İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Burda sağlam bir motorun Vanosu, motor çalıştıktan sonra 29 derecelik egzantrik açısı değişimi 1 saniyeden daha kısa  sürüyor . Altaki ise benim araba.  Merdiven gibi iniyor. 

OIBxUFUIdFpazrH5_KXY5OF_6kU-1920.jpg.b89af567615d075242b75f547ee10a13.jpg

image.png.dfa4927ac82cfac4240503460e56eb52.png

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

bir valve arıza teşhisine 1000 saat harcarsan tükkanın olsa iflas ederdin 

Son 5 ayda, onlarca ustayla arabadan anlamayan müşteri profili ile konuştum. Arabamı gösterdim motoruna baktırdım. Alayı benden para çıkarma çalıştı. Hele birisi 250 bin tl masraf çıkardı. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Hele birisi 250 bin tl masraf çıkardı. 

çıkarabilir, bazen ustalar müşteri arabayı bırakmasın diye yaparlar bunu, usta da seçebilir hakkıdır

geçen hafta 1.4 opeli yaptıracak usta arıyordu birisi, kimse istememiş 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

çıkarabilir, bazen ustalar müşteri arabayı bırakmasın diye yaparlar bunu, usta da seçebilir hakkıdır

geçen hafta 1.4 opeli yaptıracak usta arıyordu birisi, kimse istememiş 

Dün liftinde 1.2 EB motorlu citroen c3 cross'un yağ karterini söken ustaya kendi arabamı gösterip, telefonda valfin gerçek resminide gösterdiğim halde bana "ben vti motor yapmıyorum" "O selenoid valf nedir değiştiremem" gibi akla sığmayacak bir açıklama yapıp ben gönderdi. Arabamın sentesi kaçıktır onlar düzen tutmuyor gibisinden son derece gerçek dışı yorumla kendini korumaya aldı. ben daha ilk cümlesinden zaten yetkinliğini anlamıştım ve hiç uğraşmadım sadece yanında EB1.2 motor arabanın sahibine usta gibi görünmek için beni kullandı. Bu arada dayanıklılık konusunda Eb 1.2 ile Ep3 1.4 kıyas bile kabul edilemez.  

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...