Ali Darbaz Dün saat 13:57 Yazar Paylaş Dün saat 13:57 Burda sağlam bir motorun Vanosu, motor çalıştıktan sonra 29 derecelik egzantrik açısı değişimi 1 saniyeden daha kısa sürüyor . Altaki ise benim araba. Merdiven gibi iniyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:04 Yazar Paylaş Dün saat 14:04 Çağlar Bayur yazdı: bir valve arıza teşhisine 1000 saat harcarsan tükkanın olsa iflas ederdin Son 5 ayda, onlarca ustayla arabadan anlamayan müşteri profili ile konuştum. Arabamı gösterdim motoruna baktırdım. Alayı benden para çıkarma çalıştı. Hele birisi 250 bin tl masraf çıkardı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:48 Paylaş Dün saat 14:48 Ali Darbaz yazdı: Hele birisi 250 bin tl masraf çıkardı. çıkarabilir, bazen ustalar müşteri arabayı bırakmasın diye yaparlar bunu, usta da seçebilir hakkıdır geçen hafta 1.4 opeli yaptıracak usta arıyordu birisi, kimse istememiş Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: çıkarabilir, bazen ustalar müşteri arabayı bırakmasın diye yaparlar bunu, usta da seçebilir hakkıdır geçen hafta 1.4 opeli yaptıracak usta arıyordu birisi, kimse istememiş Dün liftinde 1.2 EB motorlu citroen c3 cross'un yağ karterini söken ustaya kendi arabamı gösterip, telefonda valfin gerçek resminide gösterdiğim halde bana "ben vti motor yapmıyorum" "O selenoid valf nedir değiştiremem" gibi akla sığmayacak bir açıklama yapıp ben gönderdi. Arabamın sentesi kaçıktır onlar düzen tutmuyor gibisinden son derece gerçek dışı yorumla kendini korumaya aldı. ben daha ilk cümlesinden zaten yetkinliğini anlamıştım ve hiç uğraşmadım sadece yanında EB1.2 motor arabanın sahibine usta gibi görünmek için beni kullandı. Bu arada dayanıklılık konusunda Eb 1.2 ile Ep3 1.4 kıyas bile kabul edilemez. 23 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Arabamın sentesi kaçıktır onlar düzen tutmuyor gibisinden son derece gerçek dışı yorumla gerçek dışı olduğunu hangi argüman ile ispatlayacksın? bunu merak ettim. düşük ihtimal der motoru üretene bile sorsan. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: gerçek dışı olduğunu hangi argüman ile ispatlayacksın? bunu merak ettim. düşük ihtimal der motoru üretene bile sorsan. 2 tane egzantrik sensörü var. Kaçık olsa uyarısı var söyler. 1 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: 2 tane egzantrik sensörü var. Kaçık olsa uyarısı var söyler. Her sensörün bir tolerans değeri var. Alt veya üst sınırda gezdiğinizde sistem uyarı vermez. Eğitiminiz tam olarak nedir bilmiyorum fakat bilgi olması amacıyla yazıyorum. Her sensörün alt üst limiti var. Bunun haricinde "şok limit" olarak tanımlanan bir limiti daha olur. Bu da anlık olarak çıkabileceği bir değerdir. Siz bu limiti de aşarsanız hata kodu alırsınız. Ancak bunun mantığı "rutin dışıdır ancak 1 kereden bir şey olmaz" şeklinde basitçe açıklanabilir. Ama sizde bu 1 değil hep ise, geçmiş olsun. Genel olarak uzmanlığınız, deneyiminiz olmayan birçok konuda "net" teşhisleriniz var. Bunu bir eleştiri olarak kabul edin, bilim dediğimiz olgu dahi %100 demez asla. Biraz kendi haline bırakmayı, gerçekten işi bu olan kişilere güvenmeyi deneyin. Yoksa gereksiz harcama, stres ve mağduriyet ile daha da mağdur olursunuz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 42 dakika önce Yazar Paylaş 42 dakika önce Ü.Emre Kartal yazdı: Her sensörün bir tolerans değeri var. Alt veya üst sınırda gezdiğinizde sistem uyarı vermez. Eğitiminiz tam olarak nedir bilmiyorum fakat bilgi olması amacıyla yazıyorum. Her sensörün alt üst limiti var. Bunun haricinde "şok limit" olarak tanımlanan bir limiti daha olur. Bu da anlık olarak çıkabileceği bir değerdir. Siz