Mustafa Tüfekçi 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İzmit - Erzincan arasını çok gidip geldim. Görmeyerek kaybedecek bişi Yok bence 2 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: İzmit - Erzincan arasını çok gidip geldim. Görmeyerek kaybedecek bişi Yok bence Erzincan'a kadar olan kısımda görmeyerek kaybedecek birşey yok demek istedin sanırım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Erdem Doğan yazdı: Erzincan'a kadar olan kısımda görmeyerek kaybedecek birşey yok demek istedin sanırım Trabzonluyuz diye şota tercümanlıgi ne şimdi. Aynı şey işte Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Trabzonluyuz diye şota tercümanlıgi ne şimdi. Aynı şey işte nein kanka, Erzincan dahil gibi yazmissin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Trabzonluyuz diye şota tercümanlıgi ne şimdi. Aynı şey işte Geri dönüş nereden olsun akdeniz mı Karadeniz mi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 55 dakika önce Paylaş 55 dakika önce Ali Darbaz yazdı: Geri dönüş nereden olsun akdeniz mı Karadeniz mi Güneydogu Akdeniz Ege olursa biraz turistik olur Erdem Doğan yazdı: nein kanka, Erzincan dahil gibi yazmissin Erzincan da görülecek yer var bağlaminda mi yazdın yani Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 47 dakika önce Paylaş 47 dakika önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Erzincan da görülecek yer var bağlaminda mi yazdın yani ja genau Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 42 dakika önce Paylaş 42 dakika önce Ergan a mi cikicaz, kış lazım ona Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 19 dakika önce Paylaş 19 dakika önce Ali Darbaz yazdı: hanım beni boşar Kendi kaybeder. Yorum bağlantısı
Recommended Posts