Coşku Mert 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ü.Emre Kartal yazdı: Varsa da forumun suçu ne? Her konuda her içerik mantığıyla bir kullanım olmaz ki amacinin disina cikan konulara kilit vurulmali Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Coşku Mert yazdı: amacinin disina cikan konulara kilit vurulmali İki yıldan kısa sürede 202.000 görüntülenmesi var. YouTube’da bu kadar izlenme yok Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali zaten bi yere gittiğin yok bununla.. Git al bi elektrikli.. Ne uğraşıp duruyorsun filtreyle yağla bujiyle.. 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: İki yıldan kısa sürede 202.000 görüntülenmesi var. YouTube’da bu kadar izlenme yok burada bi bilgiye ulasayim desen kendini kaybedersin.10 milyon okunma olsa kime ne faydasi var Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Coşku Mert yazdı: burada bi bilgiye ulasayim desen kendini kaybedersin.10 milyon okunma olsa kime ne faydasi var Yapay zekaya incelettim gayet tatmin edici buldu Mehmet Ozyurek yazdı: Ali zaten bi yere gittiğin yok bununla.. Git al bi elektrikli.. Ne uğraşıp duruyorsun filtreyle yağla bujiyle.. 600 bin TL'yi nereden bulacağım. Bu arabayı alırken zaten 17 yıllık tazminatını verdim. Bir 600 bin daha bulmak için 18 sene çalışmam lazım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: bu neki, araştırmadını yaptırdığım başlıkların yanında devede kulak. koltuk hissi o tüm araştırmaları sıfırlar. zamanında doblönün gaz pedal konumunun bilek sakatlaması gibi Ali Darbaz yazdı: 600 bin TL'yi nereden bulacağım. c3 ü satarak bulabilirsin bak Aİ gibi zekiyim Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: 600 bin TL'yi nereden bulacağım. Bu arabayı alırken zaten 17 yıllık tazminatını verdim. Bir 600 bin daha bulmak için 18 sene çalışmam lazım Eskiden Kıdem Tazminatını alan emekli olan biraz ekleme yapar ev alırdı şimdi hallice 2. El araba bile etmiyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: koltuk hissi o tüm araştırmaları sıfırlar. zamanında doblönün gaz pedal konumunun bilek sakatlaması gibi c3 ü satarak bulabilirsin bak Aİ gibi zekiyim Elektrikli araba kaç para, zaten satış sonrası gereken parayı söyledim. Aytac Sakal yazdı: Eskiden Kıdem Tazminatını alan emekli olan biraz ekleme yapar ev alırdı şimdi hallice 2. El araba bile etmiyor. Devlet sgk maaşımın altında limit koymuş. 2023de 17 yıl çarpı 19900 liradan ödeme yaptılar. Bu gün kidem tazminat limiti 53000 tl. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 51 dakika önce Paylaş 51 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Elektrikli araba kaç para, zaten satış sonrası gereken parayı söyledim. Devlet sgk maaşımın altında limit koymuş. 2023de 17 yıl çarpı 19900 liradan ödeme yaptılar. Bu gün kidem tazminat limiti 53000 tl. Ne yatarsa ondan ödeme yapılıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 dakika önce Yazar Paylaş 26 dakika önce Aytac Sakal yazdı: Ne yatarsa ondan ödeme yapılıyor. Son 3 maaşının brüt ortalama değeri üzerinden 53.000 üst sınır ile kıdem tazminatı yatar. Bugünkü sistem bu şekilde Yorum bağlantısı
Recommended Posts