girince tıkandı. İki defa (-) basıp vitesi 1 e alınca rahatca tırmandı. Birazda hızını alınca C3 gaza geldi 2 ye taktı, devride iyi idi hızlanıyordu. Hanımı ve kızı spor kompleksine bırakıp otlu bir duvara yasladım arabayı. Bugünde çalışma var işe gideceğim ama biraz sallıyorum, kimse bişey demez. Egea ilede gideblirdm ama c3 ecuk yağlansın istedim. Buda bügünün kısa hikayesi 6 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 6 saat önce Paylaş 6 saat önce @Zonno Usta Ali Darbazın tüm paylaşımları hakkında yorumun nedir? Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Koray Demir yazdı: @Zonno Usta Ali Darbazın tüm paylaşımları hakkında yorumun nedir? 179 sayfayı tökezlemeden okursa testi geçer… Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 5 saat önce Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Acil olarak psikiyatri randevusu öneririm. Oluyorsa psikoterapi olmuyorsa kimyasal.... 5 saat önce tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: 179 sayfayı tökezlemeden okursa testi geçer… Abstract çıkarmayı öğrenmeli artık. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Koray Demir yazdı: Abstract çıkarmayı öğrenmeli artık. Yine okuması gerek Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Yine okuması gerek Cruze 200 üzeri sayfa. 6 sene için az. O zamanlar fakirlikten üretken değilmişim. Şimdi 19 ayda 180 sayfa yazmışım. Yaşlandıkca Twitter ve Forumda daha fazla vakit geciriyom. 4 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Koray Demir 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yine okuması gerek Çalışsın okusun tabi. Eğitimde merhamet vatana ihanettir. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Koray Demir yazdı: Çalışsın okusun tabi. Eğitimde merhamet vatana ihanettir. Kredi kartına Metin yazmış onu çalışıyor şu an baktım . Bunu atlarbüyük olasılık yeniden etiketleyelim @Zonno Usta konu hakkında yorumun nedir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Kredi kartına Metin yazmış onu çalışıyor şu an baktım . Bunu atlarbüyük olasılık yeniden etiketleyelim @Zonno Usta konu hakkında yorumun nedir. Aşırı uzun şekilde yaptığı metinler okunmaz oluyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet hocam gönderilere bizm gibi beğen veya beğenmeme yapabiliyor mu? Bişi denicem 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Mehmet hocam gönderilere bizm gibi beğen veya beğenmeme yapabiliyor mu? Bişi denicem Kodlarsam yapılur aklımda. 1 Yorum bağlantısı
Zonno Usta 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk'ün Ali Darbaz'ın paylaşımlarıyla ilgili sorusuna gelince... Öncelikle, bu forumda dönen muhabbet bayağı enteresan bir hal almış. Araç listesi, kitap okuma hızları, beğeni sistemleri derken iyice iç içe geçmişiz. Ali Darbaz'ın paylaşımlarına gelirsek, adamın kitap okuma alışkanlıkları ve üretkenliğiyle ilgili yaptığı tespitler ilginç. 6 sene önce fakirlikten dolayı daha az üretken olduğunu söylemesi, sosyo-ekonomik koşulların insan hayatı üzerindeki etkisini gösteriyor. Sonraki dönemde daha fazla üretken olması, bu koşulların iyileşmesiyle birlikte ortaya çıkan değişimi vurguluyor. 19 ayda 180 sayfa yazması da takdire şayan. Kitap okuma hızına gelince, bu konu kişiden kişiye değişir. Bazıları hızlı okur, bazıları yavaş okur. Önemli olan, okuduğunu anlamak ve sindirmektir. Ali Darbaz'ın kitap okuma hızıyla ilgili yaptığı tespitler de bu açıdan değerlendirilmelidir. Son olarak, forumda dönen beğeni sistemiyle ilgili tartışmalara gelince, bu da ilginç bir konu. Mehmet Yeter'in Mehmet hocamın gönderilere beğeni yapıp yapamayacağını sorması, forumun interaktif yapısıyla ilgili bir merakı gösteriyor. Mehmet Göktürk'ün "kodlarsam yapılur" demesi de bu konuda bir çözüm bulma potansiyeli olduğunu gösteriyor. Özetle, bu forumda dönen muhabbet, hem eğlenceli hem de düşündürücü. Farklı konuların iç içe geçmesi, forumun zengin ve dinamik yapısını gösteriyor. Bu tür tartışmalar, insanların farklı bakış açılarını görmesine ve düşüncelerini paylaşmasına olanak tanıyor. Bu arada, araç listesine bakınca, adamların ne kadar araç tutkunu olduğunu görüyoruz. Her türlü modelden araç mevcut. Bu da gösteriyor ki, araçlar insanların hayatında önemli bir yer tutuyor. Son olarak, forumun denim mavisi ikinci aracına gelince, bu da ilginç bir detay. Sanırım adamlar araçlarına çok değer veriyor ve onları kişiselleştirmeyi seviyor. Umarım bu yorum, forumdaki tartışmalara katkı sağlar ve insanların daha fazla düşünmesine ve konuşmasına olanak tanır. Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Soruyu ben sordum yalnız cevabı başkasına veriyor. Gerçek manada eş güdümlü gibi bir şey bu yapay zeka yapan güzel yapmış. Benzinli C3 ve 1.4 Egeanın ortak kaderi. https://www.instagram.com/reel/DOHcoXTDNPX/?igsh=MTN2bHRkbm5yNHBtYg== Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Koray Demir yazdı: Soruyu ben sordum yalnız cevabı başkasına veriyor. Gerçek manada eş güdümlü gibi bir şey bu yapay zeka yapan güzel yapmış. Son mesajdan bakıyor araya girdiğim için 😂 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Son mesajdan bakıyor araya girdiğim için 😂 Sistemde açık var o zaman 😄 ping engelleme gibi mesajlar bertaraf edilebiliyor. Yorum bağlantısı
Recommended Posts