bu limiti de aşarsanız hata kodu alırsınız. Ancak bunun mantığı "rutin dışıdır ancak 1 kereden bir şey olmaz" şeklinde basitçe açıklanabilir. Ama sizde bu 1 değil hep ise, geçmiş olsun. Genel olarak uzmanlığınız, deneyiminiz olmayan birçok konuda "net" teşhisleriniz var. Bunu bir eleştiri olarak kabul edin, bilim dediğimiz olgu dahi %100 demez asla. Biraz kendi haline bırakmayı, gerçekten işi bu olan kişilere güvenmeyi deneyin. Yoksa gereksiz harcama, stres ve mağduriyet ile daha da mağdur olursunuz. Ben her zaman toleranslarıda hesaba katarım. Bu nedenle 100,000 yüzbin üzeri ep3c ecu logunu monitoring ettim. P000A hatasını alıyorum ve bunun ne kadar kötü olduğunu izleyebiliyorum. Motor yağı 25 derece altında kırmızı valf zamanlama geçikmelerini dikkatlice takip ederim. Araba motor yağı ısındığında sorun ortadan kalkıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 41 dakika önce Paylaş 41 dakika önce Ali Darbaz yazdı: 2 tane egzantrik sensörü var. Kaçık olsa uyarısı var söyler. araba sürüş videosu gibi yüreğim hopladı bende bu cesaret yok Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 40 dakika önce Yazar Paylaş 40 dakika önce Hatta ani gaz pedalı tepkilerindeki haraketleride incelerim. Ani gaz pedalı hareketinde 1,5 saniyelik geçikmelere kadar incelerim. Test bencmarkın bir çok farklı koşulu denerim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 40 dakika önce Paylaş 40 dakika önce forum neyse de yutubdan insatadan felan gelen oılur yanına sıkıntı çıakrtır aman diyeyim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 38 dakika önce Yazar Paylaş 38 dakika önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: araba sürüş videosu gibi yüreğim hopladı bende bu cesaret yok Motor zincirim uzamış olsa, egzos tarafı faz tutmaz. İki varyatör iptal olduğunda 122 derecede her ikiside kilitli kalmaz. Timing Chain 1 santim uzamış olsa vti iki vti valfi kapalı iken 120 derece tutamazdık. Maksimum 120 derece daha fazlası yok. 32 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Motor zincirim uzamış hiç uzamış zincir ilr sıfır zinciri üst üste koyup ölçtün mü Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 dakika önce Yazar Paylaş 27 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: hiç uzamış zincir ilr sıfır zinciri üst üste koyup ölçtün mü 310 bin kmde bu kadar uzamış. Ben henuz zincir değişimi yapılan 150 bin km altı bir ep3c duymadım. 4000 km de benim arabamın vanos ve zincirleri Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 dakika önce Paylaş 22 dakika önce Ali Darbaz yazdı: bu kadar uzamış. yani uzamamış, zaten zincir uzamaz kopar, 2 mt de 2mm. ye uzadı da denmez. lahmacun mu bu vesile ile fotoyu sen mi çektin? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 dakika önce Yazar Paylaş 15 dakika önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: yani uzamamış, zaten zincir uzamaz kopar, 2 mt de 2mm. ye uzadı da denmez. lahmacun mu bu Benim kafayı taktığım henuz paylaşmadığım iyice inclediğim bir parçam daha var. Yağ pompası geri dönüş basıncının %81 oranında çalışıyor olması. Bunun referansı normalde %95. Sıfır km arabada ise %99. Genelde %70 ve altından sonra kusur aranıyor. Yağ pompası valfinin açıklık oranının düşmesinin çeşitli sebepleri var. İçerde kartere dökülen sızdırma yapmaması gerek bazı hidrolik kaçaklar var anlamına geliyor. ben o %14 lük tolerans kaybınında peşindeyim. Pompa yağ basıncının gayet iyi tutuyor ama %99 neden olmasın. 136 bin kmde olan araba için gayet iyi diyor ruslar. Milletin arabası %50 lere kadar düşüyormuş. 14 dakika önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts