Sinan Akgöl Salı 15:50 Paylaş Salı 15:50 Çağlar Bayur yazdı: ateş hattında kalmamalı Abi Ali bazen 60lik duz krom boru hks son susturucu gibi ateş ediyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 15:59 Yazar Paylaş Salı 15:59 (düzenlendi) @Metin Akbal silecek işi içime dert oldu. Orjinalini aldım. Ayrıca oem amorsitör takozumda geldi. Burası bana 2400 tl maliyet oldu. Çağlar Bayur yazdı: ateş hattında kalmamalı Sende tam lazım olacağın zaman Tofaşta Şeriat ilan etmişsin. Senin bana ne zaman faiden olacak. Salı 15:59 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 17:42 Paylaş Salı 17:42 kar zarar hesabı o , verigisi ödenmiş kutsal kazanç Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 04:35 Yazar Paylaş Çarşamba 04:35 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: O zaman gecmis olsun Silecekler 400 tl tuttu esas sıkıntı takoz sesini kesmiş olmam. Bu takozları aldım ama hemen takamıycaz. Würth hhs2000 spreyini sıkınca sesler kesildi . Ama genede aldım. Şimdi Cruze için orjinal silecek alıcam Çarşamba 04:53 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 14:50 Yazar Paylaş Çarşamba 14:50 Silecekleri takınca Cruze da “hani bana hani bana” dedi. Gittim onada aldım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 saat önce Yazar Paylaş 2 saat önce Her 3500 kmde motor yağını değiştiriyordum. Takribi 6 ayda bir değişim oluyordu. Motor için de kurum pislik hepsi gitsin istiyordum. Kullandığım motor yağı liqui molly Toptech 4200 5 litresi 4000 tl olmuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 saat önce Paylaş 2 saat önce vesile ile yağın dolaştığı yerde kurum ürünü olmaz 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts