Mehmet Göktürk Dün saat 10:57 Paylaş Dün saat 10:57 Koray Demir yazdı: Sistemde açık var o zaman 😄 ping engelleme gibi mesajlar bertaraf edilebiliyor. Açık değil nasıl yazdıysak öyle vakit buldukça değiştiriyorum. Beklenti yüksek olmasın özellikle kalıcı hafıza yok konular arası. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Dün saat 11:12 Paylaş Dün saat 11:12 ben arabaya birşey mi oldu diye heyecanlı heyecanlı okudum,ama günlük tutmuş Ali arkadaşımız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: kalıcı hafıza yok konular arası. bence var, Önder in pembe arabasını unutmamış mesela başka konuya yapıştırmış Yorum bağlantısı
Önder Özcan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bence var, Önder in pembe arabasını unutmamış mesela başka konuya yapıştırmış Hangi konu len o? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Önder Özcan yazdı: Hangi konu len o? döner kebap Yorum bağlantısı
Koray Demir 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce İlginç bir şekilde çok güzel yol tutmuş. https://www.instagram.com/reel/DLCWhs3iAOa/?igsh=MWx5MmN5cGh2c2d3Nw== Yorum bağlantısı
Recommended Posts