Mustafa Tüfekçi 17 saat önce Paylaş 17 saat önce İzmit - Erzincan arasını çok gidip geldim. Görmeyerek kaybedecek bişi Yok bence 2 1 Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: İzmit - Erzincan arasını çok gidip geldim. Görmeyerek kaybedecek bişi Yok bence Erzincan'a kadar olan kısımda görmeyerek kaybedecek birşey yok demek istedin sanırım 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Erdem Doğan yazdı: Erzincan'a kadar olan kısımda görmeyerek kaybedecek birşey yok demek istedin sanırım Trabzonluyuz diye şota tercümanlıgi ne şimdi. Aynı şey işte Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Trabzonluyuz diye şota tercümanlıgi ne şimdi. Aynı şey işte nein kanka, Erzincan dahil gibi yazmissin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Trabzonluyuz diye şota tercümanlıgi ne şimdi. Aynı şey işte Geri dönüş nereden olsun akdeniz mı Karadeniz mi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Geri dönüş nereden olsun akdeniz mı Karadeniz mi Güneydogu Akdeniz Ege olursa biraz turistik olur Erdem Doğan yazdı: nein kanka, Erzincan dahil gibi yazmissin Erzincan da görülecek yer var bağlaminda mi yazdın yani Yorum bağlantısı
Erdem Doğan 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Mustafa Tüfekçi yazdı: Erzincan da görülecek yer var bağlaminda mi yazdın yani ja genau Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 49 dakika önce Paylaş 49 dakika önce Ali Darbaz yazdı: hanım beni boşar Kendi kaybeder. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts