Koray Demir 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Çağlar Bayur yazdı: zoe bana ne katacak diye sorduğun soruya kendin yanıt vermiş oldun En son girdiği Euro Ncap çarpışma testinde, yan hava yastıklarını kaldırmak suretiyle çarpışma önleyici bazı donanımlarının da eksikliğinin tüm bu sayılanlara eklenmesiyle totalde yalnızca 0 yıldız alarak ekonomide olduğu gibi güvenlik alanında da zirve yapan yegane model. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yalama olması sebebiyle sadece 2 vidanın tutuğu hava filtresi kapağını sadece çırt kelepceleri kesip vida yuvasına sokarak çözdüm. Çok sıkı oldu. Klavuz çektirseniz Kurtarabilir. Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Ali Darbaz yazdı: Daha önce memnun kalıp Egeada kullandığım telefon tutucunun bir tanede C3 için aldım. Nasil sabitleniyor torpidoya, bant ile mi yoksa vantuzlu mu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Erdem Doğan yazdı: Nasil sabitleniyor torpidoya, bant ile mi yoksa vantuzlu mu? Zemine yapıştırılan bir tane plastik tabakası var. Ayrıca kendi yapışkanlı vantuz de gayet iyi tutuyor. Zaten egea'da çok güzel çalıştı Bir tane de j3 için aldım Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Zemine yapıştırılan bir tane plastik tabakası var. Ayrıca kendi yapışkanlı vantuz de gayet iyi tutuyor. Zaten egea'da çok güzel çalıştı Bir tane de j3 için aldım Yapiskan dedigin 3m cift tarafli bant gibi mi? Torpidoda iz birakir mi cikarinca? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Erdem Doğan yazdı: Yapiskan dedigin 3m cift tarafli bant gibi mi? Torpidoda iz birakir mi cikarinca? 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu nasıl yapışıyo bu yüzeye Benim eskiden aldıklarım camda durmuyordu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Alptuğ Özcan yazdı: Bu nasıl yapışıyo bu yüzeye Benim eskiden aldıklarım camda durmuyordu Taktıktan son 1 gün beklet. Mıknatısı çok güçclü. O yüzden telefonu sökerkern elinle çekerek değil. Arkadaki daireye bastırıp yukarı doğru iterek çıkar telefonu Yorum bağlantısı
Recommended Posts