Sinan Akgöl Salı 15:50 Paylaş Salı 15:50 Çağlar Bayur yazdı: ateş hattında kalmamalı Abi Ali bazen 60lik duz krom boru hks son susturucu gibi ateş ediyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 15:59 Yazar Paylaş Salı 15:59 (düzenlendi) @Metin Akbal silecek işi içime dert oldu. Orjinalini aldım. Ayrıca oem amorsitör takozumda geldi. Burası bana 2400 tl maliyet oldu. Çağlar Bayur yazdı: ateş hattında kalmamalı Sende tam lazım olacağın zaman Tofaşta Şeriat ilan etmişsin. Senin bana ne zaman faiden olacak. Salı 15:59 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 17:42 Paylaş Salı 17:42 kar zarar hesabı o , verigisi ödenmiş kutsal kazanç Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 04:35 Yazar Paylaş Çarşamba 04:35 (düzenlendi) Metin Akbal yazdı: O zaman gecmis olsun Silecekler 400 tl tuttu esas sıkıntı takoz sesini kesmiş olmam. Bu takozları aldım ama hemen takamıycaz. Würth hhs2000 spreyini sıkınca sesler kesildi . Ama genede aldım. Şimdi Cruze için orjinal silecek alıcam Çarşamba 04:53 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Çarşamba 14:50 Yazar Paylaş Çarşamba 14:50 Silecekleri takınca Cruze da “hani bana hani bana” dedi. Gittim onada aldım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 saat önce Yazar Paylaş 17 saat önce Her 3500 kmde motor yağını değiştiriyordum. Takribi 6 ayda bir değişim oluyordu. Motor için de kurum pislik hepsi gitsin istiyordum. Kullandığım motor yağı liqui molly Toptech 4200 5 litresi 4000 tl olmuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 saat önce Paylaş 16 saat önce vesile ile yağın dolaştığı yerde kurum ürünü olmaz 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Her 3500 kmde motor yağını değiştiriyordum. Takribi 6 ayda bir değişim oluyordu. Motor için de kurum pislik hepsi gitsin istiyordum. Kullandığım motor yağı liqui molly Toptech 4200 5 litresi 4000 tl olmuş. Bunun yağ üreticilerine para kazandırmak harici kimseye faydası yok. Hele benzinli bir araçta yağın ömrü zaten çok daha uzun olur. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce (düzenlendi) Ü.Emre Kartal yazdı: Bunun yağ üreticilerine para kazandırmak harici kimseye faydası yok. Hele benzinli bir araçta yağın ömrü zaten çok daha uzun olur. Çağlar Bayur yazdı: vesile ile yağın dolaştığı yerde kurum ürünü olmaz araba 1.5 yıl yatmış o yuzden yüksek deterjanlı motor yağı ile içini temizliyorum. Faydasınıda gördüm. Yağ tüketimide düştü. 1000 km de 0.3 litreye geriledi. Çalışma sesi performansı büyük oranda değişti. aktif şehir içi kullanıyorum 2 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: yüksek deterjanlı motor yağı ile içini temizliyorum. Faydasınıda gördüm. Yağ tüketimide düştü. gerçek ten kanal temilziği yapan ürün ile yağ tüketimi de artar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: gerçek ten kanal temilziği yapan ürün ile yağ tüketimi de artar Kasım 2024 obd verisi ile Ocak 2026 obd verileri arasındaki çalışma performansında ciddi fark var. Vuruntu sensörü, valf fazları ve egzantrik konumlarından valvetronik sensör verilerine kadar ciddi ilerleme kaydettik. bunu sadece ben değil benimle seyehat eden eşim bile farkediyor. İlk çalışma sesindeki yağ pompası gürültüsü bile yok oldu. Bu yöntemleri Rus sitesindeki insanlardan okudum, aynı yöntemi Forman Oto yutube sitesindeki adamda Bmw N13 arabaya uyguladı. yağ yakalama tankı almayı düşünüyorum. Nasıl uydurcaz bakalım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 45 dakika önce Yazar Paylaş 45 dakika önce Arabamın ark araka değişik zamanlarda alınmış OBD verisinin hepsini inceleyerek bana araç sağlığı hakkında rapor yayınlayan Claude analizi. Bugüne ait son OBD verilerinin çıktısı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 34 dakika önce Paylaş 34 dakika önce Ali Darbaz yazdı: yağ yakalama tankı almayı düşünüyorum. Nasıl uydurcaz bakalım. nasit karter havalandırmanın emmeye giren yerine takacan Ali Darbaz yazdı: araç sağlığı hakkında rapor yayınlayan Claude analizi. sorsana lastikte çivi varsa anlar mısın diye? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 dakika önce Yazar Paylaş 26 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: nasit karter havalandırmanın emmeye giren yerine takacan sorsana lastikte çivi varsa anlar mısın diye? Haftaya Ankara Anıtkabir İlk uzun yolu yaparız. Full Hipermil, Full otoban. Yorum bağlantısı
Recommended Posts