Çağlar Bayur 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu parçanın bu kadar yağ içinde olması hoşuma gitmedi külbitör kabağınıda komple değişim listeme yazdım. alakası yok ama olsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 saat önce Yazar Paylaş 16 saat önce (düzenlendi) Zırıltısı yüzünden kafa şişiren kalitesi düşük kamerayı söktüm. Yerine eski Xiaomi Yi kameramı bağladım 700 tl lik kameraymış. 15 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: kamerayı söktüm. hibe kabul edilir Yorum bağlantısı
Koray Demir 11 saat önce Paylaş 11 saat önce İyice ayarları bozdun araç kaç kilometredeki daha? Yeni parça da taksan bir süre sonra aynısı olacak. Doğru düzgün sürmediğin ve ortada kaldı dediğin araca vicdanı rahatlatmak adına gereksiz harcama yapıyorsun bence. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Koray Demir yazdı: İyice ayarları bozdun araç kaç kilometredeki daha? Yeni parça da taksan bir süre sonra aynısı olacak. Doğru düzgün sürmediğin ve ortada kaldı dediğin araca vicdanı rahatlatmak adına gereksiz harcama yapıyorsun bence. Kart limitim dolu, tatile gittim, cocugun kursa para yatırdım, 4 tane ev var, Sivas in yollarına asfalt döktürdüm vs gibi sirkülasyonlara alışmadık sanırım Yorum bağlantısı
Recommended Posts