Sinan Akgöl Dün saat 18:15 Paylaş Dün saat 18:15 Ümit Türk yazdı: Nakit çalışın. Kk öde iptal et. Nakit çalışıyordum kk sevmezdim ama ben bile dayanamadim alamanci bel cantasiyla nakitle dolaşmak lazim artik. 🙂 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:16 Paylaş Dün saat 18:16 Ali Darbaz yazdı: Öğrenci okutma derdi başladı. sen bir de dershane zamanına gel, şimdikiler aperatif Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 18:19 Yazar Paylaş Dün saat 18:19 Çağlar Bayur yazdı: sen bir de dershane zamanına gel, şimdikiler aperatif Hali hazırda zaten English tersanesinde Voice 1 oldu. Etut'de yapıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:25 Paylaş Dün saat 18:25 Ali Darbaz yazdı: Hali hazırda zaten English tersanesinde Voice 1 oldu. Etut'de yapıyor. hele lgs tyt ayt leri bir görsen. bir yıla bir c3 gidiyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 18:57 Yazar Paylaş Dün saat 18:57 Çağlar Bayur yazdı: hele lgs tyt ayt leri bir görsen. bir yıla bir c3 gidiyor Neyseki iyi haber var. Arabayı aktif kullanmaya başladığım son 2700 kmde yağ tüketimi 0.30 litreye geriledi. Halen motora yağ koymadım ve yağ dip stik'inde %35-40 yağ var. Neredeyse son 700 kmdir hiç eksilmiyor. Buda son 2700 kmde sadece 0.75 litre yağ tüketimi olarak karşımıza çıkıyor. haftasonu 200 km yol yaptım. Ekonomik kullanmadım. Şanzıman ile ilgili ilginç bir anekdot farkettim. Bu araba otomatik modda iken ayağımı az çekince vitesi 5'e takma hamlesi yapıyor , ama aslında ben önceki arac yüzünden ayağımı çekmek zorunda kalıyorum. Bu çok spesifik bir durum. Araba hızlanınca tekrar gaza yüklenince debriyaj basılı ve 5 nci vitese takıyor olması sebebiyle bir anda duraksayıp tekrar 4 de takıp debriyajı birleştiriyor. Buda anlık 1-2 saniyelik geçikmeye sebep oluyor. Arabadan anlamayan biri olsa derdiki " Bu araba gaz yemiyor" Bunu Manual modunda mantıken asla yapmıyor. Sen vitese karar verdiğin için ayağını gazdan az çektiğinde vitesi 5 e takayım, aman kalsın 4 de geri döneyim yapmıyor. Bu durum belkide benim gibi gaz pedalına yumurta ezilecekmiş gibi basan birinde yaşanıyorda olabilir. Normal sürüşte otomatik kullanımda yaşanmıyor. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 20:48 Paylaş Dün saat 20:48 Abi nakit dedim de hesabında paran kadar diyecektim. Bankamatik kartı da olur. Kendi paranla dön anlamında dedim. 😜😜😜 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Ali kalk rakibin gelmiş. Bu video çok eski . Tamamını izlediydim. Tdi araba Bu yeni yastıklar , uyku kalitemi %33 artırmış. İlk testde rem uykusu okadar yüksek çıktıki şaşırdım. Eskiden hep hafif uyku ağırlıkta olurdu şimdi 2 saat üzerinde derin uyku ile tüm zamanlarımın rekorunu kırmışım. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu video çok eski . Tamamını izlediydim. Tdi araba Bu yeni yastıklar , uyku kalitemi %33 artırmış. İlk testde rem uykusu okadar yüksek çıktıki şaşırdım. Eskiden hep hafif uyku ağırlıkta olurdu şimdi 2 saat üzerinde derin uyku ile tüm zamanlarımın rekorunu kırmışım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu video çok eski . Tamamını izlediydim. Tdi araba Bu yeni yastıklar , uyku kalitemi %33 artırmış. İlk testde rem uykusu okadar yüksek çıktıki şaşırdım. Eskiden hep hafif uyku ağırlıkta olurdu şimdi 2 saat üzerinde derin uyku ile tüm zamanlarımın rekorunu kırmışım. önceki gün 8 saat açık havada kalıp bir de yastık alışverişine para bayımış olmanın etkisi olmayacaktır bence de 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Bende bazen okulda velilerime, öğrencilerime duymak istedikleri şeyleri söylüyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: önceki gün 8 saat açık havada kalıp bir de yastık alışverişine para bayımış olmanın etkisi olmayacaktır bence de Metin Akbal yazdı: Bende bazen okulda velilerime, öğrencilerime duymak istedikleri şeyleri söylüyorum elimde 2 yıllık uyku verisi var. Yata yata ölçüceğiz durumu istatistik yalan söylemez Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Sabah saatlerinde Citroën C3 yağ ölçümü . 2700 km olmuş Çubuk yağ seviyesi %25 Evren Erakçora yazdı: Mercedes gibi yastık maşallah. Sıkı diyet programı sayesinde geniz akıntısı ve reflü sorunları ortadan kalkınca çift yastık yerine tek yastık ile yattığım için nefes alma oranım arttı bu da daha iyi uykuda fayda sağladı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: istatistik yalan söylemez istatistik kantitafitir (çoğu zaman normalde akademik olarak) kalitatif veriler göz ardı edilmezse ona da ne vereyim ağbime denir kısaca kurumlaşır yani 8 saat önce tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Citroën servisinde arabamın geçmişini inceledim sadece bir defa yetkili servis’e gitmiş onda da geri kaçırıyor diye servise götürmüşler. İlk sahipliği nasıl insanlarsa artık sıfır aldıkları arabayı yalnız bir defa servise götürmüşler hep dışarıda bakım yapılmış nasıl kıymışlar o kadar para verip aldıkları arabaya yazık Yorum bağlantısı
Metin Mankal 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağlar Bayur yazdı: hele lgs tyt ayt leri bir görsen. bir yıla bir c3 gidiyor OOfff oofff.. Benim sıpa 12. sınıf.. 1 Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Ali Darbaz yazdı: Citroën servisinde arabamın geçmişini inceledim sadece bir defa yetkili servis’e gitmiş onda da geri kaçırıyor diye servise götürmüşler. İlk sahipliği nasıl insanlarsa artık sıfır aldıkları arabayı yalnız bir defa servise götürmüşler hep dışarıda bakım yapılmış nasıl kıymışlar o kadar para verip aldıkları arabaya yazık Onuda arabanin yari otomatik olmadigini bilerek gitmisler. Süper bilincli tüketiciymiş 😂 sonra demisler bu araba geri kaciriyor sanayi akar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Metin Mankal yazdı: OOfff oofff.. Benim sıpa 12. sınıf.. v8 gibi yakıolar o sınıfta 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Onuda arabanin yari otomatik olmadigini bilerek gitmisler. Süper bilincli tüketiciymiş 😂 sonra demisler bu araba geri kaciriyor sanayi akar. citroen servisine geldiğimi geç hatırladım. Bana vites aksiyoner düz fiyatı 16000 tl verdiler. Ama vezneyle görüşsem güzellik yaparlardı. Mesai bitti. Yorum bağlantısı
Sinan Akgöl 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: citroen servisine geldiğimi geç hatırladım. Bana vites aksiyoner düz fiyatı 16000 tl verdiler. Ama vezneyle görüşsem güzellik yaparlardı. Mesai bitti. Dur üstünde bir daha gidersen ihmal etme gene diyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Sinan Akgöl yazdı: Dur üstünde bir daha gidersen ihmal etme gene diyorum. alınca bagaja atacam, arabanın üstündekinin perti çıkana kadar. bir deha gidince vezneye uğrayacam. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 1 dakika önce Paylaş 1 dakika önce Ali Darbaz yazdı: citroen servisine geldiğimi geç hatırladım. Bana vites aksiyoner düz fiyatı 16000 tl verdiler. Ama vezneyle görüşsem güzellik yaparlardı. Mesai bitti. Gebze değil mi burası. Nefret ettiğim yer. Yorum bağlantısı
Recommended Posts