Ali Darbaz Çarşamba 18:22 Yazar Paylaş Çarşamba 18:22 Koray Demir yazdı: Fransız’ı fazla kurcalamamak lazım bir sürpriz yapıp patlayabilir. https://www.instagram.com/reel/DQFq7gDgT5h/?igsh=MWFnZGVsbDd2dXBoaQ== Yapaz zeka videosu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Çarşamba 18:27 Paylaş Çarşamba 18:27 tasvir ediyor işte, ben 5 bloğu dumana boğarken cameram hazır değildi hali ile mesela tasvir için Aİ kullanabilirim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 07:06 Yazar Paylaş Cuma 07:06 (düzenlendi) Update + bagajdaki ses yapan sandalyeleri eve attım. + bagaj havuzu artık su almıyor. Üçüncü stop onarımı su sızıntısını çözmüş. + akü yatan araba için 12.57 volt çıktı. Obd ile bakınca 12.2 volt gösteriyor Cuma 07:19 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 09:42 Paylaş Cuma 09:42 https://www.hepsiburada.com/marshall-hammerite-direkt-pas-ustu-puruzsuz-metal-boya-0-75-lt-p-HBV000003QF9N 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 15:37 Yazar Paylaş Cuma 15:37 (düzenlendi) Arkadaşımın arabasının şanzıman aksiyoner sorunun çözümü 45000 tl indirim ile 37000 tl tutmuş… citroen c3 1.4 vti onun arabasıda Cuma 15:38 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 13:32 Yazar Paylaş Dün saat 13:32 Araba dün akşamki feci yağmurda hasta olmuş. Sabah marş bastım öksürmeye başladı. Hemen obd verilerine baktım. Arabanın VTI valfi yapışmış, vanosa yağ basamıyor. Araba stop ettim tekrar marş bastım, Ecu valfe sonuna kadar açmış, ama vanos okadar yavaş fazı değiştiriyor ki vanosun eşitlenmesi 11 saniye sürmüş. Bu şekilde yola çıkarsan otomatik şanzıman senin hayatının en kötü sürüş deneyimine götürüyor. Ecu baktı olmuyor VTI vanosu tamamen kapattı. her iki vanos tamamen kapandı. Bu şekilde motor yağı sıcaklığının 10 dereceden 20 dereceye ısınana kadar bekledim. Her iki vanos kapalı halde sadece düm düz atmosferik modunda çalıştırdım. Araba ısınıca vanoslar tekrar aktif oldu ve yola düştüm. Arabanın egzos tarafındaki elektrovalfi söküp temizleyip emme tarafına, Emme tarafındaki eski vanosu temizleyip yıkayıp egzos tarafına takmam gerekiyor. Ama bunu izah ettiğimde ustalar anlamıyor. Ben derdimi anlatamıyorum. Elimde bu parçayı sökecek alet malesef yok. Bu işi kime nerde yaptırabilrim bilmiyorum. Bu gün araştırmaya başlıyacam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:51 Yazar Paylaş Dün saat 14:51 Egzostu söküp temizledim. O bile farketti . şimdi parmakla gösterdiğim tarafı nasıl sökceğimi bulmam lazım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ali Darbaz yazdı: Egzostu söküp temizledim. O bile farketti . plasebo etkisi, rezonanslı makinede bile temizlenmez okuyucusu içeride, yılların pişmiş kurumu yapışık orada Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: plasebo etkisi, rezonanslı makinede bile temizlenmez okuyucusu içeride, yılların pişmiş kurumu yapışık orada Motor devrini 2000-3000 arasında dalgalandırdığımda Emme ve egzos arasındaki fark exelde gösteriyorum. Ama zaten temiz çıktı. Ruslar bu selenoitlerin manyetizması zamanla bozulduğunu değişiminin şart olduğunu söyler. 22 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Ruslar bu selenoitlerin manyetizması zamanla bozulduğunu değişiminin şart olduğunu söyler. türkler de söyler zira teknik ülkeye bakmaz, 150 bini geçen hego değişir bende bunda ki süre daha kısa olabilir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: türkler de söyler zira teknik ülkeye bakmaz, 150 bini geçen hego değişir bende bunda ki süre daha kısa olabilir O zaman her ikisinde değişelim. O zamana kadar arabayı rölantide ısıtalım 25 dereceye kadar. çünkü derdim benim motorun ilk 25 derece ısınmasında oluşan sarsıntılar. bu sarsıntıyı kesmek için 5500 tl x 2 + işcilik 13000 tl lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ali