Çağlar Bayur Pazar 12:40 Paylaş Pazar 12:40 Ali Darbaz yazdı: Bu parçanın bu kadar yağ içinde olması hoşuma gitmedi külbitör kabağınıda komple değişim listeme yazdım. alakası yok ama olsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 14:28 Yazar Paylaş Pazar 14:28 (düzenlendi) Zırıltısı yüzünden kafa şişiren kalitesi düşük kamerayı söktüm. Yerine eski Xiaomi Yi kameramı bağladım 700 tl lik kameraymış. Pazar 15:46 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 19:25 Paylaş Pazar 19:25 Ali Darbaz yazdı: kamerayı söktüm. hibe kabul edilir Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazar 19:52 Paylaş Pazar 19:52 İyice ayarları bozdun araç kaç kilometredeki daha? Yeni parça da taksan bir süre sonra aynısı olacak. Doğru düzgün sürmediğin ve ortada kaldı dediğin araca vicdanı rahatlatmak adına gereksiz harcama yapıyorsun bence. Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 04:26 Paylaş Dün saat 04:26 Koray Demir yazdı: İyice ayarları bozdun araç kaç kilometredeki daha? Yeni parça da taksan bir süre sonra aynısı olacak. Doğru düzgün sürmediğin ve ortada kaldı dediğin araca vicdanı rahatlatmak adına gereksiz harcama yapıyorsun bence. Kart limitim dolu, tatile gittim, cocugun kursa para yatırdım, 4 tane ev var, Sivas in yollarına asfalt döktürdüm vs gibi sirkülasyonlara alışmadık sanırım 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Koray Demir yazdı: İyice ayarları bozdun araç kaç kilometredeki daha? Yeni parça da taksan bir süre sonra aynısı olacak. Doğru düzgün sürmediğin ve ortada kaldı dediğin araca vicdanı rahatlatmak adına gereksiz harcama yapıyorsun bence. i20 geldiğinde bir süre rahat bırakırım . Erman Uzun yazdı: Azim kararlılık Senin sorun ne oldu. Yorum bağlantısı
Erman Uzun 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: Senin sorun ne oldu. Önce iyi olduğu söylenen bir usta buldum burda söylenenlere benzer şeyler söyledi yag yakma subap lastiklerinden olur vs üst kapağı açalım dedi açınca silindirde hiç honlama kalmadığını üst kapağı yapıp kapatsak sorun cozulmeyecegini söyleyince mecbur rektf işine girdik 147binlik olduk kısacası şimdilik rodaj suredindeyiz bakalım zaman ne gösterecek o sizin dediğiniz üstten subap cont değişim işini sanırım bilende yapanda yok Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce Erman Uzun yazdı: Önce iyi olduğu söylenen bir usta buldum burda söylenenlere benzer şeyler söyledi yag yakma subap lastiklerinden olur vs üst kapağı açalım dedi açınca silindirde hiç honlama kalmadığını üst kapağı yapıp kapatsak sorun cozulmeyecegini söyleyince mecbur rektf işine girdik 147binlik olduk kısacası şimdilik rodaj suredindeyiz bakalım zaman ne gösterecek o sizin dediğiniz üstten subap cont değişim işini sanırım bilende yapanda yok Hocam üst kapağı sökyosun rektifiye götürüyorsun adam bir güzel revize ediyor son geri takıyorsun olay bundan ibaret de işte daha fazla parayı nasıl çıkarırım derdinde olduğu için ustaların çoğu bul baksana oluyor Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Altın bozmayıp arabayı almasaydım şimdi 1.3 milyon tl değerinde altınım olucaktı. Bununla geçmiş olsun. Kendimi fotorafcılık yaparak tesekli ediyorum. Ali bura otomobil forumu, herkeste en az bir otomobil var Dolayısı ile herkes aynı durumda 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Para kazanacağız diye araba almıyoruz biz ya da paramızı koruyacağız diye. Lazım olduğu için alıyoruz. Buzdolapları prim yapmayınca ah ulan keşke bunu alacağıma altın alaydım balkona koyardık kavunları demek gibi saçma. 8 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 saat önce Paylaş 7 saat önce İlkay Başaran yazdı: keşke bunu alacağıma altın alaydım balkona koyardık lağğ iyi fikir lem 1 Yorum bağlantısı
Erman Uzun 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: Hocam üst kapağı sökyosun rektifiye götürüyorsun adam bir güzel revize ediyor son geri takıyorsun olay bundan ibaret de işte daha fazla parayı nasıl çıkarırım derdinde olduğu için ustaların çoğu bul baksana oluyor Zaten işçilik çok tutmuş 40 motorcu 20 rektefiyeci almış turbo revizyon 12 falan yazılmış gerisi parçaların paraları fiyat algimizi kaybettik vallahi hicbirsey diyemiyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Erman Uzun yazdı: Zaten işçilik çok tutmuş 40 motorcu 20 rektefiyeci almış turbo revizyon 12 falan yazılmış gerisi parçaların paraları fiyat algimizi kaybettik vallahi hicbirsey diyemiyorum 40 bin tl sıfır kapak alınırdı. Keşke şu honlama çizgisi kayıp diyen ustadan resim alsaydın Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: 40 bin tl sıfır kapak alınırdı. Keşke şu honlama çizgisi kayıp diyen ustadan resim alsaydın kapak ile honlama nın alakası nedir? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: kapak ile honlama nın alakası nedir? alakası yok ki zaten. O ayrı konu honlama ayrı konu. Takipçimin aksiyoneri bozulmuş. Arabayı özel servise götürmüş. Liste şu şekilde akslar aks keçeleri yeni debriyaj aksiyoneri yeni debriyaj seti Şanzıman yağı işcilikle beraber 37000 tl istemişler Yorum bağlantısı
Erman Uzun 14 dakika önce Paylaş 14 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: kapak ile honlama nın alakası nedir? Abi olayın en başı yag yakmayı ortadan kaldırmak bunun için kapak aciip subap ve lastikleri değişince yag yakma biter denildi kapak açılınca usta silindirlerde honlama çizgisi kalmamış segamn atmadan yag yakmayi engellemeyiz dedi bunun üzerine rektf işine girdik Ali Darbaz yazdı: 40 bin tl sıfır kapak alınırdı. Keşke şu honlama çizgisi kayıp diyen ustadan resim alsaydın O kapagi sökmek ve takmak işte sorun Ali bey benim alet edavat ve imkanım yoktu yoksa sizin benim konuda rus forumlarda paylastiginiz ise girmeye bile cesaretim vardı ama fiziki imkansızlıklar ustanın eline ve sözüne itimat etmek zorunda bıraktı şimdilik şükür sorun yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts