Ali Darbaz Çarşamba 18:22 Yazar Paylaş Çarşamba 18:22 Koray Demir yazdı: Fransız’ı fazla kurcalamamak lazım bir sürpriz yapıp patlayabilir. https://www.instagram.com/reel/DQFq7gDgT5h/?igsh=MWFnZGVsbDd2dXBoaQ== Yapaz zeka videosu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:27 Paylaş Çarşamba 18:27 tasvir ediyor işte, ben 5 bloğu dumana boğarken cameram hazır değildi hali ile mesela tasvir için Aİ kullanabilirim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 07:06 Yazar Paylaş Dün saat 07:06 (düzenlendi) Update + bagajdaki ses yapan sandalyeleri eve attım. + bagaj havuzu artık su almıyor. Üçüncü stop onarımı su sızıntısını çözmüş. + akü yatan araba için 12.57 volt çıktı. Obd ile bakınca 12.2 volt gösteriyor Dün saat 07:19 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 09:42 Paylaş Dün saat 09:42 https://www.hepsiburada.com/marshall-hammerite-direkt-pas-ustu-puruzsuz-metal-boya-0-75-lt-p-HBV000003QF9N 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 15:37 Yazar Paylaş Dün saat 15:37 (düzenlendi) Arkadaşımın arabasının şanzıman aksiyoner sorunun çözümü 45000 tl indirim ile 37000 tl tutmuş… citroen c3 1.4 vti onun arabasıda Dün saat 15:38 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Araba dün akşamki feci yağmurda hasta olmuş. Sabah marş bastım öksürmeye başladı. Hemen obd verilerine baktım. Arabanın VTI valfi yapışmış, vanosa yağ basamıyor. Araba stop ettim tekrar marş bastım, Ecu valfe sonuna kadar açmış, ama vanos okadar yavaş fazı değiştiriyor ki vanosun eşitlenmesi 11 saniye sürmüş. Bu şekilde yola çıkarsan otomatik şanzıman senin hayatının en kötü sürüş deneyimine götürüyor. Ecu baktı olmuyor VTI vanosu tamamen kapattı. her iki vanos tamamen kapandı. Bu şekilde motor yağı sıcaklığının 10 dereceden 20 dereceye ısınana kadar bekledim. Her iki vanos kapalı halde sadece düm düz atmosferik modunda çalıştırdım. Araba ısınıca vanoslar tekrar aktif oldu ve yola düştüm. Arabanın egzos tarafındaki elektrovalfi söküp temizleyip emme tarafına, Emme tarafındaki eski vanosu temizleyip yıkayıp egzos tarafına takmam gerekiyor. Ama bunu izah ettiğimde ustalar anlamıyor. Ben derdimi anlatamıyorum. Elimde bu parçayı sökecek alet malesef yok. Bu işi kime nerde yaptırabilrim bilmiyorum. Bu gün araştırmaya başlıyacam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Egzostu söküp temizledim. O bile farketti . şimdi parmakla gösterdiğim tarafı nasıl sökceğimi bulmam lazım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Egzostu söküp temizledim. O bile farketti . plasebo etkisi, rezonanslı makinede bile temizlenmez okuyucusu içeride, yılların pişmiş kurumu yapışık orada Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: plasebo etkisi, rezonanslı makinede bile temizlenmez okuyucusu içeride, yılların pişmiş kurumu yapışık orada Motor devrini 2000-3000 arasında dalgalandırdığımda Emme ve egzos arasındaki fark exelde gösteriyorum. Ama zaten temiz çıktı. Ruslar bu selenoitlerin manyetizması zamanla bozulduğunu değişiminin şart olduğunu söyler. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ruslar bu selenoitlerin manyetizması zamanla bozulduğunu değişiminin şart olduğunu söyler. türkler de söyler zira teknik ülkeye bakmaz, 150 bini geçen hego değişir bende bunda ki süre daha kısa olabilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: türkler de söyler zira teknik ülkeye bakmaz, 150 bini geçen hego değişir bende bunda ki süre daha kısa olabilir O zaman her ikisinde değişelim. O zamana kadar arabayı rölantide ısıtalım 25 dereceye kadar. çünkü derdim benim motorun ilk 25 derece ısınmasında oluşan sarsıntılar. bu sarsıntıyı kesmek için 5500 tl x 2 + işcilik 13000 tl lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: O zaman her ikisinde değişelim. O zamana kadar arabayı rölantide ısıtalım 25 dereceye kadar. çünkü derdim benim motorun ilk 25 derece ısınmasında oluşan sarsıntılar. bu sarsıntıyı kesmek için 5500 tl x 2 + işcilik 13000 tl lazım. o sarsıntı 13 e çözülcek ise iyi Yorum bağlantısı
Recommended Posts