Darbaz yazdı: O zaman her ikisinde değişelim. O zamana kadar arabayı rölantide ısıtalım 25 dereceye kadar. çünkü derdim benim motorun ilk 25 derece ısınmasında oluşan sarsıntılar. bu sarsıntıyı kesmek için 5500 tl x 2 + işcilik 13000 tl lazım. o sarsıntı 13 e çözülcek ise iyi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: o sarsıntı 13 e çözülcek ise iyi Arabayı dün akşamdan bıraktım şimdi tekrar çalıştırdım. Titreşim önemli ölçüde azalmış. Elim artık alıştı öbür tarafı da söksem. Demek ki çiçek gibi olacak araba Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Arabadaki değişimi eşim ve kızım dahi farketti. Emme tarafının vanos valfine eski teknisyenler gibi vurmuştum. Belki kafası kafasına vurunca aklı biraz yerine geldi Yorum bağlantısı
Koray Demir 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: türkler de söyler zira teknik ülkeye bakmaz, 150 bini geçen hego değişir bende Milyonlarca salınım yapan 100 bini geçen amortisör ve sertleşen takoz değişmiyorsa sürüş keyfinden bahsedilemez. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Pazar sabahı sürüşünde ailemle gezmeye devam. Şu ana kadar radyatörler gayet iyi çalışıyor. emme varyatörü ayak gazdan çekildiğinde içindeki yağ basıncını tutamadığı için egzos fazı ile bindirmeye girince 150 derece gibi anormal bir duruma düşüyor. Bu iş temizlikle çözülcek bir durum değil gibi. 7 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: pilli mi bu Yok kas gücü ile çalışıyor. Karaciğeri eritmek için aldım. 2 saatir kullanıyorum. 5 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Evren Erakçora yazdı: Taşıma kapasitesi kaç kg? 100 kiloya 195 cm Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce (düzenlendi) Verileri topladım geldim. 7000 logluk yolculukta Egzos zamanlaması sadece 561 lag yaşamış. buda egzos kısmında %9 luk bir oran demek. Emme egzantrik kısmında ise bu lag sayısı 1200 adet. Yani %17,7 oranında geçikme var. Daha önceki tespitlerimde Emme %25 lakin Egzos %10 civarında idi. Sadece Egzos kısmını sökerek ve temizleyip takarak aracın performansını %29,2 oranında iyileştirmişim. Bu benim için iyi bir başarı. Sırada emme tarafının sökülmesinde. gerekli ekipmanların listesini yaptım. Facebookda bir ustada buldum. 2 ay içinde bu sorunuda ortadan kaldıracam. A 3 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 saat önce Paylaş 3 saat önce Ali Darbaz yazdı: 7000 logluk yolculukta Egzos zamanlaması sadece 561 lag yaşamış. bu ne demek? 7000 defa hata log u mu oluşmuş? lag nedir araba beyninden okuduğun veri çin sapı aldın samanla harmanlayıp yola çıktın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bu ne demek? 7000 defa hata log u mu oluşmuş? lag nedir araba beyninden okuduğun veri çin sapı aldın samanla harmanlayıp yola çıktın Abi burda verilere bakarak sana izah edeyim. Motor kapalı iken her iki vanos 120 derecede kalır. Motoru çalıştırdın Motor yağı sıcaklığı 10 derece iken rölantide motor çalışıyor. yaklaşık 50 saniye çalıştıktan sonra Ecu diyorki InCamDephaserInstr 74 derecede kalsın. burada bahsettiği şey Emme eksantriğin başındaki vanos . InCamDephaser gerçek konumu 117 derece. Bunun konumunu değiştşirmek için vti valfi InCamDephaserValve ecüden gelen emir ile vanos içini yağ ile dolduruyor. Fakat sorun burada, Sözde VTİ valfi %90 açılmıyor yada kanallarından yağ akmıyor ve vanosu doldurmuyor çok yavaş dolduruyor. aşağidaki exel tablosuna bakılınca Ecu istediği egzantrik açısına ulaşması için yaklaşık 10 saniye boyunca vti valdi %90 açık kalması gerekmiş. Normalde bu işin anlık olması lazım. P000a hatasının açılımda bu emme egzantrik vanos geç vermesi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce bir valve arıza teşhisine 1000 saat harcarsan tükkanın olsa iflas ederdin Yorum bağlantısı
Recommended Posts