Çağlar Bayur Dün saat 17:49 Paylaş Dün saat 17:49 manuel arabada ani fren yapıp dururken debriyaja tam basmaz isen ne olur? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 17:55 Yazar Paylaş Dün saat 17:55 Çağlar Bayur yazdı: manuel arabada ani fren yapıp dururken debriyaja tam basmaz isen ne olur? bu haliylede yapıyor abi. İş bu sebeble debriyaja oynayacam Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:12 Paylaş Dün saat 18:12 hobi olarak iyi sanayide tükkanın olmaması da iyi yoksa müşteriler biraz kızgın dönerlerdi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: hobi olarak iyi sanayide tükkanın olmaması da iyi yoksa müşteriler biraz kızgın dönerlerdi Resimdeki sorun var. dibe kadar çekmişler. Normalde resimdeki gibi olmlaı. F Sınırına çekilmesi gerekiyor. 22 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hikayeyi biraz daha geniş özetlermisin. Çağlar Abi bu yavvv. Zonno ve diğerleri az ötede 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Önder abi arabasını kendi ustasına yaptırmış. Oda nasıl taktıysa artık, ayırma esnasında sarsıntı yapıyor. 1500 2000 devirde kapling esnasında titreşim yapıyor. Kendi ustası denen, yılların KOCAMAN firması. Son 6-7 yılın bosch car servisi. @Mertol Kip nerde o çok iyi bilir. İşinin ehli, yetenekli,bilgili insanlar. https://www.herford.com.tr/index-2.html Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Önder Özcan yazdı: Kendi ustası denen, yılların KOCAMAN firması. Son 6-7 yılın bosch car servisi. @Mertol Kip nerde o çok iyi bilir. İşinin ehli, yetenekli,bilgili insanlar. https://www.herford.com.tr/index-2.html Yamuk takmışlar debriyajı. Demekki baya payı var boşluk olarak 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Bujim ve filtrem geldi. Buji için alet alacağım. Onuda kendim takmak istiyorum. K&N filtreyi bakımını yapınca geri takacağım. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) @Coşku Mert bujiler orjinal geldi, Mann filtrede orjinal gibi duruyor. Bana bu bujileri takacak alet lazım. bunun iysi kötü nasıl bilemedim. Bu şey benim bujiyi tutuar çıkarırı mı . 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 2 saat önce Paylaş 2 saat önce o tarz bi alet hiç pratik gelmiyor bana. 16mm kendinden contalı veya mıknatıslı buji lokması yeterli bu şekilde. tabi bunu kullanabilmen için 1/2 cırcır ve uzatma kolu lazım 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce (düzenlendi) Coşku Mert yazdı: o tarz bi alet hiç pratik gelmiyor bana. 16mm kendinden contalı veya mıknatıslı buji lokması yeterli bu şekilde. tabi bunu kullanabilmen için 1/2 cırcır ve uzatma kolu lazım Bana hepsinin linkini atarmısın. Lokma + kol + uzatma şimdi yanlış malzeme almayayım. Bu set nasıl. https://www.trendyol.com/newstar/tam-profesiyonel-germany-72-dis-egik-circir-216-parca-lokma-takimi-oto-tamirci-tam-set-1-2-3-8-1-4-p-747746116 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Coşku Mert 1 saat önce Paylaş 1 saat önce bosver dostum bu islere bulaşma bence sende o ışığı göremedim ben 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts